Web Analytics Made Easy - Statcounter


آیا تاکنون به این فکر کرده اید که کودکتان در فضای مجازی و استفاده از برنامه‌های موبایلی، ویدیو‌ها و بازی‌ها به چه محتوایی دسترسی پیدا می‌کند؟ آیا اصلا نگرانی از این بابت دارید؟ می‌دانید چگونه می‌توانید به شیوه‌ای درست و غیرمستقیم کودکتان را به سمت استفاده از محتوای آموزنده و مناسب سوق دهید؟
اگر موارد بالا دغدغه شما هم هست باید بدانید که این ضرورت در همه جای دنیا حس شده و اکنون در بزرگترین بازار‌های اپلیکیشن و بازی موبایلی در جهان، یک حالت کودک وجود دارد که والدین و مربیان می‌توانند با فعال کردن آن، محتوای مناسب را در اختیار کودکان قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در ایران هم کافه بازار (یا همان بازار)، که این روز‌ها روی موبایل و تبلت بیشتر ایرانی‌ها وجود دارد، حالت کودک خود را فعال کرده است و تنها کافی است نسخه بازار خود را آپدیت کنید تا از این امکان جدید بهره‌مند شوید.   با فعال کردن حالت کودک، محتوای برنامه بازار (اعم  از برنامه، بازی و ویدیو) بر اساس رده سنی کودکان (تا ۱۰ سال) پالایش می‌شود و کاربر تنها به برنامه ها، بازی‌ها و ویدیو‌های مناسب این گروه سنی دسترسی خواهد داشت.
اما چرا والدین باید پیش از اینکه گوشی خود را در اختیار فرزند خود قرار بدهند، این حالت را فعال کنند؟
• لزوم استفاده کودکان از محتوایمناسب در فضای مجازی
اگر در گروه والدینی قرار دارید که چندان حساسیتی روی محتوا‌هایی که فرزندتان در اینترنت و فضای مجازی دریافت می‌کند ندارید؛ بهتر است کمی تجدید نظر کنید چرا که روان شناسان معتقدند؛ استفاده بدون قید و شرط و دسترسی به محتوا‌های نامناسب در دنیای مجازی احتمال بلوغ زودرس و خطر الگوبرداری‌های نادرست را در بچه‌ها افزایش می‌دهد؛ این در حالی است که استفاده درست و دسترسی به محتوای مناسب نه تنها می‌تواند سرگرم کننده باشد بلکه آموزنده نیز خواهد بود.بیشتر بخوانید نگرانی آموزش و پرورش از موبایل‌ بازی کودکان و پیشنهاد کافه بازار بازار کودک، محلی مناسب برای بازی کودکان پروین ناظمی، روان شناس، با بیان این نکته که در کودکان و حتی نوجوانان هنوز رشد شناختی کامل نشده است و آن‌ها نمی‌توانند استدلال درستی درباره مسایل داشته باشند، می‌گوید: کودکان و نوجوانان به راحتی تحت تاثیر قرار گرفته و در سایه احساساتگاه بدون در نظر گرفتن شرایط فرهنگی، اقتصادی و خانوادگی خود، رفتار‌هایی مشکل ساز خواهند داشت.
او الگو برداری ناصحیح و بلوغ زودرس را از جمله اسیب‌های دسترسی به بازی ها، ویدیو‌ها و برنامه‌هایی نا مناسب با سن در کودکان و نوجوانان می‌داند.

