Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانوی ورزشکار محجبه با بیان اینکه بخاطر چادر و نوع حجابم آرامش دارم و بارها این آرامش را تجربه کرده ام، گفت: گاها ” برای این نوع حجابم در محیط کار زیر سؤال بوده ام و شاگردانم می‌گویند چرا شما مانند دیگر مربی‌ها شیک پوش و مانتویی نیستید اما من ترجیح دادم با اعتقاد و عقیده ام زندگی کنم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعیده حیدری‌کیا که دارای مقام کشوری در رشته تکواندو است، در گفت‌وگو با خبرنگار عصر همدان، با بیان اینکه بنده در خانواده ای مذهبی با اعتقاد به پوشش چادر بزرگ شده ام، اظهار کرد: از زمان تحصیل در دوره راهنمایی چادر را به عنوان حجاب انتخاب کردم و با آن خو گرفتم و نتوانستم بعداز تحصیل آن را کنار بگذارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امروز پوشش چادر اختیاری است و نمی شود کسی را مجبور به این پوشش کرد، گفت: البته برای تشویق افراد به سمت داشتن حجاب میتوان راه‌های اثرگذاری را انجام داد و نمونه آن باید از مدارس و با برنامه های آموزش و پرورش ما شکل بگیرد.

تکوندوکار محجبه اسدآبادی با اشاره به اینکه حجاب ریشه قرآنی و اسلامی دارد و میتوان گفت با آن آرامشی خاص به فرد محجبه می دهد، اذعان داشت: بنده به شخصه با این نوع حجاب آرامش دارم و بارها این آرامش را تجربه کرده ام؛ به طوری که گاها در مجلسی و یا جایی با مانتو هستم احساس ناخوشایندی دارم و حس می‌کنم چیزی برتن ندارم و همه نگاهها بر من بد است.

وی با بیان اینکه با چادر به عنوان حجاب برتر عیبها پوشیده است و حیاء زن بهتر حفظ می شود، تصریح کرد: بنده در مسابقات و در حین آموزش به شاگردانم هم حجاب را با پوشش مقنعه حفظ کرده ام و گاها ” برای این نوع حجابم در محیط کار زیر سؤال بوده ام و شاگردانم می‌گویند چرا شما مانند دیگر مربی‌ها شیک پوش و مانتو نیستید و در این محیط که مردی نیست مقنعه بر سر دارید؟! و بنده در پاسخ می‌گفتم که هرکس به دین خود است و با عقیده خودش زندگی میکند.

حیدری‌کیا با اشاره به اینکه در گروه‌های سنی مختلف شاگرد دارد، گفت: بعضا” برخی از شاگردانم با پوشش نامناسبی وارد سالن می‌شدند، ایراد می‌گرفتم و با برخی از مادران آنها در میان می‌گذاشتم که متأسفانه با برخورد ناخوشایند مادران مواجه شدم و می‌گفتند که ما دخترمان را برای ورزش اینجا فرستاده ایم نه کلاس درس و تربیت و حجاب؛ و اینگونه است که زبانمان از اعتراض نسبت به این امر کوتاه است چرا که برخی والدین خود نیز نسبت بی بدحجابی فرزندانشان بی اعتنا هستند.

وی به حجاب مردم در شهر اسدآباد هم اشاره کرد و گفت: در گذشته تاکنون مردم این شهر چادری بوده اند ولی چند وقتی است که متأسفانه با ورود افراد بی حجاب و گاها با مانتوهای نامناسب چهره شهر خراب شده است که می‌طلبد مسئولان بیشتر نسبت به فرهنگ سازی اقدام کنند.

تکوندوکار محجبه اسدآبادی افزود بنده تنها یک ساعت و نیم با شاگردانم در ارتباط هستم و بیشتر مسئله حجاب آنان و روش تربیتی آنان به خانواده ها و حتی آموزش و پرورش برمی‌گردد که باید فرهنگ سازی شود.
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۹۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری میزگرد پوشش دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد، روح الله صیادیان خواه مسئول نهاد رهبری دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج در این مراسم با اشاره به مشکلات جوانان در امر ازدواج، توجه به حل همه جانبه این مشکلات را پایه اصلی فرهنگ‌سازی در راستای اجرای حجاب و دور نگه داشتن جوانان از ابتذال در جامعه و مبارزه با آسیب‌های ناشی از بی‌حجابی عنوان و تاکید کرد: متاسفانه هرچه مشکلات جوانان در امر ازدواج بیشتر می‌شود عرصه بر آنها تنگ‌تر شده و معضلاتی تحت عنوان بدحجابی و نابهنجاری‌ها در جامعه نمود بیشتری پیدا می‌کند و این مسئله جامعه را زیر سوال برده و ارزش‌های آن را مختل می‌کند.

وی افزود: پوشش دانشجویان در محیط‌های آموزشی و پژوهشی باید کامل و بر اساس شئونات اسلامی و دانشجویی باشد. با توجه به اینکه پوشش آراسته توام با وقار یکی از مهم‌ترین شئون شخصیت و لازمه احترام به دانش و آن مکان مقدسی است که افراد از نعمت کسب دانش بهره‌مند می‌شوند، انتظار می‌رود مطابق قانون کلیه اساتید، کارکنان، دانشجویان و ارباب رجوع دانشگاه از پوشش ظاهری متناسب با محیط علمی برخوردار باشند.

همچنین در این میزگرد هر کدام از مسئولین تشکل‌ها به بیان دیدگاه خود نیز پرداختند.

خبرنگار: سعیده صداقت نژاد

انتهای خبر/

کد خبر: 1228234 برچسب‌ها حجاب

دیگر خبرها

  • ۹۰ درصد تذکر گیرندگان حجاب، پوشش خود را اصلاح کردند
  • ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم
  • اعتراف جنجالی ذوالنور درباره افزایش سن بازنشستگی /نفهمیدیم به چه چیزی رأی می‌دهیم، حتی بنده!
  • برگزاری میزگرد پوشش دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج
  • اطلاعیه شماره ۴ فراجا در خصوص عفاف و حجاب
  • ۲ هزار مادر باردار تحت پوشش برنامه تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • بررسی امکان جریمه افراد بی‌خانمان در آمریکا
  • حجاب استایل‌ها، اغتشاشاگران فرهنگی!
  • برزخ دانشجویان هنگام ورود به دانشگاه ها
  • حجاب؛ سنگر اول جنگ نرم