Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صداوسیما با بیان اینکه ایران در سال‌های آینده یکی از کشورهای تأثیرگذار در حوزه پویانمایی خواهد بود گفت: سند ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی باید در کشور فعال شده و نقشه راه تولیدکنندگان در این عرصه قرار بگیرد. ۲۰ تير ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۰ استانها کرمانشاه نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، عبدالعلی علی‌عسکری در آیین اختتامیه جشنواره پویانمایی و برنامه‌های عروسکی تلویزیونی در کرمانشاه با بیان اینکه روند برگزاری این جشنواره در کرمانشاه مطلوب بود، اظهار داشت: کرمانشاه یک استان فرهنگی و شاخص در عرصه هنر است و بستن قرارداد با تولیدکنندگان عرصه عروسکی و پویانمایی باید در اولویت همه رسانه‌های استانی قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صداوسیما با اشاره به اینکه امسال خوشبختانه برنامه‌های عروسکی به این جشنواره پویانمایی افزوده شد و برگزاری مراسم شادپیمایی عروسک‌ها خود زمینه شورآفرین و نشاط را در جامعه فراهم می‌کند افزود: در شرایط کنونی نیروهای جهادی، جوان و انقلابی با شور و نشاط فراوان باید تولیدات خود را در زمینه صنعت انمیشین، پویانمایی و برنامه‌های عروسکی گسترش دهند.

علی‌عسکری با اشاره به اینکه استعداد کشور در تولید پویانمایی بالا است و باید یکی از قطب‌های این عرصه در دنیا باشیم گفت: دو سال پیش که برای برگزاری جشنواره تصمیم گرفتیم درباره اثرگذاری آن تردید داشتیم که امروز متوجه شدیم جای این جشنواره خالی بوده و رسانه ملی آن را پر کرد و در تقویم تحولات فرهنگی و هنری کشور قرار گرفت.

وی افزود: مراکز استان‌ها و مرکز صبا در این زمینه قله هستند و می‌توانند همه را تجمیع کنند و مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز در استان‌ها می‌تواند مددکار این عرصه باشد. 

علی‌عسکری با اشاره به اهداف این جشنواره گفت: این جشنواره باید بازار پویانمایی و عروسکی را گسترش دهد و موتور محرکه باشد که هر ساله این بازار در نشست‌های حاشیه‌ای مطالعه شود.

61 اثر در دومین جشنواره پویانمایی تلویزیون برگزیده شدند/ حال پویانمایی تلویزیون خوب استدارابی: به دنبال ایجاد بازار بین‌المللی برای محصولات پویانمایی و عروسکی ایرانی هستیمجشنواره پویانمایی تلویزیون تمام می‌شود/ عروسک‌های تولید داخل صاحب شناسنامه و موزه می‌شوند

رئیس سازمان صدا و سیما با بیان اینکه این جشنواره باید همگرایی و تعاملی بین پویانمایی و بخش عروسکی ایجاد کند افزود: این جشنواره می‌تواند این صنف را به عنوان یک صنف تراز بالا معرفی کند.

وی بیان کرد: این جشنواره می‌تواند به رونمایی آثار جدید و حمایت از شرکت‌های نوپا کمک کند و آن را رشد دهد که جوانان در آینده کارهای فاخری داشته باشند.

علی‌عسکری با بیان اینکه رقابت سالم بین فعالان یکی دیگر از اهداف جشنواره بود گفت: کشف استعدادهای خلاق و معرفی چند نفر در هر سال باید یکی از دستاوردهای این جشنواره باشد و این جشنواره می‌تواند عرصه تبادل، تحقیقات و بررسی‌های هنرمندان در این عرصه باشد.

وی با اشاره به اینکه در این جشنواره می‌توان مطالعه کرد که چگونه تمایل جوانان و خانواده‌ها را به محصولات داخلی افزایش و نسبت به محصولات خارجی کاهش داد گفت: چنانچه از تولیدات داخلی بیشتر استفاده شود بسیار مهم است زیرا استفاده از محصولات خارجی مخالف با مزیت‌های فرهنگی ما است.

علی عسکری تأثیر پویانمایی و برنامه‌های عروسکی را بر روی کودکان و نوجوانان و خانواده‌های ایرانی بسیار مهم و موثر دانست و گفت: باید در رسانه‌ ملی تولید سریال‌های پویانمایی و عروسکی در اولویت قرار بگیرد زیرا در این عرصه تولیدکنندگان رسانه‌های استانی استعدادهای فراوانی دارند و باید در آینده نزدیک به یکی از قطب‌های برتر دنیا در عرصه پویانمایی تبدیل شویم و این مهم با تلاش و کوشش در آینده نزدیک محقق می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره پویانمایی و برنامه‌های عروسکی تلویزیون ایران باید در تقویم تحولات فرهنگی و هنری کشور ثبت شود بیان کرد: افزایش صادرات تولیدات پویانمایی و برنامه‌های عروسکی برای عرضه در بازار جهانی یکی از اهداف اساسی برگزاری دومین جشنواره پویانمایی و برنامه‌های عروسکی است.

