Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، بابک دین پرست معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور صبح امروز در حاشیه بازدید از مجتمع فولاد زرند ایرانیان (فولاد و ککسازی) گفت: سال گذشته به استان‌ها اعلام کردیم که پروژه‌های بزرگ خود که دارای پیشرفت فیزیکی خوبی هستند، اما به دلیل مشکلاتی به بهره برداری نرسیده اند به وزارت کشور ارسال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این مطلب که در کل کشور ۹۳ طرح به ما اعلام شد، افزود: ۴ طرح در سطح کشور با پیشرفت فیزیکی ۱۰۰ درصد داشتیم که به دلایلی به بهره برداری نرسیده بودند که یکی از آن‌ها در استان کرمان است و بیشترین حجم سرمایه گذاری در بین این ۴ طرح را به خود اختصاص داده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع وزیر کشور بیان کرد: یک هزار و ۳۱۸ میلیارد تومان میزان سرمایه‌ای است که برای این ۴ پروژه هزینه شده و سوال اینجاست اگر پروژه‌ای مشکل زیست محیطی دارد چرا اجازه اجرای آن را می‌دهید؟

مهدی حسینی نژاد رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان در این بازدید گفت: پروسه دریافت مجوز زیست محیطی این پروژه زمان بر است لذا موضوع آن در کارگروه رفع موانع تولید استان مطرح و یک مجوز یکساله برای آن صادر شد تا در این مدت مشکلات زیست محیطی خود را رفع کند.

انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت کشور اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۱۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح «های‌وب» درباره نحوه اجرای پروژه فیبر نوری در کرمان

متن پاسخ ارسال‌شده از سوی های‌وب به این شرح است:

«عملیات اجرایی پروژه ملی فیبر نوری منازل و کسب‌وکار‌ها در شهر کرمان از تاریخ دوم آذر توسط اپراتور متعهد (های‌وب) شروع گردید و در یک بازه زمانی ٢٢ روزه، جمعاً ۵۰۰ کیلومتر حفاری و میکروداکت‌گذاری مطابق برنامه‌ریزی انجام‌شده، با موفقیت به انجام رسیده است.

در مسیر‌های اجراشده حدوداً یک هزار و ۲۵۰ کیلومتر داکت‌گذاری انجام پذیرفته که به‌صورت تقریبی ۴۳۰ کیلومتر از آن با استفاده از میکروداکت‌های ۲۵.۷ و چهارکاناله و حدود ۸۲۰ کیلومتر از آن با استفاده از داکت یک‌کاناله انجام شده است.

همچنین درباره لوله‌های به‌کار رفته در این طرح گفتنی است که استفاده از لوله‌های پلی‌اتیلن در بخش ارتباطات و در محیط‌های شهری با در نظر گرفتن عمق حفاری به‌کار گرفته‌شده می‌بایست تحمل فشار تا پنج بار که ناشی از فشار خاک و مواد پرکننده کانال است را دارا باشد.

در زمانی که اپراتور از روش بلوئینگ برای فیبرگذاری در کانال‌های احداثی استفاده کند، نیاز به تحمل فشار بیشتری از حالت معمول ایجاد می‌شود؛ بنابراین اپراتور با صرف هزینه بیشتر، از داکت پلی‌اتیلن با تحمل فشار بیش از ۱۶ بار که برای خدمات آبرسانی به‌کار گرفته می‌شود، استفاده کرده است.

این موضوع از نقطه نظر فنی بدون هرگونه اشکال است و چه‌بسا که برای استفاده در حوزه ارتباطات که فاقد هرگونه فشار ناشی از حرکت سیال (آب و موارد مشابه) که دارای فشار دائمی در مسیر‌های احداثی است، گزینه مناسب‌تر و فراتر از حد نیاز نیز است؛ لذا با توجه به توان تولید انبوه لوله‌های پلی‌اتیلن، استفاده از این روش مغایرتی با استاندارد‌های پیشنهادی توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ندارد.

جنس تمام میکروداکت‌ها یا داکت‌های مخابراتی و همچنین لوله‌های آبرسانی در ایجاد این شبکه از جنس پلی‌اتیلن و نوع PE ۸۰ یا PE ۱۰۰ است و تنها در ۲ عامل اصلی میزان تحمل فشار و قطر آن با یکدیگر متفاوت هستند.

با توجه به مراحل مختلف عملیاتی این پروژه، دو فاز مهم و حساس حفاری و میکروداکت‌گذاری، همان‌طور که پیش‌تر به آن اشاره شد، طی ۲۲ روز انجام و سایر مراحل مانند شوت فیبر نیز درحال انجام است و سپس با تکمیل زیرساخت‌های پروژه، عملیات نصب و سرویس‌دهی فیبر نوری آغاز می‌گردد.

درخصوص موضوع ترمیم آسفالت معابر شهری، براساس آنچه که در متن خبر نیز عنوان شده، جناب آقای «محسن تویسرکانی»، سرپرست محترم شهرداری کرمان، توضیحات لازم را دراین‌خصوص ارائه کرده‌اند که قبل از سال، ترمیم شیار‌های حفاری شرکت «های‌وب» در معابر اصلی انجام شد. درباره ترمیم این شیارها، به‌دلیل مشکل سنگ‌شکن، آسفالت تهیه‌شده مناسب ترمیم این شیار‌ها نبود که با تجهیزاتی که خریداری شده است، این سنگ‌شکن اصلاح و این مشکل حل شد.

در پایان متذکر می‌شویم که اجرای این پروژه در سطح ملی درحال انجام بوده و با تکمیل پروژه در کل کشور نیاز‌های زیرساخت ارتباطات تا حداقل ۵ دهه مرتفع گردیده و مشترکان قادر خواهند بود تا سرعتی معادل ۸۰ برابر سرعت فعلی را تجربه کنند.»

منبع: دیجیاتو

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین راهکارهای رفع مشکلات زیست‌محیطی اصفهان در جلسه مشترک شهرداری و استانداری
  • ۱۴۴ متخلف زیست محیطی دستگیر شدند
  • آمادگی ایران برای جلوگیری از فجایع زیست محیطی
  • پایش زیست محیطی مشترک واحد تولیدآلیاژ در شوط
  • ثبت بیش از ۵۰۰ مورد آلودگی زیست محیطی در لرستان
  • باغ‌های قصردشت نیازمند بازنگری اقتصادی و زیست محیطی است
  • توضیح «های‌وب» درباره نحوه اجرای پروژه فیبر نوری در کرمان
  • دستگیری ۷۰۳ شکارچی و صیاد متخلف در سال گذشته
  • دولت مشکل حقوقی و قراردادی پروژه مونوریل قم را حل کند
  • اجرای ۲۰ برنامه در هفته زمین پاک استان