Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-19@05:25:35 GMT

اعلان جنگ به سرطان با اختراع سالمند ۷۵ ساله

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۳۸۰۰۶

اعلان جنگ به سرطان با اختراع سالمند ۷۵ ساله

به گزارش جهان نيوز به نقل از فارس، آمارها می‌گوید سرطان بلای جان مردم شده‌اند، از سرطان معده و روده و تیروئید تا سرطان‌هایی که سلامت بانوان را نشانه گرفته و هرروز به آمار مبتلایانش افزوده می‌شود. مسئولان انجمن آلزایمر هم تخمین زدند که آلزایمر، چالش ۳۰ سال آینده ایران است. در میان این آمارهای نگران‌کننده مخترع ایرانی ۷۵ ساله که دو سال قبل با اختراع یک داروی متفاوت آب روی آتش بیماران مبتلا به زخم دیابت ریخت حالا با اختراع سه دارو وارد کارزار مبارزه با بیماری‌های نفس‌گیر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



«محمدکاظم رشیدی» برای مبتلایان به بیماری زخم دیابت نام آشنایی است. پزشک نیست و تحصیلات دانشگاهی هم ندارد اما با کتاب قانون ابن‌سینا و الحاوی زکریای رازی انسی دارد به قدمت همه‌سال‌های جوانی‌اش؛ از ۱۷ سالگی تا ۷۵ سالگی.
سال ۹۴ اختراع پماد درمان زخم دیابت که حاصل 10 سال مطالعه و تحقیق بود، شهد شیرین این هم‌نشینی شد. سالمند همدانی این روزها به‌جای دل‌خوش کردن به گعده‌های روزانه باهم سن و سالان و وقت‌گذرانی با نوه‌ها، برای خدمت به بیمارانی که طب نوین هم از درمانشان عاجز مانده، وارد گود مخترعان شده است. در این سن و سال شرکت دانش‌بنیان تأسیس کرده، اختراعاتش را به تولید انبوه رسانده و پای کرم‌های گران‌قیمت و شیمیایی خارجی را از داروخانه‌ها کوتاه کرده و بازار فروششان را کساد. جنگ مرد علم و عمل با بیماری‌های نفس‌گیر
این مخترع ۷۵ ساله به‌جای چرخ زدن در فرمول‌های شیمیایی از خواص اعجاب‌انگیز گیاهان دارویی بهره گرفته و امروز ادعا می‌کند سه اختراع اخیرش سدی است در برابر موج آلزایمر در ایران، سرطان کشنده زنان و بیمارانی که مشکل عدم انعقاد خون دارند.
رشیدی دو سال قبل در جشنواره علم و عمل برگزیده شد و با تأسیس شرکت دانش‌بنیان و تجاری‌سازی اولین اختراعش بسیاری از بیماران مبتلا به زخم دیابت را از قطع عضو نجات داد و حالا همه بیماران نجات‌یافته مصداقی برای ادعاهای این مخترع همدانی هستند. امروز دعای خیر صدها ایرانی بدرقه راه پرفرازونشیبش شده و می‌گوید: «سه محصول جدید را ثبت اختراع کردم، آزمایش‌های بالینی آن هم توسط دانشگاه علوم پزشکی صورت گرفته و تأییدیه‌های موردنیاز را دریافت کرده است، بعد از تأیید سازمان غذا و دار، تجاری‌سازی این چند محصول آغازشده و وارد بازار می‌شود.

صفر تا صد داروهای تولیدشده از مواد طبیعی است و هیج نوع مواد نگه‌دارنده در ساخت آن به کار نرفته است. داروی ضد سرطان که مخصوص خانم‌هاست تمام رادیکال‌های آزاد سرطانی را در بدن نابود می‌کند، داروی دوم علاوه بر پیشگیری از آلزایمر که در میان سالمندان ایرانی به‌صورت اپیدمی در حال گسترش است بیماری تکرر ادرار راهم درمان می‌کند.»

