Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد رحمتی روز شنبه در جلسه هیأت امنای مجموعه تاریخی مقبره‌الشعرای تبریز، با اشاره به اینکه این مجموعه، نماد فرهنگ و تاریخ تبریز است، افزود: همه دستگاه‌ها باید برای پیشبرد پروژه سامان‌دهی این مجموعه و اتمام عملیات عمرانی در آن همکاری کنند.

وی با انتقاد از وضعیت فعلی بنای مقبره‌الشعرا و در معرض آسیب قرارگرفتن آن به دلیل عدم رعایت اصول فنی در روند توسعه مجموعه، گفت: آسیب‌شناسی و حفظ بنا با رعایت اصول حفاظت از میراث فرهنگی در اولویت مسئولان امر قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه شهرداری تبریز متولی اصلی این پروژه است، افزود: با توجه به ضرورت بازنگری در طرح سامان‌دهی، شهرداری در ۱۰ روز آینده طرح جدید را ارائه کند.

وی تأکید کرد: جانمایی و تعریف دسترسی‌ها و محورهای مورد نیاز با رویکرد ایجاد پیوند مناسب بین عناصر معماری و تاریخی و تسهیل دسترسی به این مجموعه در طرح جدید مورد توجه قرار گیرد.

مقبره الشعرا مجموعه ای تاریخی، فرهنگی است که در محله سرخاب تبریز در کنار امام زاده سید حمزه از نوادگان امام موسی بن جعفر (ع) واقع شده است و آرامگاه بیش از ۴۰۰ تن از شعرا، علما و شهدای دوران مشروطیت است که از جمله مدفونان این مکان می توان به سید محمد حسین بهجت تبریزی متخلص به شهریار، خاقانی شروانی، قائم مقام فراهانی و خاندانش و ثقه السلام تبریزی اشاره کرد.

پروژه باز آفرینی مجموعه تاریخی مقبره الشعرا تبریز که از سال ۱۳۸۳ شروع شده و قرار بود همزمان با رویداد تبریز ۲۰۱۸ و انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشور های اسلامی افتتاح شود، همچنان در حال اجراست.

۳۰۷۱

منبع: ایرنا

کلیدواژه: میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۰۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز

در این نمایشگاه شرکت‌های فعال در زمینه تولید، بازرگانی و ساخت ماشین آلات صنعت شیرینی و شکلات از ۱۱ استان و نمایندگی‌هایی از ۷ کشور محصولات و خدمات خود را عرضه کرده اند.

استاندار آذربایجان شرقی در مراسم افتتاح این نمایشگاه گفت: تولید برای ماندگاری نیازمند کیفیت، نشان تجاری موثر و بازارسازی است.

رحمتی با اشاره به نقش نمایشگاه‌ها در توسعه شبکه بازار، ارائه هنرمندانه محصول در نمایشگاه‌ها و انعکاس رسانه‌ای نمایشگاه‌ها در بستر فضای مجازی را ضروری خواند.

وی با بیان اینکه صنعت شیرینی و شکلات آذربایجان شرقی به عنوان قطب این صنعت به جایگاه اصلی خود رسیده است صدور ۲۱۵ هزار تن محصولات صنایع غذایی و صادرات شیرینی و شکلات استان به ۷۹ کشور دنیا را نشانگر ظرفیت بالای استان در این بخش دانست.

هفدهمین نمایشگاه شیرینی و شکلات تا هفتم اردیبهشت در سالن امیرکبیر نمایشگاه بین المللی تبریز از ساعت ۱۵ تا ۲۱ دایر است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • مسیرگشایی خیابان انقلاب تبریز جزو پروژه‌های شاخص کشور اعلام شد
  • خانه انصاری ارومیه مرمت می‌شود
  • گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز
  • اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • مسیرگشایی‌های تبریز از پروژه‌های شاخص کشور در حوزه بازآفرینی است
  • اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان غربی
  • لایروبی ۱۲۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اولویت‌دار آذربایجان شرقی
  • اولتیماتم ۱۵ روز استانداری برای ساماندهی بستر زنجانرود فیلم
  • فرد تذکردهنده به کودک شعرخوان در حافظیه، توبیخ شد
  • بازدید استاندار آذربایجان شرقی از مجتمع آبرسانی