Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پیشگیری و اعتیاد بهزیستی کشور گفت: مشکل امروز کشور در حوزه برخورد با معتادین بازگشت پذیری آسان و اعتیاد دوباره است که اجرای طرح مدیریت موردی معتادان شانس درمان غیر قابل بازگشت را به بیش از ۶۰ درصد می رساند. ۱۸ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۷ استانها قزوین نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، فرید براتی ظهر امروز در کارگاه آموزشی و توجیهی« طرح مدیریت معتادان بی بضاعت» که با حضور مسئولین استانی و کارشناسان اعتیاد بهزیستی از سراسر کشور بیان کرد: براساس مطالعات انجام شده تا کنون بیش از 60 درصد معتادین بهبود یافته با اجرای طرح مدیریت مورد معتادان بی بضاعت به صورت قطعی و با ماندگاری دائمی درمان شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به بازگشت اغلب معتادین پس از طی مراحل بهبود گفت: امروز چرخه معیوب درمان و بازگشت دوباره به زندگی در معتادین با اجرای طرح مدیریت مورد معتادان بی بضاعت کامل می شود چرا که در سال های گذشته ما شاهد بودیم معتادین پس از بهبودی و بازگشت به محیط خانواده به دلیل مشکلات معیشتی، خانوادگی و اجتماعی پس از مدتی دوباره به دام اعتیاد گرفتار شدند.

وی خاطرنشان کرد: امروز نرخ بازگشت افراد بهبود یافته به دامن جامعه بسیار پایین است این در حالی است که مراکز ترک اعتیاد به صورت دائمی و شبانه روزی در گوشه و کنار کشور در حال درمان بیماران هستند اما مسئله اصلی عدم بازگشت بیماران به جامعه و جامعه پذیری آنهاست که زمینه را برای بروز دوباره اعتیاد فراهم میکند.

مواد مخدر سال 97 جان 72 شهروند قزوینی را گرفت12000 نفر در مراکز اقامتی ترک اعتیاد چهارمحال و بختیاری پذیرش شدندانهدام باند مسلحانه مواد مخدر در ‌ایرانشهر/ یک تن و 178 کیلوگرم ‌تریاک از سودگران مرگ کشف شد

معاون پیشگیری و اعتیاد بهزیستی کشور تصریح داشت: اگرچه در سال های گذشته اقدامات پیش گیرانه خوبی در کشور در موضوع اعتیاد انجام شده است اما به واقع در خصوص درمان قطعی اعتیاد و صیانت از حقوق افراد بهبود یافته هنوز خیلی موفق نبودهایم البته در برنامه ششم توسعه برای این مسئله تدابیری اندیشیده شده است و بر اساس این برنامه شهرداری ها و سازمان های بهزیستی در سراسر کشور  موظف به راه اندازی مراکز صیانت از معتادان بهبود یافته هستند.

براتی اذعان داشت: اجرای این مراکز میتواند زمینه را برای حضور دوباره معتادین در دل خانواده و اجتماع فراهم کند و با اجرای برنامه موردی مدیریت معتادان بی بضاعت نیز روند درمان تا یکسال پس از بهبود قطعی فرد ادامه پیدا میکند.

وی افزود: به این منظور نیز بیش از 150 مددکار اجتماعی در کشور به کار گیری شده اند و روند درمان معتادین با کمک این مددکاران تا ماه ها و حتی سال ها پس از بازگشت به دامان خانواده ادامه پیدا میند.

معاون پیشگیری و اعتیاد بهزیستی کشور افزود: با این طرح میتوانیم امیدوار باشیم اجرای درمان اعتیاد در کشور به یک پروسه قطعی تبدیل شده و بازگشت دوباره معتادین به حداقل برسد.

براتی خاطرنشان کرد: در این مسیر باید از ظرفیت مردم، سازمان های مردم نهاد و دستگاه های اجرایی در استان ها بهره گرفت چرا که حل مسئله اعتیاد نیازمند تلاشی جمعی است و قطعا با فعالیت یک دستگاه ممکن نخواهد شد.

وی همچنین ابراز داشت: بر اساس این طرح در مرحله نخست 3 هزار و 600 معتاد متجاهر از 21 استان قزوین تحت درمان در بازه های شش تا 12 ماه قرار میگیرند و ارتباط دائمی با معتاد و فرد بهبود یافته تا ماه ها پس از درمان به منظور اطمینان از عدم بازگشت و انجام مشاوره های مورد نیاز قطع نمی شود.