البته پرونده اختراعات سالمند همدانی با تجاری‌سازی این دو محصول بسته نمی‌شود، رشیدی دست روی یک معضل بزرگ در دنیای پزشکی گذاشته و با تلفیق دستورات ابن‌سینا و زکریای رازی قطره‌ای اختراع کرده که جلوی خونریزی را می‌گیرد، آزمایش‌های بالینی روی این قطره در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان انجام‌شده، پزشکان تأثیر قطره را در قطع بلافاصله خونریزی تأیید کرده‌اند. این دارو در مراحل درمان و هنگام عمل جراحی افرادی که مشکل عدم انعقاد خون دارند معجزه می‌کند.»

هم مخترع هم کارآفرین
عنوان مخترع برای این سالمند همدانی کافی نیست و نام او زیبنده دایره کارآفرینان هم هست، رشیدی مزرعه بزرگ گیاهان دارویی و مزرعه زنبورداری را در شهرش راه‌اندازی کرده است و تمام مواد خام موردنیاز تولیداتش را از این مزرعه تأمین می‌کند و می‌گوید: «به‌واسطه ایجاد مزرعه گیاهان دارویی و زنبورداری و همچنین شرکت دانش‌بنیان نه‌تنها همه اعضای خانواده‌ام که ده‌ها نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم صاحب شغل و درآمد شده‌اند.»

بفرمایید مستندات موجود است
 سال‌ها قبل یک حدیث از پیامبر خواندم که فرموده بودند هر دردی را درمانی است، پس چون دارو به درد برسد، به اذن خداوند بهبودیابد. این حدیث را آویزه گوشم کردم تا برای درمان دردهایی که طب نوین چاره‌ای برای آن ندارد فکری کنم، یکی از این مشکلات زخم‌های دیابت در افرادی بود که پزشک از درمان عضو درگیر ناامید شده و دستور قطع را داده بود، باور می‌کنید ۱۰ سال کتاب‌های معتبر طب سنتی را مطالعه کردم و نتیجه آن شد پماد زخم دیابت. خیلی‌ها من و اختراعم را باور نداشتند اما بیماران نجات‌یافته مصداق ادعاهایم شدند. بدترین زخم‌های بستر، زخم‌های دیابت و سوختگی‌ها با این پماد درمان می‌شود؛ این محصول را با تلفیق گیاهانی درست کردم که در طبیعت وجود دارند.

بگذریم از اینکه سازمان غذا و دارو و افرادی که باید این محصول را برای تجاری‌سازی تأیید می‌کردند با طب نوین مأنوس هستند و به‌سختی حاضر به تأیید دارویی شدند که با مواد شیمیایی و فرمول‌های آن بیگانه است. من در شهر خودم غریب بودم و این اعتماد در میان شرکت‌های دارویی همدان برای تولید انبوه وجود نداشت اما این ساز ناکوک باعث نشد تا من دست روی دست بگذارم، حالا دو شرکت بزرگ داروسازی در دو شهر مختلف خط تولید اختراعاتم را راه انداختند و پرونده همه بیمارانی که پزشکان با قاطعیت دستور قطع عضو درگیر با زخم دیابت را داده بودند و آن‌ها را فقط با استفاده از این پماد درمان کردم موجود است و می‌توانید با تک‌تک آن‌ها مصاحبه بگیرید. تصاویر قبل از درمان و بعد از درمانشان هم در پرونده‌ها موجود است.» بیماران پروانه‌ای و دختران شین‌آبادی را درمان می کنم 
روزی که اساسنامه شرکت دانش‌بنیانش را نوشت یک‌پنجم درآمد را سهم بیماران صعب‌العلاج قرار داد، امروز آرزویش نجات بیماران صعب‌العلاج پروانه‌ای است که صبح و شبشان با پوست ریزه‌ها گره‌خورده و طب نوین هم از درمان این بیماری عاجز است. رؤیای مخترع همدانی نجات دختران شین‌آبادی است که در بهترین سال‌های زندگی آیینه گریزند.