رئیس سازمان صداوسیما گفت: در این راستا ضمن ارتقای تولیدات داخلی باید بتوانیم به فکر تولیدات جهانی در این عرصه برای انتقال پیام‌ها و ارزشهای برتر نظام جمهوری اسلامی ایران به دنیا باشیم.

وی افزایش صادرات محصولات پویانمایی را برای افزایش استفاده از گونه‌های محصولات پویانمایی در برنامه‌های تلویزیونی بسیار مهم دانست و اظهار کرد: باید محصولات پویانمایی و برنامه‌های عروسکی قابلیت انتشار و عرصه در رسانه‌های ملی، شبکه‌های اینترنتی را داشته باشد و در این راستا باید نهادهای فعال از جمله تولیدکنندگان مراکز استان‌ها را تقویت کنیم.

علی عسکری با بیان اینکه یکی از موضوعات با اهمیت در این عرصه تولید محتوا و پیام‌های قوی یعنی تقویت فیلمنامه نویسی است گفت: اگر ما در این عرصه توانایی فیلمنامه نویسی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی با کیفیت بالا را نداشته باشیم تمام استعدادهای ما هدر می‌رود و برای این کار باید مطالعات عمیق روانشناسی، اجتماعی و فرهنگی داشته باشیم تا ببینیم چه سوژه‌ها و طرحهایی در فیلم‌ها برای سبک زندگی فرزندان ما مناسب است.

وی افزود: در این رابطه زیرساخت‌های فکری، اندیشه‌های قوی مذهبی، دینی، قرآنی، متون ادبی کهن و متون ادبی مدرن داریم که اینها همه دست‌مایه دستیابی به محتوای فاخر است تا بر سبک زندگی، اخلاق، دین و رفتار اجتماعی نسل فرزندان ما تأثیر گذار باشد.

علی عسکری  با اشاره به هجمه فرهنگی غرب بیان کرد: 80 درصد مطالب روی اینترنت محتویات مستهجن و کثیف دارد که باید با تولید محتوای خوب فرزندان خود را نجات دهیم.

رئیس سازمان صداوسیما بیان کرد: در شرایط کنونی برای تمدن سازی نوین اسلامی و برپایی جامعه اسلامی ادبیات غنی مقام معظم رهبری بسیار موثر است و به خصوص تحقق بیانیه گام دوم انقلاب بسیار ضروری است و تجلی روح زمانه است زیرا هم سرگذشت ایران را تشریح کرده و برای آینده تمدن سازی سرمشق‌های خوبی ارائه می‌دهد.

وی افزود: کسی را نمی‌شناسم که تا این اندازه ادبیات فاخر مفید برای اداره جامعه و شکل‌دهی اقتصاد و سیاست تولید کرده باشد و این یک دست مایه مهم است.

علی عسکری افزود: اتکا به جوانان ملت اسلامی ایران بنابر فرمایش مقام معظم رهبری بسیار تأثیرگذار است و با وجود افول ریشه‌های نظام سلطه هر روز شاهد عظمت ملت اسلامی ایران در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی هستیم که این امر با فعالیت‌های جهادی نیروی جوان ایرانی محقق شده است.

 وی با اشاره به زلزله تخریب کننده و سیل ویرانگر در استان کرمانشاه گفت: استاندار در تعامل با رسانه‌ها توانست حس همکاری را در کشور گسترش و آلام مردم را در این استان کاهش دهد و از این تهدید فرصت بسازد.

انتهای پیام/ ت

R41380/P/S6,68/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۹۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین ۴۰۰ برنامه‌ در هفته کار و کارگر استان مرکزی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی از پیش‌بینی ۴۰۰ برنامه‌ در هفته کار و کارگر در استان مرکزی خبر داد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، جمشید امیدی پیش از ظهر امروز به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به نامگذاری هفته کار و کارگر امسال با عنوان مشارکت کارگر، جهش تولید، ایران قوی اظهار داشت: برگزاری جشنواره امتنان و تجلیل از گروه‌های نمونه استان از جمله برنامه‌های هفته کار و کارگر است. تاکنون 440 نفر کارگر، 59 نفر گروه کار و 121 واحد در استان در سامانه امتنان ثبت نام کردند و 108 مورد ارزیابی توسط کمیته ارزیابی انجام شده است.

وی افزود: اختراع، نوآوری، ارزآوری، بهره‌وری، انتقال تکنولوژی، میزان اشتغال، ایمنی، مسائل زیست محیطی از جمله شاخص‌های ارزیابی سامانه امتنان است که در نهایت براساس ارزیابی‌ها 8 واحد نمونه استانی برتر، سه کارگر و دو گروه کار نمونه انتخاب شدند. امسال برای نخستین بار از استان مرکزی کارگر نخبه ملی و واحد نمونه ملی انتخاب شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی با اشاره به پیش‌بینی 400 برنامه‌ در هفته کار و کارگر، عنوان کرد: دیدار کارگران با مقام معظم رهبری از جمله برنامه‌های شاخص روز کار و کارگر است که سهیمه استان 42 نفر است.گلباران مزار شهدا، همایش پیاده‌روی جامعه کار و تولید، برگزاری میز خدمت، همایش ایمنی و بهداشت، برگزاری دوره آموزشی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، بازدید دانش‌آموزان از شرکت‌ها و واحدهای تولیدی، بازدید از مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای، برگزاری مسابقات ورزشی، برگزاری زنگ ورزش صبحگاهی، بازدید از بیمارستان تأمین اجتماعی، برگزاری مراسم تجلیل از کارگران و واحدهای تولیدی نمونه از جمله برنامه‌های روز کار و کارگر در سطح استان است. 

