Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-25@13:55:45 GMT

جنگل بردنا گلوگاه طعمه حریق شد

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۵۱۶۳۷

جنگل بردنا گلوگاه طعمه حریق شد

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گلوگاه گفت: بی توجهی در آتش زدن پرچین، جنگل بردنا را طعمه حریق کرد.

تقی عباسیان در گفت‌و‌گو با ایسنا مازندران، اظهار کرد: خبر آتش سوزی جنگل بردنا که در بالادست شهرگلوگاه قرار دارد در ساعت 2 و 20 زمانی به اداره منابع طبیعی اعلام شد که ماموران حفاظتی به همراه دستگاه قضایی دادستانی و نیروی انتظامی در روستای استحفاظی نصرت آباد در حال اجرای حکم بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: بلافاصله با هماهنگی کلیه نیروهای حفاظتی و یگان حفاظت نیروهای سیاسی و سایر کارکنان اداره  با استفاده از امکانات و تجهیزات اطفای حریق شامل فلت بگ و رودپایه و بیل و شن کش به محل حادثه اعزام شدند.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گلوگاه با اشاره به اینکه طی هماهنگی با شهرداری ماشین آتش نشانی هم به محل حریق اعزام شد، افزود: پس از گذشت 2 ساعت با همکاری آتش نشانی و اداره منابع طبیعی و کمک های مردمی حریق مورد نظر کاملا مهار شد.

عباسیان در توضیح منبع شروع آتش سوزی گفت: آتش از زمین مجاورکه جز اراضی شخصی بوده و بدون رعایت نکات ایمنی پرچین زمین خود را جهت از بین بردن تیغ های تمشک مزاحم شروع شد و با توجه به اینکه در دامنه جنگل بود با ورزش باد این آتش شعله ورشد.

وی در خصوص گونه هایی که مورد حریق قرار گرفت،بیان کرد: گونه های جنگلی و درختچه ای از قبیل انارهای وحشی و گونه های آزاد جنگلی و گونه هایی چون سیاه تلو طعمه حریق شدند.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گلوگاه در پایان با اشاره به اینکه سطح زیاد وسیعی دچار حریق نشد، گفت: میزان خسارت وارده و سطح منطقه آسیب دیده  توسط اداره منابع طبیعی در دست بررسی است.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال جنگل دستگاه قضایی شعله کمک های مردمی منابع طبیعی و آبخیزداری قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۱۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به گفته معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی اجرای این میزان عملیات آبخیزداری، ۷۰ درصد خسارت سیل‌ها ر ا کاهش داده است.
باقری معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری یزد درباره یکی از این طرح‌ها گفت: طرحی است که ۷ الی ۵۰ هزار متر مکعب حجم آبگیری آن هست که شدت سیلاب را کاهش می‌دهد.
آقای راهداری مدیر اداره منابع طبیعی و آبخیزداری چابهار گفت: در حدود ۲۵۰ سازه آبخیزداری که در این منطقه داشتیم توانست حدود ۲۰۰ میلیون متر مکعب روان آب رو هدایت کند.
خردمند معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری بوشهر گفت: حدود ۴۱۶ سازه آبخیزداری رو ساختیم حجم مخزن این سازه‌ها بیش از ۶ و نیم میلیون متر مکعب هست که در این بارندگی اخیر بیش از ۸۰ درصد این سازه‌ها آبگیری شده است.
وحید معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری گفت: ما عملا بتوانیم ۱۰ تا ۲۰ درصد میزان آبی که تبخیر و تعرق می‌شود و از دسترس خارج می‌شود را جلوگیری بکنیم حدود ۳۰ تا ۵۰ میلیارد متر مکعب ذخیره سازی می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی زنجان
  • حمله اوکراین به منطقه اسمولنسک روسیه/ پالایشگاه طعمه حریق شد+فیلم
  • افت ۲۵ متری سفره‌های آبخوان منطقه کاشمر
  • ضرورت تجهیز دهیاری‌های دره‌شهر به تجهیزات اطفای حریق
  • ممنوعیت چیدن لاله واژگون
  • جزییات حمله مسلحانه به منزل جنگل‌بانان آملی
  • خطر انقراض بیخ گوش گیاهان کوهی ایلام
  • اجرای آتش بُر در روستای بیشه
  • خطر دستبرد به طبیعت با برداشت بی رویه گیاهان دارویی!