Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-04-19@12:01:53 GMT

افتتاح ۱۵ پروژه شهری در محله های منطقه ۱۵

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۴۶۹۹۸

افتتاح ۱۵ پروژه شهری در محله های منطقه ۱۵

امتداد :شهردار منطقه ۱۵ از افتتاح ۱۵ پروژه ورزشی، فرهنگی، ترافیکی، عمرانی، خدمات شهری و رفاهی همزمان با دهه کرامت خبر داد.

به گزارش امتداد ، وحیدرضا محمدی با تبریک ایام فرارسیدن دهه کرامت گفت: از مجموعه پروژه های آماده افتتاح؛ سه پروژه مهم در محله افسریه به بهره برداری می رسد تا سطح خدمات‌رسانی ما به شهروندان این محله افزایش‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به افتتاح استخر و سونای افسریه اشاره کرد و افزود: این مجموعه در زمینی به مساحت ۲۸۰۰ مترمربع به عنوان نخستین مجموعه ورزشی آبی محله افتتاح می شود. پیش از این مردم شریف افسریه برای استفاده از این خدمات باید مسافت طولانی را تا محله های همجوار طی می کردند ولی تابستان امسال می توانیم پذیرای شهروندان عزیز در این مجموعه فاخر باشیم.

شهردار منطقه با اشاره به آمار بالای افراد روشندل در محله افسریه خاطر نشان کرد: باغچه حواس به عنوان نخستین آکادمی هوشمند روشندلان شهر تهران برای افزایش مهارت های اجتماعی و فردی آنها با مشارکت خیرین طراحی و اجرا شده است.

محمدی در ادامه اضافه کرد: بازار میوه و تره بار افسریه نیز با توجه به نیاز شهروندان و با مشارکت سازمان میادین میوه و تره بار شهر تهران در این محله ساخته شده تا ضمن ارائه خدمات مناسب و بهینه به شهروندان، تردد برون محله ای و ترافیک محله را کاهش دهد.
شهردار منطقه به راه اندازی مرکز شکوفا به عنوان بزرگترین مرکز آموزش و اشتغال شرق تهران اشاره کرد و یادآور شد: این طرح در سوله ای به مساحت ۱۸۰۰ مترمربع با مشارکت بخش خصوصی راه اندازی می شود تا افراد پس از کسب آموزشهای لازم بتوانند کارآفرینی کنند.

محمدی در ادامه به احداث ۲۰ خانه دوچرخه با ظرفیت ۳۰۰ دستگاه دوچرخه در راستای ترویج فرهنگ دوچرخه سواری و کاهش آلودگی هوا اشاره کرد و یادآور شد: ۱۱ کیلومتر مسیر دوچرخه سواری در بوستان آزادگان آماده شده تا شهروندان منطقه در توسعه حمل و نقل پاک مشارکت داشته باشند.

محمدی در ادامه با اشاره به افتتاح اولین ایستگاه مترو در منطقه در سالجاری یادآور شد: با هدف سهولت دسترسی شهروندان غرب منطقه به ایستگاه مترو؛ پایانه متروی بعثت راه اندازی شد.

وی در ادامه با تاکید براینکه پروژه های یادشده ظرف سه، چهار ماه گذشته آماده سازی شده است، خاطر نشان کرد: سعی کردیم در هر محله پروژه داشته باشیم و در این راستا با هدف افزایش کیفیت زندگی و ارتقای رضایتمندی شهروندان ۱۳۷۵۰ متر مربع از فضاهای نا امن شهری در مسعودیه و خاورشهر تبدیل به باغ راه شد و طرح جمع آوری آبهای سطحی در نواحی ۱، ۲ و ۴ اجرا و معابر اصلی منطقه با روکش آسفالت بهسازی شده است.

وی افزود: اجرای طرح رنگ در شهر با هدف ارتقای زیبایی بصری در محله ابوذر، جنگل کاری کوههای بی بی شهربانو، توسعه و بهسازی فضای سبز بوستان مسافر، تملک و بازگشایی مسیر دسترسی سواره رو محور خاوران به خیابان ناصری، راه اندازی خانه کارگر در راستای توانمند سازی و مهارت آموزی شهروندان در محله اتابک و اصلاح هندسی محله های مشیریه و مسعودیه از دیگر پروژه هایی است که در منطقه افتتاح و تحویل شهروندان شود.

شایان ذکر است، ۱۵ پروژه شهری در این منطقه آماده شده که با حضور شهردار تهران به بهره برداری می رسد.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۶۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ کشوری که بیشترین جمعیت زاغه نشین را دارند

سکونتگاه‌های غیررسمی یا زاغه ها، تراکم جمعیتی بالا و خانه‌های ابتدایی و نامناسب دارند که عمدتاً توسط فقیرترین اقشار جامعه شهری اشغال شده است.

به گزارش روزیاتو، طبق تعریف آژانس اسکان بشر سازمان ملل متحد (UN-Habitat)، مسکن در زاغه‌ها فاقد یک یا چند مورد از عوامل زیر است: زیرساخت‌های مقاوم در برابر شرایط جوی نامساعد، فضای زندگی کافی، دسترسی مقرون به صرفه به آب آشامیدنی سالم، بهداشت مناسب. به همین دلیل، زاغه نشین‌ها بیشتر درگیر بیماری‌های واگیردار بوده و از عدم وجود امکانات بهداشتی متداول رنج می‌برند.

