Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-03-28@19:01:20 GMT

اغلب بیماران دیابتی به دیابت نوع ۲ مبتلا هستند

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۷۳۱۴۶

رئیس مرکز تحقیقات دیابت استان یزد گفت: حدود ۶ میلیون نفر در ایران از بیماری دیابت رنج می‌برند که ۹۰ درصد آن‌ها به «دیابت نوع ۲» مبتلا هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی ملک با بیان اینکه در حال حاضر بهترین روش کنترل دیابت، تزریق انسولین است، گفت: بیماران دیابتی به دو گروه تیپ یک و تیپ ۲ تقسیم می‌شوند که شایع‌ترین آن‌ها بیماران تیپ دو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: پزشکان، دیابت این افراد را با تجویز دارو و روش‌هایی مانند اصلاح سبک زندگی کنترل می‌کنند، اما اغلب آن‌ها بعد از حدود ۱۰ سال نیاز به دریافت انسولین پیدا می‌کنند. ملک بیان کرد: مهم‌ترین ریسک‌هایی که افراد مبتلا به دیابت با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، افت ناگهانی قند خون و افزایش وزن است.   رئیس مرکز تحقیقات دیابت استان یزد  با اشاره به تولید داروی جدید برای کنترل بیماری دیابت، گفت: نسل جدید انسولین‌ها با این دیدگاه طراحی و تولید می‌شوند که از بروز کاهش قند شبانه و ایجاد چاقی جلوگیری کنند.   عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: در حال حاضر تمامی انسولین‌ها تزریقی هستند و انسولین‌های خوراکی فقط در سطوح تحقیقاتی بررسی می‌شوند.     در ادامه این مراسم، محمد افخمی اردکانی رئیس مرکز تحقیقات دیابت استان یزد با حضور در جمع خبرنگاران، گفت: متأسفانه شیوع دیابت در همه دنیا و در ۳ دهه گذشته بیش از دو برابر افزایش داشته است.     افخمی با بیان اینکه حدود ۶ ملیون دیابتی در کشور ما وجود دارد که ۹۰ درصد آن‌ها به دیابت نوع دو مبتلا هستند، اظهار داشت: برای درمان این بیماری رژیم غذایی و ورزش همواره باید مد نظر قرار گیرد به دلیل اینکه مصرف دارو بدون تغییر شیوه زندگی تأثیری نخواهد داشت.     وی افزود: دارو‌های اخیر ارائه شده با توجه به اثربخشی طولانی مدتی که دارند می‌توانند بیماران دیابتی را در زمان روزه‌داری کمک کنند.     افخمی با بیان اینکه استان یزد بیشترین شیوع دیابت را در کشور دارد، توضیح داد: اخیرا شاهدیم تبلیغات ناسالم در سطح کشور کاهش پیدا کرده، اما باید بیش از این شاهد کنترل فروش عوامل موثر بر افزایش این بیماری‌ها باشیم.     انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۷۳۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر مصرف محصولات سویا بر ریسک فاکتورهای قلبی و عروقی دیابت نوع ۲

مصرف محصولات سویا به طور قابل‌ توجهی سبب کاهش تری گلیسرید و کلسترول تام در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ می‌شود.

به گزارش ایسنا، دیابت نوع ۲ کنترل نشده با هیپرگلیسمی، التهاب مزمن و دیس‌لیپیدمی همراه است و با گذر زمان می‌تواند منجر به عوارض میکروواسکولار مانند نفروپاتی، نوروپاتی و رتینوپاتی شود. همچنین دیابت نوع ۲ دارای عوارض ماکروواسکولار مانند تصلب شرایین و بیماری‌های قلبی و عروقی دارد.

«خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌ و عروقی» و «مرگ‌ و میر ناشی از علل قلبی و عروقی» در میان افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ نسبت به سایر افراد حدود ۲ برابر است. به طور قطع، اصلاح سبک زندگی مانند رژیم غذایی سالم، فعالیت بدنی و پرهیز از سیگار می‌تواند از دیابت نوع ۲ و بیماری‌های قلبی‌عروقی جلوگیری کند.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، سویا سرشار از پروتئین گیاهی، فیبر و فیتواستروژن است. نتایج برخی از مطالعات بیانگر این است که افزایش محصولات سویا بر افزایش مصرف سویا  به منظور پیشگیری و مدیریت دیابت نوع ۲ تأکید می‌کند.

مصرف محصولات سویا مانند پروتئین سویا، لوبیای سویا و شیر سویا به طور قابل توجهی سبب کاهش تری گلیسرید، کلسترول تام، لیپوپروتئین کم‌کالری و پروتیئن واکنشی C در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ می‌شود. همچنین مصرف مقادیر بالای سویا (بیش از ۳۰ گرم در روز) می‌تواند قند خون ناشتا را در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ به طور قابل توجهی کاهش دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فعالیت ۵ مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در نوروز
  • بهره‌مندی بیماران مبتلا به «اس ام ای» از مزایای صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج
  • بهره مندی بیماران مبتلا به اس‌ام‌ای از مزایای صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج
  • اما و اگر‌های روزه‌داری برای دیابتی‌ها
  • بهره مندی بیماران مبتلا به «اس ام ای» از مزایای صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج
  • تاثیر مصرف محصولات سویا بر ریسک فاکتور‌های قلبی و عروقی دیابت نوع ۲
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی با این دانه خوراکی
  • تاثیر مصرف محصولات سویا بر ریسک فاکتورهای قلبی و عروقی دیابت نوع ۲
  • پیاده روی ساده و سبک بعد از هر وعده غذایی به این دلایل مهم توصیه می شود...
  • بیماران در سفرهای نوروزی به اندازه کافی دارو همراهشان داشته باشند