Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم،‌ عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان صبح امروز در همایش فرمانداران سراسر کشور گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران یک نظام مردم‌سالار دینی است.

 وی افزود: امروز در حقوق بین‌الملل نیز حقی به نام حق تعیین سرنوشت پذیرفته شده است که تجربه شرعی و عقل است که مردم خودشان به دستشان سرنوشت خودشان را تعیین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه بحث انتخابات در اصل ششم قانون اساسی به خوبی تبیین شده است اضافه کرد: انتخابات یکی از اصلی‌ترین روشهای اداره کشور است که از آغاز انقلاب اسلامی به درستی انجام شده و وقفی در آن ایجاد نشده است برخی کشورها با یک تکان انتخابات را متوقف می‌کنند و بنیان‌های سیاسی خودشان را دچار تغییر و بحران می‌کنند، جنگ تحمیلی نیز هیچ انتخاباتی تعطیل نشد که این برای جمهوری اسلامی خود یک ارزش است.

کدخدایی با بیان اینکه مردمی بودن انتخابات در جمهوری اسلامی نیز چه در اجرا و چه در نظارت یک ارزش است اظهار داشت: با این وضعیت ما به ضرورت صیانت از آرای مردم می‌رسیم که برای آحاد مسئولان چه وزارت کشور و یا شورای نگهبان  وظیفه است و باید  از آرای مردم پاسداری شود.

وی تصریح کرد: در بعد تخصصی شورای نگهبان طبق قانون عمل می‌کند و وزارت کشور نیز قطعا در جهت صیانت از آرای مردم حرکت می‌کند.

سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه نقش فرمانداران در حوزه اجرایی این است که قانون به خوبی اجرا شود گفت :باید علایق و سلایق را کنار گذاشت و قانون را به درستی اجرا کرد. اگر قانون صحیح اجرا شود هیچ نگرانی نخواهیم داشت و اگر همه تابع قانون باشیم بقیه موارد می‌تواند مدیریت شود.

 کدخدایی تصریح کرد :در برخورد با متخلفان نیز باید مصمم بود و گزارشات را  ارائه کرد تا دستگاه‌هایی به مانند شورای نگهبان، قوه قضاییه و وزارت کشور با آنها برخورد جدی داشته باشند.
وی اضافه کرد: همکاری و نظارت نباید جزیره‌ای باشد و باید وزارت کشور و شورای نگهبان در این راه با یکدیگر همکاری خوبی داشته باشند البته در انتخابات پیش رو این همکاری شکل گرفته است.

سخنگوی شورای نگهبان درباره برگزاری الکترونیک انتخابات نیز گفت: تا آنجایی که سلامت و صحت انتخابات ثابت شود شورای نگهبان این آمادگی را دارد که در حوزه‌هایی انتخابات به صورت الکترونیک برگزار شود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۴۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: کمتر از نیم درصد مردم مشمول قانون مالیات بر سوداگری می‌شوند

به گزارش قدس آنلاین، محمدباقر قالیباف در جریان بررسی ایرادات شورای نگهبان به طرح «مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» و در پاسخ به تذکر محسن زنگنه نماینده تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: قبلا به اشتباه گفته می‌شد که مالیات بر سوداگری به دنبال گرفتن مالیات از ۹۰ درصد مردم است حال این‌که این مالیات سوداگران را دنبال می‌کند.

وی توضیح داد: سوداگر کسی است که با نیت سوءاستفاده وارد بازار می‌شود و حجم وسیعی از ارز و طلا و خودرو را خریداری کرده تا مثلا سه ماه بعد به چند برابر قیمت فروخته تا سود ببرد این قانون مانع از این کار می‌شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در واقعیت تنها کمتر از نیم درصد مردم مشمول قانون مالیات بر سوداگری می‌شوند آن هم مربوط به کسانی که مالیات نمی‌دهند و فقط سود هنگفت برده و از شرایط سخت تورمی سوء‌استفاده می‌کنند.

محسن زنگنه نماینده تربت حیدریه در تذکر خود گفت: کمیسیون اقتصادی به جای رفع ایرادات شورای نگهبان عملا قانون‌گذاری جدیدی کرده است حداقل به ما نمایندگان توضیح دهید که به چه مواردی رای می‌دهید.

محمدرضا پورابراهیمی نیز در پاسخ به تذکر زنگنه اظهار کرد: قانون مالیات بر سوداگری از مهم‌ترین قوانین ما در مجلس یازدهم است که باعث تضعیف سوداگری و رساندن آن به کمترین میزان و تشویق بخش واقعی اقتصاد می‌شود هدف این است که بخش غیرواقعی و سوداگری در چهار بازار سکه، طلا، ارز، خودرو و املاک کم و جمع شود.

همچنین علیرضا سلیمی نماینده محلات هم تذکری درباره روند بررسی ایرادات شورای نگهبان داشت که قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی توضیح داد: شورای نگهبان ۱۸ ماده را مورد اشکال قرار داد از مواد ۱۸ تا ۲۹ کمیسیون موارد دیگری را اضافه کرده چون همزمان با بررسی‌ها در این ایام قانون بانک مرکزیT تسهیل مودیان و تامین مالی تولید هم دائمی شد و باید مورد توجه قرار می‌گرفت.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • شورای نگهبان در اظهارنظر نسبت به مصوبات، حتماً به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند
  • آیت‌الله مدرسی یزدی: شورای نگهبان در بررسی مصوبات، به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند
  • طرح استفساریه ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی در شورای نگهبان تایید شد
  • تایید طرح استفساریه قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران درشورای نگهبان
  • واکاوی اصل ۲۲ قانون اساسی در سلسله جلسات شرح مبسوط قانون اساسی
  • تایید طرح اصلاح قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی
  • طحان نظیف: طرح استفساریه قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی در شورای نگهبان تایید شد
  • اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان تایید شد
  • تایید اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان
  • قالیباف: کمتر از نیم درصد مردم مشمول قانون مالیات بر سوداگری می‌شوند