Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول قرارگاه فرهنگی و اجتماعی بقیه الله (عج) گفت: دشمن در سال ۹۶ و ۹۷ بسیج شد تا مردم را به اعتراض برانگیزاند، اما مردم شریف و مقاوم ایران اسیر نقشه‌های دشمن نشدند و از نظام دفاع کردند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سرلشکر محمدعلی جعفری مسئول قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه الله الاعظم (عج) در گردهمایی مسئولین و اعضای مراکز استانی سازمان فضای مجازی سراج، با اشاره به لزوم مردمی ماندن سازمان سراج، اظهار داشت: مجموعه سراج یک نهاد مردمی است که باید همچنان مردمی بماند تا موفقیت‌های بیشتری به دست آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  * حرکت جهادی و مردمی سراج در ظرف سازمان نمی‌گنجد   وی تصریح کرد: باید حرکت جهادی و مردمی خود را فراتر از یک سازمان در قالبی ادامه دهید که ویژگی نهاد بودن و مردمی بودن آن برجسته شود.

سرلشکر جعفری افزود تصریح کرد: امیدوارم نشست مسئولان و اعضای مراکز استانی سازمان فضای مجازی سراج در آستانه میلاد امام رضا (ع)، دست مایه خیر و برکت برای حرکت شتابان و سریعی که مورد انتظار مقام معظم رهبری در جبهه فرهنگی و اجتماعی و مردمی است و در حال گسترش نیز هست، قرار گیرد.

فرمانده قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه الله الاعظم افزود: اکنون شما در سراج در میانه راه هستید و ان‌شاءالله با تفضل الهی و عنایت اهل بیت (ع) به سمت چشم انداز نهایی حرکت می‌کنید و به اهداف مشخص شده و مطابق انتظار رهبر معظم انقلاب اسلامی از یک مجموعه مردمی جوانانه متعهد به انقلاب، خواهید رسید.

سرلشکر جعفری خاطرنشان کرد: چند سالی است که خطاب رهبر معظم انقلاب اسلامی به نیرو‌های مردمی و جوانان انقلابی است و به ویژه از ابتدای سال ۹۷ و بعد از آن انتظارات خود را از مجمموعه‌های مردمی و جوانان بیان کرده اند. در نهایت در بیانیه گام دوم انقلاب ترسیم نقشه را صورت داده و سپس در صحبت اخیر با دانشجویان، یک دستور عملیاتی برای نیرو‌های جوان و مردمی در حوزه جنگ نرم صادر کردند.   * عظمت نقش نیروی جوان متعهد در رسیدن به چشم‌انداز انقلاب اسلامی   سردار جعفری تأکید رهبر معظم انقلاب بر مورد خطاب دادن جوانان متعهد را واکاوی کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی به ۴ نکته مهم اشاره کردند که عبارت است از: عظمت، وقوع و ماندگاری انقلاب اسلامی، عظمت کار انجام شده در ۴۰ ساله اول انقلاب اسلامی، عظمت چشم انداز بیان شده برای انقلاب و در نکته چهارم به عظمت نقش نیروی جوان متعهد در رسیدن به چشم انداز انقلاب اسلامی اشاره کردند.

مسئول قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه الله الاعظم (عج)، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب نقش نیروی جوان متعهد را در ردیف ۳ نکته دیگر دانستند و نیرو‌های جوان و متعهد باید عظمت توان خود را درک کرده و بدانند که چه مقدار باید برای رسیدن به چشم انداز پیش روی انقلاب اسلامی تلاش کنند. البته نقش مردم در شکل‌گیری انقلاب و پیشبرد و ماندگاری آن مشخص است و اصلا رمز ماندگاری انقلاب اسلامی، همین است.   * تلاش دشمن در سال‌های ۹۶ و ۹۷ برای برانگیختن اعتراض مردم شکست خورد   وی گفت: دشمن در سال ۹۶ و ۹۷ بسیج شد تا مردم را به اعتراض برانگیزاند، اما مردم شریف و مقاوم ایران اسیر نقشه‌های دشمن نشدند و از نظام دفاع کردند. مردم حتی ممکن است به خاطر مشکلات دلخوری‌هایی هم داشته باشند، اما باز هم از نظام حمایت می‌کنند و پای کار انقلاب ایستاده اند، زیرا این نظام، مردمی است.

