Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید حمید پورمحمدی روز پنجشنبه در نشست اقتصاد مقاومتی و شورای برنامه ریزی استان ایلام با حضور رئیس دیوان محاسبات کشور و تیم اقتصادی اعزامی به ایلام اظهار داشت: میزان امید به زندگی در بین جوانان و به ویژه قشر زنان و دختران این استان نسبت به دیگر نقاط کشور پایین و تعداد جمعیت بیکاران در این منطقه زیاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حالی که استان ایلام دارای ظرفیت‌های کلان طبیعی، کشاورزی، نفت، گاز، پتروشیمی، گردشگری، اربعین، دریافت نزولات جوی مؤثر، مرز مهران و از همه مهمتر نیروی انسانی مستعد است اما با این وجود استان ایلام از لحاظ زیرساخت‌ها و پروژه‌های عمرانی و تولیدی اشتغال زا با مشکل و کمبود و فاصله با استان‌های برخوردار مواجه است.

پورمحمدی یادآور شد: ایلام با توجه به پتانسیل‌های عظیم در زیربخش های کشاورزی می‌تواند به یکی از قطب‌های بزرگ کشاورزی در حوزه‌های زراعی، باغی، دامپروری، طیور و زنجیره‌های تولید تبدیل شود و البته نکته قابل ذکر اینکه باید زیربخش های کشاورزی استان به ویژه در حوزه زراعت، باغی و آب و خاک به سمت مکانیزاسیون و مدرنیته شدن تغییر جهت دهد.

وی در ادامه به برخی پروژه‌های استان ایلام اشاره کرد و گفت: ایجاد خط راه آهن یکی از ضروریات ایلام برای تقویت راه‌های حمل و نقل و ترابری در استان و منطقه است که به طور جدی در دستور کار وزارت راه و شهرسازی قرار دارد.

معاون سازمان برنامه و بودجه اظهار داشت: یکی از مهمترین پروژه‌های ارتباطی استان ایلام تکمیل پروژه ایلام - مهران است و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار به تکمیل این پروژه اختصاص می‌یابد در صورتی که پیمانکاران این پروژه متعهد شوند این اعتبار برای رفع گره‌های کور این مسیر اختصاص داده شود در غیر این صورت مبلغ یادشده به مصرف پروژه دیگری در استان تخصیص می‌یابد.

وی گفت: بیمارستان ۳۶۰ تخت خوابی ایلام برای تکمیل ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که در صورتی پیمانکار این پروژه را تا پایان سال جاری به اتمام کامل برساند این مبلغ به طور کامل به وی تخصیص می‌یابد و ۵۰۰ میلیارد ریال‬ از این مبلغ طی روزهای آینده واریز می‌شود.

پورمحمدی تکمیل طرح تونل کبیرکوه را یک اولویت ملی برشمرد و افزود: تونل کبیرکوه می‌تواند به یک شریان حیاتی و راه ارتباطی بین ایلام و لرستان از نواحی آبدانان و پل دختر تبدیل شود و همچنین بزرگراه زال - موروری - دهلران که برای تکمیل نیازمند یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار است که این طرح بزرگ به یک کریدور ارتباطی بین استان‌های ایلام، خوزستان و کرمانشاه تبدیل شود و البته باید برای تأمین این اعتبار بانک‌های عامل نیز ورود کنند.

وی گفت: یکی از ظرفیت‌های استان ایلام اکتشاف سنگ‌های تزئینی است که با توجه به اینکه ۷۰ درصد ایلام را اراضی طبیعی تشکیل داده اکتشاف و بهره وری از سنگ‌های تزئینی می‌تواند به محلی برای اشتغال و تولید در استان تبدیل شود و در مقوله تهیه کاغذ هم به صورت پایلوت در برخی استان‌ها کاغذ به جای چوب از سنگ و ماسه تهیه می‌شود که در استان ایلام نیز ظرفیت تولید این فناوری جدید تولید کاغذ وجود دارد.

ایجاد کارخانه روغن کشی کلزا، ایجاد واحد پروپیلن، ایجاد تهاتر برای شرکت پتروشیمی ایلام سیمان دهلران که از دولت طلب و به بانک بدهی دارند و تأمین اعتبار برای تکمیل پروژه مهار آب‌های مرزی ایلام و کرمانشاه از دیگر مصوبه‌های این نشست بود که محمدی پور به آن اشاره کرد.

وی در پایان از مدیران و مسئولان استان ایلام خواست برای دریافت و جذب اعتبارات بیشتر با جدیت و دانش و برنامه ریزهای مدون و برقراری ارتباطات مؤثر با مسؤولان ارشد کشور ورود کنند ۷۱۷۲/‏۶۱۱۹

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان ایلام توسعه اقتصادی بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۶۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۸ میلیارد تومان برای مرکز تحقیقات فسیل ایران در مراغه

آقای زارع به مناسبت روز زمین پاک گفت:با اعتبار تخصیص یافته پس از ۱۱ سال توقف، عملیات ساخت این طرح از سرگرفته خواهد شد.

وی افزود: این طرح با حدود نزدیک به ۴۰ درصد پیشرفت از سال ۹۱ متوقف شده است.

وی اضافه کرد: برای تکمیل این طرح با زیربنای پنج هزار متر مربع ۳۰ تا ۴۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.

رییس اداره حفاظت محیط زیست مراغه در ادامه گفت: تکمیل این طرح در توسعه گردشگری علمی منطقه و تحقیقات فسیلی کشور تاثیر مثبت خواهد داشت.
زارع  افزود: بهره برداری بی رویه از مراتع سهند را در استانه بحران قرار داده است.

وی گفت: با ورود بیش از ظرفیت دام به مراتع موجب از بین رفت علوفه‌های خوش خوراک مراتع شده است.

به گفته وی، برنامه ریزی برای حفاظت از مراتع سهند برای نسل‌های آیند یک ضرورت است.

رئیس حفاظت محیط زیست مراغه در ادامه خواستار مدیریت و ساماندهی واحد‌های تولید خشکبار، چرم سازی و صابون سازی سنتی مراغه شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • بیش از ۶۰۰۰ واحد نهضت ملی مسکن در ایلام در حال ساخت است
  • جاده ریز به دژگاه و دوراهک در جنوب استان تکمیل می‌شود
  • اعتبار توسعه راه‌های جنوب استان بوشهر تامین شد
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی ایلام
  • تخصیص ۸ میلیارد تومان به مرکز تحقیقات فسیل مراغه
  • بازدید مدیرعامل بانک مسکن از شرکت ناواکو و تاکید بر استفاده از ظرفیت ها، تجارب و دانش بومی شرکت در جهت افزایش نوآوری، درآمدزایی و خودکفایی مالی
  • تخصیص ۸ میلیارد تومان برای مرکز تحقیقات فسیل ایران در مراغه
  • ۵۶ پروژه نیمه‌تمام در ابرکوه منتظر تامین اعتبار
  • تکمیل پروژه‌های مصوبات سفر ملاک ارزیابی مدیران است
  • اعتبار تکمیل مخزن ۲۰۰۰ متر مکعبی بندر امام حسن تخصیص یافت