Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاید همه انسان‌ها در عمر خود فرصت دیدن چنین تصویر زیبایی از کره زمین را در حالی که در نقطه‌ای از آن طوفانی بر فراز اقیانوس و در قسمتی دیگر سایه خورشید گرفتگی مشاهده می‌شود، را نداشته باشند.


طوفان باربارا از ساحل شرقی کشور شیلی حرکت خود را آغاز کرد و به سمت جنوب غربی قاره آمریکا ادامه مسیر داد. هم‌زمانی این طوفان بزرگ با خورشیدگرفتگی قابل رویت در کشور‌های آمریکای لاتین، اهمیت آن را برای دانشمندان و طرفدارن علوم هوا و فضا و آب و هوا بیشتر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان‌های معتبر فضایی در جهان اعلام کردند چنین شکلی از خورشید گرفتگی تا دی ماه سال ۱۳۹۹ مشاهده نخواهد شد.
تصویری زیبا از هم‌زمانی طوفان و خورشید گرفتگی از دید ماهواره ناسا

گروه‌های زیادی از سراسر دنیا برای رصد خورشیدگرفتگی به محل‌های از پیش تعیین شده در آمریکای جنوبی رفتند و همین موضوع سبب نگرانی مقامات کشور‌های میزبان از آسیب‌های ممکنه از سوی طوفان باربارا شد. خورشیدگرفتگی در قسمت‌هایی از ایالات متحده آمریکا نیز مشاهده گردید، ولی کیفیت و سطح قابل مشاهده به انداره کشور‌هایی مانند مکزیک و بزریل نبود.



تصویر ثبت شده از سیاره زمین از سوی ماهواره مشترک ناسا و اداره ملی آب و هوا و تغییرات جوی ایالات متحده آمریکا به ثبت رسیده است. ماهواره‌های موجود در مدار زمین با داشتن تجهیزاتی بسیار پیشرفته و دقیق برای رصد کره زمین، تصاویر گوناگونی از زمین ثبت و هرگونه تغییر آب و هوایی را سریعا گزارش می‌کنند. در ادامه تصویر ارسال شده از ماهواره را مشاهده می‌کنید:



سازمان‌های هواشناسی کشور‌های مختلف دنیا با بهره‌گیری از اطلاعات ماهواره‌ها، الگو‌های رفتاری را برای تعیین وضعیت آب و هوای کشور خود تنظیم می‌کنند. این الگو‌های رفتاری دولت مردان این کشور را در تعیین سیاست‌های کلی مصرف و تولید انرژی یاری می‌کند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: تکنولوژی ناسا فضانوردی عکس ناسا خورشید گرفتگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۰۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایلان ماسک: اگر فرازمینی‌ها وجود داشتند من می‌فهمیدم

آفتاب‌‌نیوز :

ایلان ماسک مالک شرکت اسپیس‌ایکس فکر نمی‌کند موجودات فضایی وجود داشته باشند.

به نقل از بی‌آی، ماسک روز گذشته در شبکه اجتماعی ایکس(توییتر سابق) نوشت: من هیچ مدرکی مبنی بر وجود موجودات فضایی ندیده‌ام و با حدود ۶۰۰۰ ماهواره که به دور زمین می‌چرخند، فکر می‌کنم اگر وجود داشتند باخبر می‌شدم.

وی همچنین در مصاحبه اخیر خود در یک پادکست که در تاریخ ۱۹ آوریل پخش شد، به اظهار نظر در این باره پرداخت. دیگر مهمان این پادکست گفت که فکر می‌کند بیگانگان مدت زیادی است که اینجا بوده‌اند و مدعی شد که شواهد زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد آنها در زیر اقیانوس و زیر زمین هستند.

اما ماسک با نظر او مخالف بود و گفت من هیچ مدرکی برای موجودات فضایی ندیده‌ام و با حدود ۶۰۰۰ ماهواره که به دور زمین می‌چرخند، فکر می‌کنم اگر بودند می‌دانستم.

این اولین باری نیست که ماسک به طور علنی درباره وجود فرازمینی‌ها اظهار نظر می‌کند. وی در ژوئن ۲۰۱۸ نیز گفته بود: معلوم نیست که ما تنها تمدنی باشیم که در حال حاضر در جهانِ قابل مشاهده زندگی می‌کند.

ماسک همچنین در ماه ژوئیه با اشاره به پرسش‌های فیزیکدانی به نام انریکو فرمی در مورد اینکه چرا انسان‌ها هنوز موجودات فضایی را کشف نکرده‌اند، نوشت: ترسناک‌ترین پاسخ به تناقض فرمی این است که اصلاً بیگانه‌ای وجود ندارد.

ماسک علاقه خاصی به کشف آنچه در خارج از فضا وجود دارد، نشان داده است. کارهای او در اسپیس‌ایکس برای پرتاب موشک‌ها و ماهواره‌ها به ویژه برای ارتش ایالات متحده، او را به یک پیمانکار دفاعی بزرگ در این کشور تبدیل کرده است.

اینترنت ماهواره‌ای استارلینک نیز نقش مهمی در جنگ روسیه و اوکراین ایفا کرده است، جایی که سربازان اوکراینی از آن برای اداره ناوگان پهپادهای خود و برقراری ارتباط در مناطق درگیری استفاده می‌کنند.

ایلان ماسک امیدوار است تا در نهایت ۴۲ هزار ماهواره استارلینک را به فضا بفرستد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ماه صورتی در آسمان امشب را ببینید
  • رنگ ماه چهارشنبه شب صورتی خواهد شد
  • امشب رنگ ماه عوض می شود!
  • استفاده از هوش مصنوعی در پردازش تصاویر ماهواره‌ای اراضی
  • امشب پنجم اردیبهشت، ماه صورتی می‌شود
  • امشب ماه صورتی می‌شود
  • امشب ماه کامل صورتی را رصد کنید
  • ایلان ماسک: اگر فرازمینی‌ها وجود داشتند من می‌فهمیدم
  • استفاده از هوش مصنوعی در پردازش تصاویر ماهواره‌ای اراضی کشور
  • در خورشیدگرفتگی ۲۰ فروردین چه چیزهای عجیبی مشاهده شد؟