Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام مصطفی رستمی، عصر چهارشنبه در نشست اعضای هیأت علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه‌های استان اردبیل افزود: بیش از ۱۳۰ عنوان کتاب برای هفت درس معارف اسلامی که شامل ۱۴ واحد درسی می‌شود تاکنون منتشر شده و هر سال کتاب‌های جدیدی نیز چاپ می‌شوند اما با این حال از وضعیت موجود رضایت کامل نداریم.

او با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب بر بازنویسی متون مربوط به دروس معارف اسلامی در هر موسم جدیدی از سال تاکید دارند ادامه داد: سرفصل‌ها و محتوای این متون نیاز به بازنویسی و بازنگری دقیق و اصولی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به مقوله تربیت و تبلیغ اصولی برای جوانان در بازنویسی متون مربوط به معارف اسلامی باید به عنوان موضوع اصلی نگریسته شود.

رستمی گفت: باید با سامانه جامع پیشنهادات و جمعآوری روش‌های نوین از سوی اساتید این گروه در سراسر کشور بتوانیم مشکلات را شناسایی و به رفع آنها بیش از پیش اقدام کنیم.

رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌های کشور در قسمت دیگری از سخنانش گفت: با توجه به پیشرفت‌های ایجاد شده در ابزارهای ارتباطی با نسلی مواجه هستیم که با بیشترین شبهات در موضوع‌های مختلف دینی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی روبرو هستند.

حجت الاسلام رستمی افزود: امروز عرصه فضاهای مجازی در ایران به شدت رها شده و کنترل لازم روی آن انجام نمی‌شود و به خاطر در دسترس بودن این عرصه برای گروههای سنی مختلف به خصوص کودکان، نوجوانان و جوانان آسیب‌های فرهنگی و اخلاقی ناشی از آن می‌تواند لطمه‌های جبران ناپذیر بر پیکر جامعه وارد کند.

وی تساهل درباره دسترسی لجام گسیخته به همه نوع اطلاعات در فضای مجازی را غیرمنطقی دانست و تصریح کرد: در کشورهای به اصطلاح دموکراسی و آزاد غربی نیز پلیس نظارت و کنترل لازم را بر این عرصه دارد.

او با گلایه از آئین نامه اخیر مربوط به عفاف و حجاب شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: از حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ محور آن فقط دو مورد به فضای مجازی مربوط می‌شود که آن هم به گونه‌ای جدی به موضوع نپرداخته است.

رستمی بیان کرد: اینکه زمینه آموزش و تبلیغ معارف اسلامی برای همه گروههای گوناگون جامعه به برکت انقلاب اسلامی فراهم شده یک فرصت بسیار ارزشمند و مغتنم است که در طول تاریخ سابقه ندارد و باید هر یک از ما برای روسفید بودن در روز قیامت بتوانیم وظایف خودمان را به نحو احسن به انجام برسانیم.

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌های استان اردبیل نیز در ابتدای این نشست گفت: ۱۲۰ استاد و عضو هیأت علمی در گروه معارف اسلامی در دانشگاه‌های این استان به تدریس مشغولند که از این تعداد ۲۰ نفر عضو هیأت علمی و بقیه به صورت حق التدریسی می‌باشند.

حجت الاسلام حسنی افزود: طی دو سال گذشته ۳۰ نفر بر تعداد اعضای هیأت علمی این گروه در دانشگاه‌های اردبیل افزوده شده و دانشگاه‌های این استان برای پذیرش افراد توانمند مایل به همکاری آمادگی دارند.

در این نشست که در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی ترتیب یافت اساتید و اعضای هیأت علمی معارف اسلامی پیشنهادها و مشکلاتشان را بیان کردند.

۶۰۱۹/‏۶۰۱۶

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۹۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشریه علمی «آموزش زبان دوم» دانشگاه آزاد مشهد مجوز نشر گرفت 

بقه گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در پنجاه و سومین جلسه کمیسیون تخصصی نشریات علمی حوزه علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، با انتشار فصلنامه Journal Of Second Language Pedagogy «آموزش زبان دوم» واحد مشهد موافقت شد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد در گفت‌وگو با زش زبانخبرنگار آنا با  با اعلام این خبر اظهار کرد: مجله علمی «آموزش زبان دوم» با هدف ایجاد بستری برای محققان و نویسندگان در زمینه آموزش و یادگیری زبان دوم است تا ایده‌های نوآورانه، چارچوب‌های نظری و ابزار‌های عملی خود را به اشتراک گذاشته و منتشر کنند.

رحیم دبیری با بیان اینکه مجله علمی «آموزش زبان دوم» نخستین مجله تخصصی زبان دوم است که به زبان انگلیسی منتشر خواهد شد، افزود: دامنه این مجله شامل بحث‌های نظری در مورد فراگیری زبان‌ها، تحقیقات تجربی درباره روش‌های آموزش زبان، رویکرد‌های نوآورانه برای ارزیابی زبان و تأملاتی در مورد شیوه‌های آموزشی متنوع است و مقالات با عناوین مربوط به آموزش زبان از جمله زبان شناسی کاربردی، مطالعات فرهنگی، توسعه و ارزیابی مواد آموزشی، آموزش معلمان زبان و طراحی و تدوین برنامه درسی را پس از داوری منتشر خواهد کرد.

وی افزود: نشریه علمی انگلیسی زبان «آموزش زبان دوم» با همکاری اعضای هیئت علمی گروه آموزشی زبان انگلیسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد به مدیر مسئولی زهرا ظهوریان و سردبیری پوریا بقایی‌مقدم منتشر می‌‌شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد تبیین کرد: این دانشگاه در حال حاضر صاحب امتیاز ۹ نشریه علمی است که از این تعداد چهار مجله به زبان فارسی و پنج مجله به زبان انگلیسی منتشر می‌شوند و برخی از نشریات آن دارای اعتبار علمی ISI و وزارت عتف هستند.

دبیری یادآور شد: همچنین نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد دارای امتیاز دستاورد‌های پژوهشی بر اساس بخشنامه جامع دکتری تخصصی هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هیات دوچرخه سواری البرز پیست ندارد/ ضرورت نگاه ویژه به این رشته
  • نشریه علمی «آموزش زبان دوم» دانشگاه آزاد مشهد مجوز نشر گرفت 
  • ضرورت تبیین ابعاد پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی توسط جامعه نخبگانی
  • معارف قرآن باید در زندگی مردم جاری باشد
  • لجام گسیختگی در ثبت سفارش، مشکل اساسی حوزه دارو
  • ضرورت فعال شدن طرح‌های عمرانی راکد و نمیه تمام در مراغه
  • دکتر طهرانچی: صدور مدرک فارغ‌التحصیلان سرعت می‌یابد / توجه به حوزه معیشتی کارکنان و اعضای هیأت علمی
  • صدور مدرک فارغ‌التحصیلان سرعت می‌یابد / توجه به حوزه معیشتی اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد
  • ضرورت فعال شدن طرح‌های عمرانی راکد و نیمه راکد در مراغه
  • ثبت نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت ماه