بر اساس آمار سازمان ملل در سال ۲۰۲۰، نزدیک به ۱.۱ میلیارد نفر در جهان زاغه نشین بودند و یا در شرایط مشابهی زندگی می‌کردند. پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۵۰، نزدیک به ۲ میلیارد نفر دیگر نیز به چنین شرایطی سوق داده شوند. بحران مسکن در سطح جهانی رو به گسترش است. این امر بحرانی فزاینده را برای بسیاری از کشور‌ها به ویژه در مناطق آسیا و آفریقا رقم خواهد زد که با معضلات عظیمی از جمله فقر شهری، نبود بهداشت، آلودگی و بیماری‌های واگیردار دست و پنجه نرم می‌کنند.

در تلاش برای مقابله با این چالش جهانی، سازمان ملل اهداف توسعه پایدار را طراحی نموده که یکی از بند‌های آن (هدف ۱۱.۱) مستقیماً به ضرورت تأمین مسکن مناسب، ایمن و مقرون به صرفه برای همگان و ارتقای سکونتگاه‌های فقیرنشین اختصاص یافته است. با این حال، دستیابی به این هدف مستلزم تلاش جمعی، منابع مالی و برنامه‌ریزی دقیق است. در این راستا، برخی شرکت‌های بین‌المللی نیز در کنار سازمان‌های غیردولتی، تلاش‌هایی را برای کمک به مردم فقیر و ساکن در سکونتگاه‌های غیررسمی آغاز کرده‌اند. این اقدامات شامل ارائه راه‌حل‌های ساختمانی مقرون به صرفه، اعطای وام‌های خُرد، آموزش بهداشتی و ارتقای امکانات بهداشتی است که می‌تواند گامی مثبت در جهت تحقق هدف مذکور باشد.

۲۰ کشور با بیشترین جمعیت زاغه نشین در جهان: ۲۰. موزامبیک

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۱۱،۵۵۹،۰۲۰

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۲۰): ۵۵٪

۱۹. موریتانی

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۲،۴۸۸،۹۴۳

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۲۰): ۵۶٪

۱۸. پاکستان

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۸۴،۴۳۷،۶۶۹

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۲۰): ۵۶%

۱۷. اکوادور

کل جمعیت شهری (۲۰۰۶): ۸،۶۷۲،۵۸۹

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۰۶): ۵۸%

۱۶. میانمار

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۱۶۶۳۶۵۱۸

درصد جمعیت شهری ساکن در محله‌های فقیر نشین (۲۰۲۰): ۵۸%

۱۵. گینه بیسائو

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۸۹۰۹۱۵

درصد جمعیت شهری ساکن در محله‌های فقیر نشین (۲۰۲۰): ۶۱٪

۱۴. آنگولا

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۲۲،۳۳۸،۵۸۶

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۲۰): ۶۳%

۱۳. لیبریا

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۲،۶۵۰،۰۷۲

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۲۰): ۶۴%

۱۲. اتیوپی

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۲۵،۴۲۴،۵۶۸

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۲۰): ۶۴%

۱۱. نیکاراگوئه

کل جمعیت شهری (۲۰۱۰): ۳،۳۳۲،۹۰۸

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۱۰): ۶۷%

۱۰. ماداگاسکار

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۱۰،۸۷۶،۲۹۰

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۲۰): ۶۷٪

۹. بنین

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۶،۱۲۱،۱۶۸

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۲۰): ۶۸٪

۸. کومور

کل جمعیت شهری (۲۰۱۸): ۲۲۴،۸۵۹

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۱۸): ۶۹٪

۷. جمهوری آفریقای مرکزی

کل جمعیت شهری (۲۰۱۶): ۱،۹۹۱،۹۷۹

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۱۶): ۶۹%

۶. نیجر

کل جمعیت شهری (۲۰۱۸): ۳،۷۰۸،۲۸۲

درصد از جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۱۸): ۷۰%

۵. افغانستان

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۱۰،۱۴۲،۹۱۳

درصد جمعیت شهری ساکن در محله‌های فقیر نشین (۲۰۲۰): ۷۳٪

۴. سودان

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۱۵،۶۶۶،۶۰۵

درصد جمعیت شهری ساکن در محله‌های فقیر نشین (۲۰۲۰): ۷۴٪

۳. جمهوری دموکراتیک کنگو

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۴۲،۳۷۶،۳۲۷

درصد جمعیت شهری ساکن در محلات فقیر نشین (۲۰۲۰): ۷۸٪

۲. چاد

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۳،۹۱۴،۸۳۴

درصد جمعیت شهری ساکن در محله‌های فقیر نشین (۲۰۲۰): ۸۲٪

۱. سودان جنوبی

کل جمعیت شهری (۲۰۱۶): ۲،۱۱۲،۷۴۱

درصد جمعیت شهری ساکن در محلات فقیر نشین (۲۰۱۶): ۹۴%

دیگر خبرها

  • افتتاح ۲۷ طرح منطقه‌ای و محله‌ای در منطقه ۲ تهران
  • افتتاح ۲۷ پروژه در منطقه ۲ همزمان با یکصد و هفدهمین پویش امید و افتخار
  • احداث خیابان و پارک محلی گرکان در منطقه ۱۰ اصفهان
  • ۲۰ کشوری که بیشترین جمعیت زاغه نشین را دارند
  • میزبانی از ۱۲۰۰۰۰ شهروند در جشنواره شهر رمضان
  • احداث سالن ورزشی در محله جروکان
  • سرنوشت بلدیه تهران | آیا این بنا امسال افتتاح می شود؟
  • تملک مغازه‌های قبرستان نو در گام نهایی/ ۷۰ مغازه تخریب شد
  • اولویت‌دهی جهت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام شهری شیراز
  • باجه بانک شهر در “شمشک دربندسر” افتتاح شد