Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اگرچه قزوین از نظر ابتلا به آسیب‌های اجتماعی جزء استان‌های بحرانی محسوب نمی‌شود، اما به لحاظ اهمیت موضوع و پیشگیری از افزایش آنها، برنامه‌های مشترک و جامعی به صورت مستمر اجرایی می‌شود.

مریم بیدخام با بیان اینکه وزارت کشور علاوه بر گسترش کمی برنامه به کیفیت آنها نیز تاکید دارد، اظهار داشت: بنابر تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اهمیت پنج آسیب اجتماعی اولویت دار در جامعه تصمیم گرفتیم که از ظرفیت همه دستگاه‌ها برای فعالیت سمن‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیدخام به شاخص‌های تعیین شده برای ورود سمن‌ها به عرصه کار عملی اشاره کرد و گفت: ارائه گزارش عملکرد ۶ ماهه از اقدامات، برگزاری مجامع به موقع، فعالیت بر اساس اساسنامه و تمدید پروانه فعالیت از مهمترین شاخص‌های یک سمن فعال و آماده به کار در حوزه آسیب‌های اجتماعی است.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین به اعتبارات جذب شده برای فعالیت سمن ها پرداخت و گفت: همه سمن ها و دستگاه ها باید تلاش کنند تا در برنامه های خود سه محور مهم کاهش آسیب های اجتماعی، افزایش نشاط و سرمایه های اجتماعی را محقق سازند که امسال برای آن اعتبارات خوبی تدارک دیده شده است.

بیدخام خاطرنشان کرد: مستند سازی از اقدامات انجام شده و پوشش خبری مناسب از سوی صدا و سیما و رسانه ها می تواند در زمینه فرهنگسازی و رشد و توسعه فعالیت سمن ها اثر گذار باشد.

۹۹۲۵* ۶۱۰۱

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی اجتماعی استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۴۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریشه بیشتر آسیب‌های اجتماعی در استان اعتیاد و مشکلات معیشتی است

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد رضا طالبی شب گذشته از مرکز اورژانس اجتماعی و مجتمع حمایتی الزهرا (س) و کودکان بی‌سرپرست شیرخوارگاه خاتم الانبیا (ص) این مرکز بازدید کرد و گفت: بیشتر جرایم و آسیب‌های اجتماعی ریشه در اعتیاد و مشکلات معیشتی دارد.

وی با اشاره به خدمات شبانه‌روزی و رایگان اورژانس اجتماعی بهزیستی به افراد آسیب دیده و آسیب‌پذیر جامعه، تصریح کرد: باید با انجام اطلاع رسانی مناسب آشنایی مردم با خدمات اورژانس اجتماعی (۱۲۳) افزایش یابد و خدمات این مراکز به مردم به خوبی معرفی شود.

وی با اشاره به این نکته که ارائه خدمات با گروه‌های آسیب پذیر از طریق مرکز مشاوره تلفنی –تخصصی ۱۴۸۰ افزود: مرکز مشاوره تلفنی همه روزه در حوزه‌های مختلف از جمله مشکلات خانوادگی، تربیت فرزندان، مشاوره ازدواج، مشکلات تحصیلی و انتخاب رشته تحصیلی و … به مردم مشاوره رایگان ارائه می‌شود.

طالبی تصریح کرد: نوزادان تا سن ۶ سالگی در این مرکز شیر خوارگان بهزیستی نگهداری می‌شوند اما تلاش‌ها برای بازگشت آنها به محیط خانواده یا انجام فرزندخواندگی این کودکان است.

معاون استاندار خراسان جنوبی در ادامه این بازدید از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات مراکز مورد نظر بهزیستی در بخش کودکان کار و خیابان، خانه امن (محل نگهداری زنان و دختران خشونت دیده) و خانه سلامت (محل نگهداری دختران در معرض آسیب) قرار گرفت و با حضور در شیرخوارگاه خاتم الانبیا (ص) بهزیستی، هدایایی به کودکان این مرکز، اهدا کردند.

شایان ذکر است که یکی از فعالیت‌های مهم این مرکز خط تلفن اورژانس اجتماعی «۱۲۳» و خط مشاوره «۱۴۸۰» است و تماس گیرندگان با این خط به گفته کارشناسان این مرکز، بیشتر افرادی هستند که در معرض آسیب‌های جسمی و روحی قرار دارند.

بیشترین ارتباط با خط ۱۲۳ به ترتیب در زمینه اختلافات حاد خانوادگی، اقدام به خودکشی، کودک آزاری و همسر آزاری است.

در حال حاضر ۱۱ شهرستان خراسان جنوبی از خدمات شبانه‌روزی خط تلفن ۱۲۳ مرکز استان بهره‌مند هستند و در مجموع بیش از ۳۰ هزار تماس با خط مشاوره اورژانس اجتماعی بهزیستی (۱۴۸۰) در سال گذشته برقرار شده که بیشتر آنها بانوان هستند.

کد خبر 6063377

دیگر خبرها

  • آنچه از ما دریغ شده است خود ماییم/جغرافیا و جماعت تصوری ما چیست؟
  • «مشهد مهربان»؛ ظرفیتی ارزشمند برای کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • ارائه خدمات رایگان به آسیب دیدگان در مراکز بهزیستی
  • ریشه بیشتر آسیب‌های اجتماعی در استان اعتیاد و مشکلات معیشتی است
  • اثرگذاری خدمات شهرداری قم در کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • خسروپناه: نیازمند جهش فرهنگی با مشارکت مردم هستیم
  • برگزاری جشنواره‌های متنوع در بوستان لاله تا پایان ماه رمضان
  • برگزاری اولین نشست طراحی و تدوین برنامه‌های راهبردی در سال ۱۴۰۳
  • ابتکار بولونیا در افزایش مهارت و مشارکت اجتماعی جوانان
  • سال گذشته چند نفر مورد همسرآزاری قرار گرفتند؟