Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، در جوبیه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور آمده است: احتراماً با عنایت به مطلب مندرج در آن خبرگزاری در تاریخ ۱۸ /‏۰۳/‏۹۸‬ با عنوان «ایلام دوماه پس از سیلاب / زیرساخت‌هایی که احیا نشد» به استحضار می‌رساند در اثر سیل بی سابقه در اوایل سال جاری خسارت عمده‌ای به زیرساخت‌های حمل و نقل کشور وارد شد که حجم تخریب و خسارت ریالی آن در مقاطع مختلف از طریق متولیان مربوطه ارائه گردید که تخریب دو دستگاه پل در استان ایلام با عنوان پل ماژین و پل گاومیشان از جمله آنها بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در جلسه ستاد بحران استان ایلام مقرر شد پل موقت گاومیشان توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ایلام و پل موقت ماژین توسط قرارگاه خاتم الانبیاء اجرا و پس از آن تامین اعتبار عبورگاه و پل دائمی برای این دو نقطه مطالعه، طراحی و اجرا شود.

در مورد پل موقت گاومیشان عملیات مذکور بلافاصله بعد از شناسایی جایگاه موقت، انتقال امکانات و تجهیز کارگاه آغاز و به رغم محدودیت عقبه مونتاژ، کار پوشینگ سازه از تاریخ ۲۹/‏۰۱/‏۹۸‬ آغاز و در یک اقدام بی سابقه مهندسی از نظر سرعت و سایر پارامترهای لحاظ شده در سازه و دهانه‌ها برای این گونه کارها عملیات انتقال سازه در تاریخ ۱۳/‏۰۳/‏۹۸‬ با دهانه ۶۶ متر به عنوان فاز اول به اتمام رسید و عبور ترافیک سبک از تاریخ ۱۷/‏۰۳/‏۹۸‬ بر روی آن آغاز شد.

عملیات فاز دوم به منظور دستیابی به ظرفیت اسمی سازه نیز آغاز شده و پیش بینی می‌شود در موعد مقرر به بهره برداری برسد.

در خصوص پل ماژین نیز به استحضار می‌رساند عملیات مذکور توسط مجری مربوط آغاز و کار مونتاژه سازه در دست اقدام بوده کما اینکه به دلیل نزدیکی ماژین به پل میدان خلف دسترسی مردم شریف منطقه به سهولت و آسانی فراهم است.

پاسخ مهر

پل گاومیشان حیاتی ترین راه ارتباطی کل شهرستان دره شهر است و این پل نقش مهمی در اقتصاد و درآمد مردم این منطقه دارد، در این فصل باید محصولات کشاورزی شهرستان از این پل به سایر مناطق کشور ارسال می‌شد ولی این امر محقق نشد و کشاورزان شهرستان دچار ضرر و زیان‌های زیادی شدند.

هر آنچه در گزارش مهر آمده بر اساس وعده‌های خود مسئولان بوده کما اینکه هم اکنون فقط تردد وسایل نقلیه سبک از پل مقدور است و کار اصلی ساخت پل دائمی گاومیشان است.

زندگی مردم این شهرستان و بخش ماژین به دلیل وجود رودخانه سیمره به طور کلی به ساخت و بهره برداری از این پل‌ها بستگی دارد و امیدواریم پل اصلی گاومیشان در موعد مقرر بهره برداری برسد.

کد خبر 4662734

منبع: مهر

کلیدواژه: جوابیه ایلام سیلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۹۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز موج‌های شدید بارشی در ۶ استان/ به این استان‌ها سفر نکنید

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان هواشناسی با اشاره به تشدید فعالیت سامانه بارشی آورده است: وقوع رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک در نقاط مستعد بارش تگرگ سه‌شنبه (۴ اردیبهشت‌) در کرمان، مازندران و گلستان، چهارشنبه (۵ اردیبهشت‌) در گلستان، سیستان و بلوچستان و فارس و پنج‌شنبه (۶ اردیبهشت‌) در کرمان، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی پیش‌بینی می‌شود.

در این شرایط جوی لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ دور از انتظار نیست.

به توصیه سازمان هواشناسی احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی مد نظر قرار گیرد.

سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ آورده است: رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک، در نقاط مستعد بارش تگرگ چهارشنبه در مازندران، مرکزی، قم، شرق لرستان، تهران، پنج‌شنبه در خراسان رضوی، یزد، چهارمحال و بختیاری، جنوب و شرق اصفهان، هرمزگان، شرق و شمال فارس، شرق سمنان و شرق خراسان شمالی و جمعه در جنوب کرمان و شرق هرمزگان رخ خواهد داد.

احتمال آب‌گرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، تگرگ، وزش باد نسبتاً شدید، لغزندگی و کاهش دید بویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال سقوط سنگ از ارتفاعات، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال خسارت به نهال، درختان آسیب پذیر و محصولات باغی و زراعی وجود دارد بنابراین سازمان هواشناسی نسبت به احتیاط در سفرها بویژه برون شهری، عدم توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها و اتخاذ تمهیدات لازم جهت حفاظت از تولیدات کشاورزی و احتیاط در انجام هر گونه عملیات کشاورزی توصیه می‌کند.

کد خبر 6087146 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • ۱۲ هزار مترمربع کف پوش در پایانه مرزی مهران احداث می‌شود
  • عملیات روکش آسفالت محور طبس – یزد آغاز شد
  • احداث ۱۰ هزار مترمربع سایبان در مرز مهران
  • آغاز عملیات تعریض جاده کوشکک در گتوند
  • آغاز موج‌های شدید بارشی در ۶ استان/ به این استان‌ها سفر نکنید
  • آغاز اجرای پروژه تعریض محور دهگلان_ بلبان آباد
  • محور هراز بازگشایی شد
  • بزرگراه قم - جعفرآباد بهسازی می‌شود
  • تمدید انسداد جاده چالوس
  • خط کشی ۶۶ کیلومتر از محور‌های مواصلاتی شهرستان چایپاره در سال ۱۴۰۲