امیدی با بیان اینکه وضعیت تولید و اشتغال در استان مرکزی از یک روند مطلوب برخوردار است، گفت: آمار شاغلین 15 ساله و بیشتر سال 1401 نسبت به سال 99 به میزان 4.2 درصد رشد داشته است، به طوری که 15 هزار و 720 فرصت شغلی از سال 1401 به جامعه شاغلین استان مرکزی اضافه شده است. نرخ بیکاری از 7.8 درصد در سال 1400به 7 درصد در سال 1402 رسیده است. این در حالی است که نرخ بیکاری استان 8 درصد نسبت به سال 1400 کاهش داشته است.

وی ادامه داد: نرخ مشارکت اقتصادی در سال 1400 نیز 36.6 و سال 1401 ثابت بوده و سال 1402 نیز براساس میانگین‌گیری به 36.3 درصد رسیده است. یکی از علت‌های کاهش نرخ مشارکت اقتصادی این است که به جهت سخت و زیان‌آور بودن محیط شغلی کارگران زودتر از محیط کار خارج می‌شوند. ضریب پوشش بیمه‌ تأمین اجتماعی استان در سال 99 نیز 68.5 درصد و سال 1402 نیز 75.11 درصد رسیده است که 6.56 درصد نسبت به سال 99 ضریب پوشش بیمه تأمین اجتماعی افزایش داشته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی بیان کرد: لیست بیمه شدگان اجباری در پایان بهمن ماه سال 1402 نسبت به 1401 نیز 16هزار و 671 نفر که معادل 7.17 درصد افزایش داشته است و نزدیک به 10 هزار نفر به لیست بازنشستگان اضافه شده است. این در حالی است که 35 هزار و 599 نفر لیست بیمه‌شدگان اجباری در سال 1402 نسبت به سال 99 اضافه شده است. 

امیدی افزود: تعداد کارگاه‌های فعال در پایان بهمن ماه سال 1402 نسبت به بهمن سال 1401 نیز 6.25 درصد  معادل یک هزار و 482 کارگاه افزایش داشته است این در حالی است که نسبت به سال 99 به میزان 8 درصد رشد داشته است. تعداد مقرری‌بگیران بیمه بیکاری از 4 هزار و 564 در سال 99 به 2هزار و 942 نفر در سال 1402 رسیده است که در پایان سال 1402 نسبت به سال 99 نیز  35.5 درصد تعداد مقرری‌بگیران بیمه بیکاری کاهش پیدا کرده است. 

وی بیان کرد: تعهد استان مرکزی برای ایجاد اشتغال در سامانه رصد ملی 10 هزار و 996 تعهد بوده است، در حالی‌که 19 هزار و 607 مورد اشتغال در سامانه رصد ملی به ثبت رسیده است که نشان از تحقق 178 درصدی دارد. همچنین تعداد 4 هزار و 587 مجوز  مشاغل خانگی در استان مرکزی نیز به ثبت رسیده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: براساس نتایج حاصل از پایش ملی محیط کسب و کار ایران در بهار 1402 رقم شاخص ملی 6.05 ثبت شده است، به طوری که نمره بدترین ارزیابی 10 است. استان مرکزی در ارزیابی شاخص استانی محیط کسب‌وکار در بهار سال 1401 نیز رقم 5.50 و رتبه دوم را کسب کرد و در سال 1402 نیز رقم 5.17 و رتبه یک را کسب کرد. استان مرکزی و زنجان و آذربایجان غربی به ترتیب بهترین وضعیت کسب‌وکار را نسبت به سایر استان‌ها در ارزیابی محیط کسب و کار کسب کردند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • حضور فرهنگی هنری ایران در بوسنی و هرزگوین
  • قهرمانان، رسانه گویای هویت ملی ایران‌اند
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • خبر‌هایی از برگزاری جشنواره خیریه غذا در بیمارستان کوثر سمنان
  • اختتامیه نوزدهمین جشنواره ملی هنر‌های عروسکی
  • شکایت صداوسیما از مهران مدیری به کجا رسید؟
  • انتصاب نمایندگان قوه قضاییه در شورای نظارت بر صداوسیما
  • تجهیز محیط بانان با به‌روزترین فناوری‌های دنیا
  • معرفی نامزدهای دومین جشنواره «عروسک‌خونه»
  • تدوین ۴۰۰ برنامه‌ در هفته کار و کارگر استان مرکزی