صورت مساله را پاک نکنید
اگر فکر می‌کنید با محدود کردن مستقیم بچه‌ها و باید‌ها و نباید‌های سرسختانه می‌توانید از فرزندتان در دنیای بازی‌های مجازی و اپلیکیشن‌ها محافظت کنید، سخت در اشتباه هستید! یادمان باشد انسان هر اندازه از چیزی بیشتر منع شود نسبت به آن حریص‌تر می‌شود و کودکان نیز از این قاعده مستثنی نیستند.   پس به جای سخت گیری‌های بیش از حد در گام نخست قبل از این که موبایل یا تبلتی را در اختیار فرزندتان قرار دهید آگاهی لازم درمورد طریقه مصرف صحیح را به او داده و توضیح دهید که در این دنیای جدید ممکن است در معرض اطلاعاتی نامناسب و اشتباه قرار گیرد. یادمان باشد که محروم کردن کودکان از استفاده از اپیلیکشن‌ها و بازی‌ها و ویدیو‌ها و ... از ترس خطرات احتمالی، به نوعی پاک کردن صورت مساله است- گویی برای پیشگیری از خطرات احتمالی به فرزندتان اجازه خروج از خانه یا مدرسه رفتن را ندهید!
پروین ناظمی، روان شناس تاکید می‌کند: والدین باید با برقراری تعامل مثبت و ارتباط دوستانه با کودکانشان به آن‌ها اجازه بدهند بچه‌ها آزادانه با آن‌ها صحبت کنند و به جای این که مانند یک کارآگاه مدام فرزندشان را کنترل کنند با اعتماد و آموزش او را در مسیر درست قرار دهند.
زمان سنج نگذارید، اما ...
یکی از آموزش‌هایی که بچه‌ها باید در استفاده از هر وسیله‌ای از جمله بازی ها، اپلیکشین‌ها و ... ببینند این است که وقت گذرانی و استفاده بیش از حد از آن‌ها آسیب رسان است و ان‌ها را از زندگی واقعی دور می‌کند. همانطور که از قدیم گفته اند؛ افراط در هیچ کاری پسندیده نیست.   سرگرم شدن با دنیای مجازی و بازی‌های اینترنتی و بهره مندی از امکانات سرگرم کننده اپلیکیشن‌ها اگرچه بد نیست و یکی از امکانات زندگی انسان‌ها در این دوران است، اما نباید هیچ فردی اعم از کودکان را از وجوه دیگر زندگی بازدارد. با این حال همانطور که گردش و تفریح و فعالیت‌های بدنی برای بچه‌ها لازم است استفاده از اپلیکشین‌ها و ویدیو و بازی‌ها کامپیوتری نیز از امکانات زندگی این روز‌ها هستند.
با این حال هرگز رطب خورده نمی‌تواند منع رطب کند! دکتر ناظمی معتقد است؛ اگر در زمره والدینی هستید که ساعات زیادی از شبانه روز تان را گوشی موبایل به دست می‌گذرانید با پند و نصحیت و دعوا نخواهید توانست راه به جایی ببرید و فرزندتان را از دنیای اپلیکیشن‌ها و نرم افزار‌ها و بازی‌های اینترنتی دور کنید چرا که شما الگوی فرزندتان هستید. پس قبل از هر نصحیتی خودتان باید در زندگی تان تعادل برقرار کنید.
پروین ناظمی تاکید می‌کند: به جای این که مدام به بچه‌ها و نوجوانان بگوییم چه کار‌هایی را انجام ندهند، باید به آن‌ها بگوییم چه کاری را انجام بدهند البته منظور کار‌هایی متناسب با سن و لذت بخش است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: موبایل کافه بازار موبایل کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۴۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نویدکیا: نیمه اول ترسو بودیم/ باید تمرکز داشته باشیم

سرمربی مس رفسنجان گفت: نیمه اول برابر فولاد خیلی بد و ترسو بازی کردیم. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محرم نویدکیا پس از برتری یک بر صفر تیمش مقابل فولاد خوزستان گفت: بازی برای ما دو نیمه متفاوت داشت. نیمه اول فوتبال خیلی بدی بازی کردیم. هیچ جسارت و خلاقیتی در آن نبود و یک فوتبال ترسو بود. قدرت اینکه موقعیت‌سازی کنیم را نداشتیم و خیلی با استرس بازی کردیم.

وی اضافه کرد: فولاد هم در نیمه اول این شرایط را داشت، ولی نیمه دوم بازی خوبی انجام دادیم و موقعیت‌های خوبی ایجاد کردیم. دو، سه بار تک به تک شدیم و این نشان می‌دهد یک مقدار نیمه دوم بهتر بودیم و بازی را کنترل کردیم. موقعیت خیلی خیلی کمی به فولاد دادیم.

پیروزی مس برابر شاگردان ویسی با گلزنی بازیکن مازاد فولاد!

نویدکیا اظهار داشت: سبک بازی فولاد بیشتر به خاطر استرس انتهای اینگونه بود، وگرنه تیم با کیفیتی است. همیشه بازی‌های سنگینی با این تیم داشتیم ولی این استرس ممکن است هر تیمی را به این شرایط دچار کند.

وی در واکنش به این موضوع که بازیکنان مس رفسنجان موقعیت‌های زیادی را از دست می‌دهد به نظر می‌رسد «بی خیال» هستند، گفت: بی خیال نمی‌شود گفت؛ هیچ فوتبالی دوست ندارد توپش را بیرون بزند. من به‌عنوان مربی ترجیح می‌دهم این مهم باشد که بازیکنانم بتوانند مقابل تیمی مثل فولاد خلق موقعیت کنند و دو، سه بار تک به تک شوند. این برای من دید مثبت است. از آن طرف قبول دارم که باید از موقعیت‌ها بهتر استفاده کنیم تا در دقایق آخر دچار مشکل نشویم. باید تمرکز بیشتری داشته باشیم؛ یک مقداری هم به بازیکنانم حق می‌دهم چون در سه، چهار هفته اخیر نتوانستیم سه امتیاز را بگیریم و به نظرم از هفته بعد بهتر می‌شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هاشمی‌نسب: خطر از بیخ گوش استقلال گذشت
  • نویدکیا: نیمه اول ترسو بودیم/ باید تمرکز داشته باشیم
  • ماجرای تولید موبایل ایرانی به کجا رسید؟
  • انگیزه رئال برای بردن بارسلونا: بی‌خیال خستگی!
  • قاطع‌ترین برد پرسپولیس در راحت‌ترین بازی فصل!
  • سهمیه هم لازم نیست بگیری؛ خیال راحت ادین ترزیچ از جایگاهش در دورتموند
  • گل عیسی خیال پرسپولیس را راحت کرد
  • ۷ افسانه و سبدی از «خیال‏‏‌پردازی‏‏‌ها» در بازار اجاره مسکن
  • موتورلا اج ۵۰ پرو وارد بازار اروپا شد
  • خیال آرتتا راحت: ستاره اصلی به بایرن رسید