Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری در جلسه شورای اداری ساوه اظهار کرد: بد برنامه‌ریزی و بد راهکار اندیشیدن منجر به انحراف مدیریت و کاهش نتیجه مؤثر می‌شود.

وی با اشاره به این‌که مدیران، مقام و پست خود را ارزان به دست نیاورده‌اند، افزود: این مهم با فداکاری هزاران شهید به دست آمده است از این‌رو باید مسوولان در مدت خدمتگزاری بهترین خدمات و خدمت را به مردم ارزانی کنند و از کار آنان گره‌گشایی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادستان کل کشور با بیان اینکه مدت خدمتگزاری کوتاه است و باید در این فرصت کوتاه برای خدا و در راه او تلاش کنیم ادامه داد: باید تلاش کنیم که در مدت مسوولیت بسیاری از مشکلات مردم را با نیت خدایی حل کنیم.

منتظری با اشاره به این‌که آمار آسیب‌های اجتماعی در جامعه بسیار افزایش یافته است، افزود: عدم اعتقاد قوی و ثابت به مبدأ و معاد ریشه بسیاری از فسادهای اجتماعی در جامعه و ادارات است.

وی با اشاره به این‌که شایسته‌سالاری باید در انتخاب مدیران سر لوحه امور باشد ادامه داد: عدم اهتمام و تلاش نباید به صورتی باشد که موجب شود پرسنل به دلیل عدم نظارت و دقت بخواهد تخطی کند در این صورت مدیر هم در جرم او شریک خواهد بود.

دادستان کل کشور با اشاره به‌ضرورت رعایت تقوی در جامعه از سوی مدیران گفت: در این صورت بسیاری از مفاسد حاکم بر جامعه رفع خواهد شد.

منتظری افزود: تلاش کنیم افراد پاکدست را به کمک بگیریم و اگر کسی دچار اغماض شد از او چشم‌پوشی نکنیم و مبارزه با فساد تنها وظیفه قوه قضاییه نیست بلکه همگان باید در این خصوص همت گمارند.

وی ادامه داد: قوه قضاییه با تمام توان با فساد مبارزه خواهد کرد و در نظام اسلامی خطوط قرمز مشخص شده است.

دادستان کل کشور با بیان این‌که می‌توانیم با تلاش پرونده‌های کیفری و حقوقی کاهش دهیم، اضافه کرد: با هدایت ارشادی، تبیین مواضع و با مهربانی و محبت می‌توان بسیاری از اختلافات را قبل از آنکه تبدیل به محکومیت کیفری شود، رفع کرد.

منتظری ضمن تأکید بر الگوگیری از زندگی و سیره حضرت علی(ع) از سوی مدیران گفت: تقویت ارزش‌های دینی و انسانی می‌تواند بسیاری از مشکلات اجتماعی را کاهش دهد.

منتظری افزود: در بررسی مشکلات صنعتی و اقتصادی ساوه به‌منظور حمایت از صنایع از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم کرد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۸۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وصول بیش از۱۷۵۴ میلیارد ریال در حق صندوق دولت با پیگیری‌های دستگاه قضا

رئیس کل دادگستری استان تهران از وصول هزار و ۷۵۴ میلیارد و ۵۱۷ میلیون و ۷۲۲ هزار ریال در حق صندوق دولت با پیگیری‌ها و اقدامات دستگاه قضا خبر داد.  

به گزارش ایسنا، علی القاصی ضمن اشاره به تاکیدات رئیس عدلیه پیرامون مقوله «مبارزه با فساد» در جلسه اخیر شورای عالی قوه قضاییه گفت: یکی از شاخص‌های اصلی دوره «تحول و تعالی» در دستگاه قضا رویکرد علمی، تخصصی و به‌دور از جنجال در زمینه مبارزه با مفاسد است که این مهم بارها و بارها مورد تأکید ریاست قوه قضاییه نیز قرار گرفته است.

رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به برخی از توفیقات مجموعه قضایی استان تهران و مجتمع تخصصی ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی در امر مبارزه با مفاسد اقتصادی عنوان کرد: خوشبختانه در استان تهران در حوزه مبارزه با مظاهر فساد اقتصادی اقدامات خوب و قابل توجهی صورت گرفته است؛ به‌طوری که صرفا در نتیجه اقدامات مجتمع تخصصی ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی از ابتدای آذرماه سال ۱۴۰۰ تا آذرماه سال ۱۴۰۲ مجموعا مبلغ ۵۳۸ هزار و ۶۱۸ میلیارد و ۳۶۰ میلیون و ۱۰۴ هزار ریال و ۵۰ میلیون درهم در حق مالباختگان و بیت‌المال مسترد شده است.

رئیس مجتمع تخصصی ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی با اشاره به وصول هزار و ۷۵۴ میلیارد و ۵۱۷ میلیون و ۷۲۲ هزار ریال در حق صندوق دولت با پیگیری‌ها و اقدامات دستگاه قضا در بازه زمانی یاد شده عنوان کرد: دستگاه قضا در عرصه مبارزه با مفاسد اقتصادی با استرداد حقوق بیت‌المال در پرونده‌های مختلف به‌نحو قابل توجهی یاری‌دهنده دولت در وصول مطالبات خود بوده است.

القاصی ضمن اشاره به توفیقات دستگاه قضا در سال گذشته در زمینه «استرداد حقوق بیت‌المال» و «اجرای عدالت» در پرونده‌های مهم و شناخته شده مفاسد اقتصادی پس از گذشت چند سال عنوان کرد: واکاوی در پرونده‌های مفاسد اقتصادی حاکی از این است که بعضا خلاءها، کاستی‌ها و رویه‌های نادرست سبب سوءاستفاده اشخاص سودجو و ایجاد بستر فساد اقتصادی می‌شود؛ لذا در کنار مبارزه علمی و تخصصی با مظاهر فساد، احصا و انسداد گلوگاه‌های فساد در فرایند کاری سایر دستگاه‌ها از جمله بانک‌ها نیز به‌ عنوان یک امر مهم و ریشه‌ای مورد پیگیری قرار گرفته و می‌گیرد.

رئیس کل دادگستری استان تهران در پایان ضمن اشاره به پیگیری مطالبات ریاست دستگاه قضا مبنی بر «مبارزه علمی و حرفه‌ای با مفاسد» و «پرهیز از سیاسی‌کاری و جناحی‌گری و اقدامات شعاری در مبارزه با فساد» خاطرنشان کرد: دادگستری کل استان تهران به‌عنوان یک اولویت در سال جاری پیگیر تأکیدات رئیس دستگاه قضا در این عرصه خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آذر ۱۴۰۲؛ مبارزه با فساد با طعم چای دبش/ پروژه آخر: تطهیر ساواک جهنمی
  • وصول بیش از۱۷۵۴ میلیارد ریال در حق صندوق دولت با پیگیری‌های دستگاه قضا
  • پیشنهاد ادغام مراجع نظارتی دولت
  • استرداد بیش از ۵۳۸ هزار میلیارد ریال درحق مالباختگان و بیت‌المال 
  • استرداد بیش از ۵۳۸ هزار میلیارد ریال درحق مالباختگان و بیت‌المال
  • معاون توسعه ورزش بانوان : تمام قد از بانوان ورزشکار حمایت می‌کنیم
  • اهمیت نظارت درون سازمانی و مبارزه با فساد/ لزوم کاهش زمان دادرسی و تکریم ارباب رجوع
  • تاکید دادستان اصفهان بر رعایت حرمت ماه رمضان
  • سند و پیوست مردمی‌سازی امور کشور تدوین شود
  • تسلیم کارزار ۱۶ هزار نفری جامعه پزشکی به قوه قضاییه