Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از همدان، اکبر اسدی رئیس جهاد دانشگاهی واحد همدان روز گذشته 18 تیرماه، در جلسه‌ای با مدیر کل امور بانوان استان همدان، اظهار کرد: طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، مبتنی بر الگوی نوین مشاغل خانگی به همت جهاد دانشگاهی همدان، اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری همدان و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به انعقاد این تفاهم نامه برای توسعه مشاغل خانگی ویژه زنان سرپرست خانوار در سطح کشور، ابراز کرد: بر این اساس سهم هر استان در این طرح مشخص شده است و بنا شد در استان‌ها نیز ستادی برای پیگیری اجرای طرح تشکیل شود.
وی افزود: باتوجه به اینکه این طرح قبلا به صورت پایلوت در 9 استان اجرا شده، اکنون با اصلاح اشکالات، در ۲۳ استان و برای ۶ هزار نفر در کل کشور عملیاتی می‌شود.
رئیس جهاددانشگاهی واحد همدان یادآورشد: جهاد دانشگاهی در سالهای گذشته در حوزه آموزش های اشتغال و کارآفرینی تجارب خوبی اندوخته و در حال حاضر مرکز سفال جهاد دانشگاهی باعث ایجاد اشتغال برای بیش از 35 نفر از بانوان علاقمند شده است.
اسدی ادامه داد: هم اکنون سازمان ستفا (تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان) جهاددانشگاهی پیگیر اجرای این طرح است؛ امیدواریم ماحصل این طرح کمک به توانمندسازی و اشتغال زنان سرپرست خانوار باشد.
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری همدان نیز با اشاره به این تفاهم نامه اظهار کرد: در طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار که امور بانوان به عنوان کارفرما و وزارت کار به عنوان ناظر حضور دارند، جهاددانشگاهی به عنوان مجری طرح انتخاب شده است.
ربیعه علی محمدی افزود: از بین 6 هزار نفر که در کل کشور برای این طرح در نظر گرفته شده اند تعداد 180 نفر سهم استان همدان میباشد که این تعداد باید از بین افراد واجد شرایط انتخاب می شوند.
محمد رضائیان پاکیزه مدیر سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی همدان نیز در این جلسه با بیان جزئیات بیشتر این طرح; گفت: جهاددانشگاهی به عنوان مجری طرح انتخاب شده و در واقع جهاددانشگاهی نقش واسطه ای و تسهیلگری بین همه سازمان ها و نهادهای درگیر در این طرح را برعهده دارد.
رضائیان پاکیزه تصریح کرد: این طرح زنان سرپرست خانوار که همسر آنان فوت کرده و یا از کارافتاده است با حداکثر سن 55 سال و همچنین دختران مجرد بالای 45 سال را شامل می شود.
در ادامه نماینده اداره کار با اشاره به مواقتنامه های گوناگون با ادارات جهت مشاغل خانگی، حلقه مفقوده مشاغل خانگی را بازار فروش عنوان کردند که این الگوی نوین مشاغل خانگی امیدواریم مشکل فروش و اتصال به بازار را بتواند حل کند. این مسوول، شناسایی پشتیبان را یکی از مراحل مهم در این طرح دانست.
در این جلسه که با حضور رییس جهاد دانشگاهی همدان، مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری همدان، نماینده اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ، مدیر سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی همدان و همچنین نمایندگان سازمان بهزیستی و کمیته امداد در دفتر امور بانوان و خانواده استانداری برگزار گردید، حاضرین به بحث و بررسی و تبادل نظر پیرامون مسائل مربوط به این طرح پرداختند.
در ادامه جلسه بحث و تبادل نظر در راستای پیشبرد هرچه بهتر این طرح انجام شده و اقدامات اجرایی این طرح کلید خورد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا همدان اقتصاد توانمند سازی بانوان بانوان اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۱۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانمندسازی محلات شهر صرفا ایجاد اشتغال نیست

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان با تاکید بر اینکه توانمندسازی محلات شهر نمی‌تواند صرفاً ایجاد اشتغال باشد، گفت: این موضوع باید به‌صورت یک فعالیت هدف‌مند باشد و در دل محلات به مباحثی همچون آگاهی‌بخشی و آسیب‌شناسی بپردازیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد صیرفی‌نژاد امروز _پنجشنبه سی‌ام فروردین_ در نشستی پیرامون توان‌مندسازی محلات شهر اصفهان با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار کرد: این شعار می‌تواند چراغ راهی برای فعلان اقتصادی و اجتماعی جامعه ما باشد.

وی با اشاره به برگزاری نشست با معتمدان و موثران منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان افزود: تمام دستگاه‌ها دارای ظرفیت‌هایی است، اما اصل موضوع ایجاد فرصت‌های مردمی بوده و وظیفه دستگاه حاکمیت، شناسایی و احصای فرصت‌هایی است که این ظرفیت‌ها شناسایی و بستری برای هم‌افزایی فراهم شود تا این ظرفیت‌ها به منصه ظهور رسد.

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان با تاکید بر اینکه توانمندسازی محلات شهر نمی‌تواند صرفاً ایجاد اشتغال باشد، تصریح کرد: در این موضوع باید به دل محلات رویم و در دل آن‌ها به مباحثی چون آگاهی‌بخشی و آسیب‌شناسی بپردازیم.

صیرفی‌نژاد خاطرنشان کرد: این موضوع باید به صورت یک فعالیت هدف‌مند باشد و با شناسایی ظرفیت‌ها و تمرکز بر دو یا چند مورد مشخص شده در سال جاری، می‌توان آن را به‌صورت هدفمند به ثمر رساند.

کد خبر 745834

دیگر خبرها

  • خزعلی: بیمه زنان خانه‌دار برای نخستین بار در دولت سیزدهم عملیاتی شد
  • جهاددانشگاهی باید مهم‌ترین بازیگر فعالیت‌های فرهنگی و دانشگاهی باشد
  • حمایت از طرح ها و برنامه های جهاد دانشگاهی
  • بیمه زنان خانه‌دار برای نخستین بار در دولت سیزدهم عملیاتی شد
  • انتصاب سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی
  • توانمندسازی محلات شهر صرفا ایجاد اشتغال نیست
  • اجرای طرح توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار
  • اردوی تفریحی جامعه هدف بهزیستی ( زنان سرپرست خانوار) بهزیستی شاهین دژ
  • مشکلات اقتصادی فراروی اشتغال زنان در افغانستان
  • حمایت از بازارچه‌های صنایع دستی تولید بانوان