Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

مدیرکل حفاظت و ایمنی دریانوردی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: کارگاه آموزشی کنوانسیون مدیریت آب توازن با همکاری آژانس ایمنی دریای اروپا در تهران برگزار شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، علیرضا خجسته افزود: ایران از سال ۱۳۹۰ به منظور جلوگیری از انتقال گونه‌های غیر بومی ناشی از آب توازن کشتی ها به کنوانسیون مدیریت آب توازن کشتی ها ملحق شده و اقدامات خود را از سال ۱۳۸۰ آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص اقدامات صورت گرفته در کنوانسیون مدیریت آب توازن کشتی ها تصریح کرد: فعالیت‌های ایران در راستای اجرای این کنوانسیون شامل مواردی نظیر مشارکت در انجام پروژه جهانی مدیریت آب توازن کشتی ها با سازمان بین‌المللی دریانوردی،  تهیه دستورالعمل های اجرایی برای اجرای الزامات کنوانسیون، کنترل و بازرسی از کشتی های داخلی و خارجی و گواهینامه‌های آنها بر اساس الزامات این کنوانسیون و  تجهیز بنادر به حداقل تجهیزات نمونه برداری آب توازن است.

خجسته اذعان داشت: نمونه برداری از مخازن بالاست کشتی‌ها در صورت لزوم، انجام تحقیقات و مطالعات پژوهشی در زمینه انتقال گونه‌های مهاجم غیربومی آبزی از طریق چسبیدن به بدنه کشتی‌ها در بنادر جنوبی کشور و برگزاری سمینارهای آموزشی برای ارتقا دانش کارشناسان مرتبط از اقدامات سازمان بنادر در اجرای الزامات کنوانسیون مدیریت آب توازن کشتی ها است.

برایان الیوت؛ مسئول ارشد پروژه توسعه حفاظت زیست محیطی کنوانسیون آب توازن  به  پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، در مورد اهمیت برگزاری این دوره اظهار داشت: هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی توسعه ظرفیت کشورهای حوزه دریای سیاه و خزر است که آژانس ایمنی دریایی اروپا به نمایندگی از اتحادیه اروپا آن را برگزار می‌کند.

وی افزود:  در این کارگاه تمام مسائل مرتبط با دریانوردی از نظر ایمنی و محیط زیست در مورد آب توازن کشتی ها مورد بحث و بررسی قرار می گیرد تا تمام کشورهای منطقه به سطح قابل قبول و یکسانی از دانش در این زمینه دست یابند۰

مسئول ارشد پروژه توسعه حفاظت زیست محیطی کنوانسیون آب توازن در مورد اهمیت نقش ایران در اجرای کنوانسیون مدیریت آب توازن اذعان داشت: ایران یکی از کشورهای بزرگ صادر کننده نفت است، هنگامی که نفتکش‌های ایران به محیط دریایی ایران باز می‌گردد آب توازن خود را در این محیط تخلیه می‌کند به همین جهت در راستای حفاظت از محیط زیست دریایی ایران اجرایی کردن کنوانسیون مدیریت آب توازن بسیار حیاتی خواهد بود.

وی تاکید کرد: همکاری ایران و امسا در زمینه مدیریت آب توازن کشتی ها بسیار قابل تامل بوده است و البته این اولین بار است که تیم امسا در پروژه کارگاه آموزشی مدیریت آب توازن در ایران حضور دارد. ارتباط خوبی بین مسئولین ایران برقرار کرده‌ایم و امیدوار هستیم که در آینده نزدیک با پروژه‌‌های دیگر امسا در ایران حضور داشته باشیم.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: علیرضا خجسته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۷۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مدارس تیران در دستور کار قرار گیرد

ایسنا/اصفهان فرماندار تیران و کرون گفت: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مدرسه‌سازی در اولویت و دستور کار اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس و همچنین مجمع خیرین مدرسه‌ساز قرار گیرد.

علی محمدی کیا امروز (چهارشنبه، پنجم اردیبهشت) در جلسه شورای آموزش و پرورش تیران و کرون، اظهار کرد: در حال حاضر ۳۶ پروژه احداث آموزشگاه جدید در حال انجام است که با توجه به نیاز به محیط جدید آموزش اولویت بخشی به این پروژه‌ها ضرورت دارد.

وی افزود: خیرین مشارکت در اجرا و احداث این پروژه‌ها داشته‌اند و بخش عمده نیاز مدارس این منطقه به همین خاطر رفع شده است.

فرماندار تیران و کرون ادامه داد: حدود ۱۰ مدرسه در این منطقه فرسوده و قدیمی هستند که برنامه‌ریزی برای احداث محیط جدید باید انجام و برای جذب خیرین زمینه سازی شود.

وی با اشاره به سرویس مدارس و بعضی از نارضایتی‌های خانواده‌ها در این خصوص، خاطرنشان کرد: مدیریت سرویس مدارس باید در کارگروه تخصصی با محوریت سازمان حمل و نقل شهرداری تیران صورت گیرد.

به گفته محمدی کیا نظارت بر کیفیت و قیمت ضروری بوده و باید دغدغه دانش‌آموزان و خانواده‌ها که از جمله آن افزایش قیمت است مورد دقت و کارشناسی قرار گیرد.

وی همچنین به بزرگداشت هفته مقام معلم اشاره و اظهار کرد: تکریم معلمان به‌صورت مردمی و مشارکت دستگاه‌های اداری انجام شود و با انسجام عمومی همراه باشد.

فرماندار تیران و کرون همچنین بر ضرورت گسترش فرهنگ علم آموزی و نهادینه سازی توصیه‌های شهید مطهری تاکید و تصریح کرد: مساجد بهترین محافل برای چنین اقدام و همچنین تکریم معلمان هر محله هستند که باید ادارات اوقاف و امور خیریه و تبلیغات اسلامی در این خصوص مشارکت کنند.

وی با بیان اینکه جامعه نیازمند فراگیری مفاهیم انسان‌سازی و تربیتی است، خاطرنشان کرد: اندیشه‌های استاد مطهری برای گره‌گشایی از مشکلات کارگشا بوده امکان پیشرفت را فراهم می‌کند و تیم‌سازی و تربیت نیروی انسانی متعهد نقش بسزایی دارد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی
  • تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مدارس تیران در دستور کار قرار گیرد
  • امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس
  • فرآیند احداث پایانه مکانیزه مواد معدنی آغاز شد/ تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال
  • اتمام تعمیر اسکله تاریخی بلوار بندرانزلی
  • امداد رسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • امدادرسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • امدادرسانی به ۴۲ شناور در آب‌های بوشهر انجام شد/نجات ۱۷۲ دریانورد
  • ◄ دیدار کنسول هند با 16 خدمه هندی کشتی توقیفیMCS Aries
  • امضای قرارداد عملیات راهنمایی و یدک کشی کشتی‌ها در حوزه شمال کشور