Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا متین بعد از ظهر دوشنبه در مصاحبه مطبوعاتی با خبرنگاران بااشاره به توزیع ۲۲ هزار تن قند و شکر در بازار همدان عنوان کرد: مردم متقاضی شکر فله ای هستند اما کنترل این مساله ممکن نیست و نمی توان شکر فله ای به بازار عرضه کرد.

وی با اشاره به افزایش قیمت های رخ داده در اقلام و کالاها به وضعیت نامناسب قیمت سیب زمینی در بازار همدان اشاره کرد و با بیان اینکه در خصوص وضعیت پیش آمده درخواست ممنوعیت صادرات را اعلام کردیم اما عملی نشده است؛ گفت: مردم گرفتاری ها را متحمل می شوند و در حالی که متقاضی ممنوعیت صادرات سیب زمینی هستیم اما این خواسته محقق نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متین با بیان اینکه لبنیات ۱۷ تا ۲۵ درصد افزایش قیمت داشته است، به بالارفتن قیمت برنج ایرانی در بازار همدان اشاره کرد و با بیان اینکه قیمت هر کیلوگرم برنج ایرانی بسیار بالا رفته است و متاسفانه ممنوعیت صادرات آن هم اجرایی نشده است، گفت: ممنوعیت صادرات باید توسط استان های کشت دار انجام شود اما این موضوع برای برنج اجرایی نشده است و جای تاسف دارد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با بیان اینکه در حال حاضر قیمت هر کیلو برنج هندی وارداتی حدود ۷ هزار تا ۷ هزار و ۵۰۰ تومان است، گفت: چندین واحد در استان همدان از طریق شعبه مرکزی موفق به واردات برنج هندی و هومالی شده‌اند که آن را در بازار عرضه می کنند.

عرضه برنج هومالی به قیمت هر کیلو ۱۳ هزار تومان در بازار همدان قاچاق محسوب می شود وی با بیان اینکه عرضه برنج هومالی به قیمت هر کیلو ۱۳ هزار تومان در بازار همدان قاچاق محسوب می شود، گفت: مواردی که گزارش می شود عرضه خارج از شبکه است.

متین مجدد به موضوع ضرورت ممنوعیت صادرات سیب زمینی اشاره کرد و با بیان اینکه اگر ممنوعیت صادرات سیب زمینی اعمال نشود باید منتظر ورود محصول سیب زمینی همدان به بازار باشیم تا تنش قیمت در این محصول کم شود، گفت: طبق اعلام سازمان جهاد کشاورزی با آمدن محصول همدان به بازار تنش کم خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در رابطه با درخواست ممنوعیت صادرات سیب زمینی ۲۱ روز پیش نامه ای به دفتر وزیر ارسال کرده ایم، افزود: من بیشتر از نامه زدن نمی‌توانم کاری انجام دهم و متاسفانه نمایندگان استان همدان به دنبال این موضوع نبودند.

متین با اشاره به اینکه وظیفه ما ارسال نامه به دفتر وزیر است تا دستور تشکیل جلسه به سازمان توسعه تجارت داده شود، افزود: روزی که صادرات سیب زمینی آزاد شد پیش بینی افزایش قیمت این محصول را داشتیم و پیگیری ها انجام شد اما نتیجه نداشت.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با بیان اینکه همدان سیب زمینی خیز است و باید در این زمینه اقدام کنیم کمااینکه در پی صادرات به ندرت ارزی وارد کشور می شود، گفت: عملاً در بخش صادرات به خصوص از کشور عراق به هیچ وجه دلاری وارد کشور نمی‌شود.

وی با بیان اینکه عمده معامله صادرکنندگان به کشورهای عراق، افغانستان و ترکیه با ریال است، بیان کرد: این موضوع ما را دچار چالش می‌کند و صادرکنندگان به سختی افتاده اند.

متین در ادامه با اشاره به اینکه در صورت تامین کردن کالا ما حاضر به توزیع آن هستیم، افزود: شبکه تامین سیب زمینی در حال حاضر این کالا را از هرکیلو ۸۸۰۰ تا ۹۵۰۰ ارائه کرده است.