رشیدی می‌گوید: «مشکل اصلی بیماران پروانه‌ای این است که پوستشان کلاژن سازی نمی‌کند. پماد درمانی من خاصیت کلاژن سازی دارد. یک سال قبل از طریق رسانه‌ها اعلام کردم حاضرم برای درمان بیماران پروانه‌ای پیش‌قدم شوم، هزینه درمانی این بیماران با داروهای شیمیایی بالاست و دست‌آخر هم نتیجه‌ای ندارد چون این بیماری جزو بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج است. من اعلام کردم حاضرم بیماران پروانه‌ای را تحت پوشش قرار دهم، متولیان بنیاد امور بیماری‌های خاص سراغم نیامدند تا درمان را به‌طور منظم و به شکل سازماندهی‌شده پیش ببریم، بااینکه اثر این دارو در بیماران مبتلا به زخم دیابت ثابت‌شده بود، خودم دست‌به‌کار شدم، پماد را به‌صورت رایگان در اختیار یک سری از این بیماران قراردادم. به تأثیر دارو در بهبود روند درمان بیماری اذعان کردند، امیدوارم این چرخه ادامه پیدا کند، هدفم همین است. من در ۷۵ سالگی از مال دنیا آن‌قدر که برایم کافی است و احتیاجاتم را برآورد کند دارم، هدفم خدمت به دردمندان و بیماران است.

این اتفاق در مورد دختران شین‌آبادی هم افتاد، من ادعا کردم اختراعم یعنی پماد ترمیم‌کننده پوست این قابلیت را دارد که صورت و دستان سوخته این دختران را درمان کند، با سرپرست گروه درمانی دختران شین‌آبادی نامه‌نگاری کردم و اعلام کردم حاضرم به‌صورت رایگان آن‌ها را درمان کنم، اما تمایلی برای این موضوع از طرف گروه‌درمانی دختران شین آبادی  وجود نداشت، چون به یافته های  طب سنتی اعتماد ندارند و چشمشان به تجویزهای طب نوین است که اگر قرار بود  با طب نوین برای مشکل این بچه ها چاره ای اندیشیده شود تا امروز این اتفاق افتاده بود، ولی من همچنان مصمم به درمان این مشکل چند ساله هستم، مصمم و امیدوار.»
  کپی متن خبر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۸۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان رایگان بیماران بی بضاعت توسط پزشک خیر اندیش

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، دکتر علیرضا دبیری ، بهزاد را که از یک سالگی دچار اختلال در راه رفتن شده بود به صورت رایگان جراحی کرد. وی امیدوار است، بهزاد با این جراحی بتواند بهبودیش را به دست آورد.
دکتر دبیری می گوید : کمک به نیازمندان از اولویت های اوست و او از این کار لذت می برد .
همکاران دکتر می گویند: این متخصص ارتوپدی سالهاست که به نیازمندان کمک می کند .

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • به درمان سرطان به کمک آزمایش دی‌ان‌ای امیدوار باشیم؟
  • درمان رایگان بیماران بی بضاعت توسط پزشک خیر اندیش
  • اجرای پویش ملی غربالگری سرطان در ایران
  • خبر خوش وزیر بهداشت برای سمنانی‌ها؛ افتتاح مرکز درمان سرطان در هفته دولت امسال
  • درمان رایگان انواع سرطان‌ها در دست برنامه‌ریزی است
  • بیماران سرطانی گروه هدف پویش ملی سرطان هستند
  • پارک علم و فناوری دانشگاه علوم‌پزشکی سمنان رسید
  • درمان تخصصی انواع بیماری های پوستی در شیراز
  • بیماری هموفیلی قابل کنترل است
  • هوش مصنوعی به درمان آلزایمر کمک خواهد کرد؟