Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@05:52:23 GMT

۲۵۰۰ تشکل مجوزدار جوانان در کشور فعال است

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۵۹۱۶۲

۲۵۰۰ تشکل مجوزدار جوانان در کشور فعال است

سجاد سالک روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در ارومیه افزود: این تعداد سمن در زمینه‌های اجتماعی، فرهنگی، مذهبی و علمی آموزشی فعالیت دارند و در صورت بالا بردن سطح کیفی و مشارکت با ارگان‌های دولتی نقش تعیین کننده‌ای در اداره امور مربوط به جوانان ایفا می‌کنند.

وی بیان کرد: سمن‌ها به عنوان تشکل‌های مردمی و مجوزدار بهترین عرصه برای انجام امورات مردمی را دارند و واگذاری این امور به سمن‌ها و اعتماد به مدیران جوانان در حوزه‌های مختلف نه فقط در حرف بلکه باید در عمل نیز نشان داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: به زودی طرح ارزیابی و روند رتبه بندی سمن‌ها در سطح کشور آغاز می‌شود که این طرح به صورت پایلوت در استان‌های قزوین و سمنان شروع شده است تا با حضور ناظران ارزیاب و انجام برخی راستی آزمایی ها گامی موثر در راستای ارتقا سطح کیفی سمن‌ها برداشته شود.
مدیرکل اداره مشارکت‌های اجتماعی و فعالیت‌های داوطلبانه جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: برگزاری دومین دوره مجمع انتخاباتی نمایندگان سمن های حوزه جوانان جهت انتخاب هیات رییسه از دیگر فعالیت های این اداره کل است که فراخوان آن برای تمامی استان‌ها ابلاغ شده است.

سالک گفت: نخستین مرحله این انتخابات ۱۵ شهریور ماه امسال با حضور کاندیداهای تایید صلاحیت شده برگزار می‌شود.

وی افزود: باید آمار سازمان های مردم نهاد را از نظر کمی به نحوی افزایش داد تا بتوان در حوزه ارتقای کیفی، ارزیابی و اعتباری سنجی آنها نیز برنامه ریزی اصولی و هدفمند انجام داد.

سالک اعتبار اختصاصی سال گذشته برای امور جوانان را ۵۰ میلیارد اعلام کرد و گفت: امسال میزان اعتبار این حوزه پس از اجرای طرح کیفی سازی و راستی آزمایی اعلام می شود تا عدالت و مساوات در بین تمامی سمن ها برقرار شود.

وی افزایش و کیفی سازی سمن ها را بستری مناسب برای مشارکت جوانان در امورات کشور دانست و گفت: در شرایط کنونی یکی از دغدغه های مهم دولت حضور آگاهانه جوانان در عرصه های مختلف کشور است و نباید قوانین پیچیده بروکراسی مانع از شکل گیری تشکل های مردم نهاد شود.

مدیرکل مشارکت های اجتماعی و فعالیت های داوطلبانه جوانان وزارت ورزش و جوانان برای بازدید از مسابقات فوتسال سمن های سراسر کشور به میزبانی ارومیه و برگزاری چندین دوره آموزشی مرتبط با سمن های امور جوانان به این شهر سفر کرده است.

۷۱۵۶/‏۷۱۲۹

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزش و جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۹۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰۰ جوان کهگیلویه و بویراحمد در انتظار وام ازدواج

معاون فرهنگی اداره کل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید: ۳ هزار جوان در این استان برای دریافت تسهیلات ازدواج در صف انتظار هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، محمد عبدالحسینی ظهر امروز در نشست ستاد ساماندهی جوانان شهرستان بویراحمد اظهار داشت: کهگیلویه و بویراحمد در مجموع پرداختی‌های وام ازدواج رتبه چهار استان مانده به آخر در کشور بوده در صورتی که محرومیت‌های این استان نسبت به دیگر استان‌های کشور بیشتر است.

وی عنوان کرد: واقعیت امر 3 هزار نفر از جوانان کهگیلویه و بویراحمد در صف پرداخت وام ازدواج هستند و ما باید در استان یک تأمل بهتر و بیشتری روی مسئله حمایتی جوانان داشته باشیم تا بتوانیم خروجی بهتری بگیریم.

عبدالحسینی با اشاره به اهمیت و نقش ستاد ساماندهی امور جوانان در جامعه، ابراز کرد: در سال گذشته در موضوع تشکیل ستاد ساماندهی امور جوانان عملکرد خوبی را در برخی شهرستان‌ها نداشتیم و این موضوع یکی از آسیب‌های ما بوده و امیدواریم با همتی که از فرمانداران و ستادهای ساماندهی امور جوانان دیده می‌شود نسبت به اهمیت موضوع ساماندهی بیشتر دقت کنیم و تصمیم‌های خوب و راهبردی دراین زمینه داشته باشیم.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه 19 خرداد ماه شروع هفته ازدواج بهانه‌ای برای تمرکز بهتر روی فرآیند ازدواج است، ادامه داد: در حوزه جوانان شش موضوع اصلی(ازدواج، اشتغال، هویت دینی و ملی، نشاط اجتماعی، مسائل اجتماعی و مسکن) داریم که آنها را دنبال می‌کنیم که باید در طول سال 6 جلسه تخصصی پیرامون این موضوعات برگزار کنیم و اگر به شکل منظم و هر 45 روز و یا حداقل هر دو ماه یک بار این جلسات برگزار شود که بتوانیم این موضوعات را برنامه ریزی خوبی در سطح استان و شهرستان‌ها داشته باشیم.

عبدالحسینی با بیان اینکه آمار ما در پرداخت وام ازدواج آمار خوبی نیست، بیان کرد: بعضی از بانک‌های ما در پرداخت تسهیلات ازدواج کم کاری می‌کنند در صورتی که بودجه برای این امر بودجه مشخصی است و در جلسه‌ای که با بانک‌های استان به ریاست معاون اقتصادی استاندار داشتیم برخی بانک‌ها اظهار می داشتند که ما کمبود نیرو داریم یا تعداد وام‌های تکلیفی ما زیاد است.

وی یادآور شد: در بحث گفتمان‌سازی و در بحث فرهنگ‌سازی دستگاه‌ها حرکت هماهنگی را با هم ندارند و نقش دستگاه‌ها یک نقش جزیره‌ای بوده و دستگاه‌ها حرکت هماهنگ‌ شده‌ای را با هم ندارند و برای همین ما در این جلسه و سلسله جلسات دیگر می‌خواهیم نسبت به این موضوعات به توافق نظر برسیم که در بحث ازدواج جوانان در شهرستان چه کارهایی انجام دهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اساسنامه شورای عالی نوجوانان و جوانان تصویب شد
  • نگرانی از فعال شدن کانون گردوغبار در مرکز ایران
  • ۳۰۰۰ جوان کهگیلویه و بویراحمد در انتظار وام ازدواج
  • بیش از ۸۰۰۰ عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • ۸۰۰ روستای کردستان دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار است
  • پیگیری راه‌اندازی مقطع ارشد در دانشگاه فرهنگیان خوزستان
  • شورای عالی انقلاب فرهنگی مسئول راهبری تشکل‌های مردمی
  • شورای عالی انقلاب فرهنگی مسئول راهبری تشکل های مردمی
  • نشست هم‌اندیشی‌ تشکل‌های شاهد و ایثارگر برگزار شد
  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای نوسازی مدارس در استان بوشهر