وی با بیان اینکه متاسفانه در بخش کشاورزی و امور دامی شبکه وجود ندارد و تولیدکننده می‌تواند محصول خود را به هر قیمتی عرضه کند، گفت: برای محصولات بخش دامی و کشاورزی باید شبکه ایجاد کرد.

کد خبر 4661428

منبع: مهر

کلیدواژه: سیب زمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۰۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقبگرد دلار بعد از پاسخ ایران به اسرائیل

به گزارش جام جم آنلاین، محمد قزلباش، کارشناس بازار ارز و طلا در گفتگو با ایسنا با اشاره به روند صعودی بازار طلای داخلی طی هفته‌های اخیر اظهار کرد: بازار طلای داخلی نوساناتی دارد که مهمترین دلیل این موضوع جهش بی‌سابقه قیمت اونس جهانی است. 

وی تصریح کرد: اونس جهانی به دلیل افزایش ریسک های سیاسی دنیا در حال رکوردزنی است، این موضوع موجب شده تا توجه سرمایه گذران جهان به این فلز ارزشمند بیشتر شود. 

این کارشناس بازار ارز و طلا تاکید کرد: مهمترین دلیل افزایش ریسک های سیاسی، تشدید تنش ها در خاورمیانه است، به عبارت دیگر افزایش ریسک های خاورمیانه موجب رکورد شکنی قیمت طلای جهانی شده است، در نتیجه با افزایش قیمت اونس جهانی، در روزهای گذشته قیمت انواع طلا در داخل کشور با روند صعودی مواجه شده است.

دلایل داخلی و خارجی برای افزایش قیمت طلا

این کارشناس بازارهای مالی بیان داشت: همچنین تشدید تنش ها در خاورمیانه تاثیر خود را در بازار ارز داخل کشور گذاشته، به طوری که در داخل کشور با افزایش نرخ ارز نسبت به ابتدای سال مواجه شده ایم. بنابراین افزایش تنش های خاورمیانه از دو بعد موجب افزایش قیمت طلا در داخل کشور شده است که بعد اول افزایش قیمت اونس و بعد دوم افزایش نرخ ارز در داخل کشور است.

نقش سفته بازی در افزایش قیمت طلا

قزلباش در پایان تاکید کرد: یکی دیگر از عوامل افزایش قیمت طلا در داخل کشور رشد سفته بازی است، به طوری که در روزهای اخیر شاهد فعالیت بیشتر سفته بازها در بازار طلا هستیم، این موضوع موجب شده حباب طلا بیشتر شود، چون زمانی که وضعیت بازار مبهم باشد سفته بازان راحت تر می توانند قیمت ها را افزایش دهند.

بازار به تعادل خواهد رسید

به گفته وی، بعداز پاسخ مقتدرانه ایران به رژیم صهیونیستی، قیمت‌ها در بازار دچار نوسانات یکباره‌ای شد که کاملا هیجانی و کاذب بود به نحوی که در حال حاضر شاهد عقبگرد نرخ دلار هستیم و قطعا با آرام شدن فضای سیاسی-امنیتی بازار بیش‌از این تعدیل خواهد شد؛ چرا که هیچگاه، نوسانات ناشی از مسائل غیراقتصادی پایدار نبوده است.

دیگر خبرها

  • اعلام محدودیت‌های ترافیکی مراسم روز ارتش در همدان
  • اعلام محدودیت‌های ترافیکی مراسم روز ارتش در همدان
  • سکه و طلای ۱۸ عیار چقدر پایین آمد؟ ؛ بازار طلا خریدار ندارد | آخرین وضعیت طلا و انواع سکه
  • آرامش اقتصادی با نمایش اقتدار نظامی/ چرا نرخ ارز کاهشی شد؟
  • سقوط آزاد ین ژاپن
  • عقبگرد دلار بعد از پاسخ ایران به اسرائیل
  • تشکیل شرکت‌های تعاونی بهترین بستر برای تحقق شعار سال است
  • ضرورت منع صدور سیمان با کارت‌های بازرگانی شخصی
  • تولید سیب زمینی به بیش از ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تن رسید
  • برنت ۹۰ دلار و ۴۵ سنت شد