انتهای پیام/ن

R41364/P/S6,63/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۲۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرشدگی سدهای کشور به ۶۱ درصد رسید/ مدیریت مصرف آب ضروری است

سخنگوی صنعت آب با اشاره به بارش‌های مناسب هفته‌های گذشته، میزان پرشدگی سدهای کشور تا ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ را ۶۱ درصد اعلام کرد و گفت: بارش‌ها نباید این تصور را ایجاد کند که نیاز آبی کشور برطرف شده و همچنان به مدیریت مصرف در سراسر کشور نیازمندیم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، فیروز قاسم‌زاده، سخنگوی صنعت آب کشور با اشاره به بارش‌های خوب اواخر سال گذشته و روزهای ابتدایی سال جدید اظهار داشت: هر چند طی هفته‌های گذشته شاهد نزولات جوی به صورت برف و باران در برخی نقاط کشور از جمله تهران بودیم، اما همچنان میزان پرشدگی برخی از سدهای کشور پایین بوده و آب مورد نیاز مصارف به طور کامل تأمین نشده است.

* کاهش 11 درصدی ورودی آب به سدهای کشور

قاسم‌زاده با تشریح آخرین وضعیت مخازن سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا 28 فروردین 1403 گفت: ورودی‌ سدهای کشور در حال حاضر 23.61 میلیارد مترمکعب است که همچنان نسبت به سال آبی گذشته با کاهش 11 درصدی روبرو است. 

وی موجودی مخازن سدهای کشور را در تاریخ 28 فروردین 1403 با 61 درصد پرشدگی، معادل 30 میلیارد و 410 میلیون مترمکعب خواند و بیان داشت: در سال گذشته نیز در تاریخ مشابه، همین میزان آب در مخازن سدهای کشور وجود داشته است. 

* 80درصد ظرفیت سدهای تهران خالی است

سخنگوی صنعت آب کشور، درصد پرشدگی سدهای تأمین کننده آب شرب پایتخت را 20 درصد خواند و خاطرنشان کرد: حجم مخازن سدهای تهران تا 28 فروردین با کاهش 11 درصدی نسبت سال آبی گذشته روبرو بوده است که نشانگر ضرورت جدی گرفتن مدیریت مصرف است.

وی گفت: مجموع 13 سد مهم حوضه آبریز دریاچه ارومیه نیز حدود 73 درصد پرشدگی دارد که نسبت به سال آبی گذشته 3 درصد افزایش داشته است.

* کاهش 15درصدی بارش‌های ایران نسبت به سالهای نرمال

قاسم‌زاده خاطرنشان کرد: براساس شبکه باران‌سنجی مبنای وزارت نیرو، بارندگی کشور نسبت به میانگین دوره‌ مشابه درازمدت 15 درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته 3 درصد کاهش را نشان می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به کاهش بارش کشور نسبت به شرایط نرمال، نباید بارش‌های اخیر این تصور را ایجاد کند که نیاز آبی کشور برطرف شده و مدیریت مصرف ضرورتی ندارد بلکه هموطنان عزیز در کشورِ خشک و نیمه خشک ایران، همواره باید توجه ویژه‌ای به مدیریت مصرف آب داشته باشند.

انتها پیام/

دیگر خبرها

  • دم‌کرده این گیاه مثل یک خواب‌آور قوی عمل می‌کند
  • تلاش برای رفع مشکلات قطعی آب ۲۰ روستا و برق ۱۶ روستا در هرمزگان ادامه دارد
  • قطعی آب ۲۰ روستا و قطع برق ۱۶ روستا در هرمزگان
  • قطعی آب ۲۰ روستا و برق ۱۶ روستا در هرمزگان
  • برنامه پیشگیری و درمان اعتیاد با رویکرد مردمی سازی
  • پرشدگی سد‌های کشور به ۶۱ درصد رسید/ لزوم مدیریت مصرف در ماه‌های پیش‌رو
  • تولدی دیگر در شورآباد
  • پرشدگی سدهای کشور به ۶۱ درصد رسید/ مدیریت مصرف آب ضروری است
  • بهزیستی دیلم بر اشتغال افراد درمان‌شده از اعتیاد نظارت داشته باشد
  • درمان با سلول‌های بنیادی برای آسیب نخاعی با نتایج مثبت فاز اول