Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مرتضی خاتمی نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اعتراض برخی افراد شاغل در حوزه درمانی به طرح پرونده الکترونیک اظهار کرد: مدتی پیش شاهد رونمایی از طرحی ملی به نام پرونده الکترونیک سلامت بودیم که طرح رونمایی شده، نمایش اولیه از طرح نهایی این پرونده بوده البته هنوز  این طرح به مرحله اجرای نهایی نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خاتمی تشریح کرد: زمانی می‌توانیم راه‌اندازی پرونده الکترونیک سلامت را کامل بدانیم که بخش‌های مختلف ارائه دهنده خدمات از طریق این سامانه به هم متصل شوند و ارتباط به درستی در بین بخش‌های این حوزه اتفاق بیفتد.

اعتراض گروه‌های مختلف نظام درمان به اختلالات طرح پرونده‌های الکترونیک

نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: گلایه‌ها در این حوزه عمدتا مربوط به مشکل در اتصال نرم افزاری به این سیستم و همچنین هزینه‌های مربوطه از ناحیه ورود اطلاعات است.

وی ادامه داد: انجام اقدامات لازم برای اتصال به شبکه الکترونیک سلامت برای بسیاری از افراد این حوزه کار چندان دشواری نیست برای مثال اطلاعات مربوط به مراجعه کنندگان یک مطب با صرف مقدار معقولی زمان قابل انجام است، اما داروخانه‌ها با موارد بیشتری از اطلاعات و تعدادی زیاد مراجعه کننده، سر و کار دارند که کار را برای آنها دشوار‌تر می‌کند و در نهایت آنها ناچار به افزایش نیرو می‌شوند که به دنبال آن افزایش هزینه‌ها را به همراه دارد.

نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بیان کرد: به طور کلی انجام هر تغییری با مقاومت‌هایی مواجه می‌شود؛ گاهی رفع این مقاومت‌ها به  فرهنگسازی و گاهی هم به وضع مقررات خاص و مدیریت جدی نیاز دارد.

خاتمی افزود: بدون شک حتی اگر مشکل هزینه‌ها و اتصالات نرم‌افزاری را هم برطرف کنیم افرادی کماکان با اجرای پرونده الکترونیک سلامت مخالفت خواهند کرد و در این مرحله باید به دنبال فرهنگسازی، تبیین فرایند و وضع مقرراتی برای کنترل و مدیریت آن باشیم.

نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: مشکلات پیش رو در حوزه پرونده الکترونیک سلامت به خصوص مشکلات نرم‌افزاری زمانی برطرف خواهد شد که اراده جدی حاکمیتی را به همراه داشته باشد البته بخش‌هایی که مسئولیت رسیدگی و پشتیبانی هر یک از این امور را دارند باید پاسخگو و پیگیر حل مشکلات این سیستم باشند.

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۷۸۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویزیت رایگان در‌ مناطق روستایی کنت

ایوب کرد تمینی  بیان کرد: در ادامه برنامه‌های هفته سلامت ویزیت و توزیع داروی رایگان باهمت همکاران مجموعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیب و سوران در مناطق روستایی کهنانی از نقاط تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت کنت انجام شد.
 
وی افزود: در راستای اجرای این برنامه باهدف ارائه خدمت به مردم که دسترسی کمتری به مراکز بهداشت و درمانی دارند اجرا می‌شود که تعداد ۴۰ نفر ویزیت و بین بیماران دارو رایگان توزیع شد.
 
مدیر شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران ادامه داد: همچنین در ادامه برنامه ویزیت رایگان باتوجه‌به اهمیت و شیوع بیماری‌های غیرواگیر همکاران حوزه بهداشت به غربالگری دیابت و بررسی فشارخون پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • پیاده روی به مناسبت هفته سلامت در پیشوا
  • همایش تجلیل از خادمان سلامت نوروزی ۱۴۰۳ برگزار شد
  • اجرای دو طرح حوزه بهداشت و درمان بردسکن
  • بازسازی اورژانس‌ها در اولویت قرار گرفت
  • ویزیت رایگان در‌ مناطق روستایی کنت
  • غربالگری ۸۰۰۰۰۰ نفر از جمعیت استان اردبیل
  • پیشرفت‌های سخت افزاری و نرم افزاری حوزه درمان اردبیل مطلوب است
  • پیشرفت های سخت افزاری و نرم افزاری حوزه درمان اردبیل مطلوب است
  • اجرای طرح ارتقای سواد سلامت در مناطق عشایرنشین چهارمحال و بختیاری