سرلشکر جعفری با بیان اینکه بصیرت و نجابت و ایمان خاصی که مردم ما دارند و ارتباط آن‌ها با نظام اسلامی بود که نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کرد، اظهار داشت: حمایت ایمانی یک طیف است که از حمایت ایمانی تا تقدیم کردن شهید به اسلام و انقلاب ادامه دارد. خانواده‌ای است که چند شهید تقدیم انقلاب کرده است و وضع مادی خوبی هم ندارد، اما باز هم از نظام و انقلاب دفاع می‌کند. بخشی هم هستند که دلخوری‌هایی هم ممکن است داشته باشند، اما باز هم از نظام حمایت می‌کنند و این همان طیف مردمی حامی نظام است.

وی افزود: برای مقابله با هر تهدید و بحران امنیتی و نظامی و بلایای طبیعی، نقش نیروی جوان، پیشتازی در خط مقدم بوده است و مدیریت و پیش بردن بقیه را به عهده داشته است و این نیروی جوان مومن و متعهد انقلابی بوده است که همواره در خط مقدم از نظام و انقلاب دفاع کرده و می‌کند. هر زمان که مجموعه نظام توانست زمینه را برای نقش آفرینی موثر مردم فراهم کند، آن بحران سریع‌تر حل شد.

مسئول قرارگاه فرهنگی و اجتماعی بقیه الله (عج) خاطرنشان کرد: در بحران امنیتی نظام که از سال ۷۸ تا ۹۷ شامل سه مقطع می‌شود، بحران‌ها با به میدان آمدن و حضور مردم حل شدند. برخی می‌گفتند که نباید به نیرو‌های مردمی اعتماد کرد، اما دیدیم که این نیرو‌های مردمی با قدرت وارد میدان شدند و به فتنه‌ها پایان دادند.

سرلشکر جعفری تصریح کرد: دشمن امید بسته بود که در سال ۹۶ و ۹۷ نظام را به زانو درآورد، اما علی رغم سازماندهی و فشار‌های اقتصادی به نظام، به سبب حضور و حمایت نیرو‌های مردمی موفق نشدند.   * ورود نیرو‌های مردمی در سیل اخیر، کشور را از بحران نجات داد   وی تاکید کرد: در همین فاجعه سیل اخیر، این مردم بودند که آن را مدیریت کردند و تا پایان پیش رفت. این آمادگی در زلزله کرمانشاه به این اندازه وجود نداشت، ولی مردم آماده شدند و رشد کردند. سیل اخیر چند استان کشور را درگیر کرد و اگر نیرو‌های مردمی در صحنه نمی‌امدند، مشکلات تا همین حالا هم ادامه داشت.

مسئول قرارگاه فرهنگی و اجتماعی بقیه الله (عج) گفت: از همان اول انقلاب حتی از سال ۴۲ نقش مردم محسوس است و این‌ها همه به دست مردم بوده است. در این سال‌های اخیر که خطاب رهبری به جوانان است، جه علتی دارد؟ چون قدرت جوانان است که انقلاب به آن متکی است.

وی تأکید کرد: ثمره قدرتی که امروزه به برکت خون شهدا و تلاش مردم داریم سبب شده است تا در عرصه امنیتی و دفاعی رشد بومی خوبی داشتیم.

سرلشکر جعفری تصریح کرد:‌از جمله پهپادی که اخیرا توسط سپاه ساقط شد یا موشک‌های نقطه زن با دقت بالا؛ عظمت دستاورد‌های نظامی انقلاب را نشان می‌دهد و این عظمت را دشمن می‌بیند و چیزی هم نمی‌گوید تا بازی را نبازند.   * در گام دوم انقلاب نگران تهدید نظامی نیستیم   مسئول قرارگاه فرهنگی و اجتماعی بقیه الله (عج) ادامه داد: در دهه پنجم انقلاب اسلامی جنس تهدید‌ها متفاوت از دهه‌های قبل است. اگر در گام اول انقلاب صرفاً با تهدید‌های دفاعی و امنیتی‌ها مواجه بودیم، در آغاز گام دوم این تهدید‌ها دیگر کارآیی ندارند، زیرا دشمن می‌داند که اگر دست به غلطی زند، بی آبرو می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: پاسخ تهدید نرم را جوانان مؤمن و متعهد باید بدهند و دعوت رهبر معظم انقلاب از جوان مومن و متعهد با شکل آتش به اختیار به همین دلیل است. باید برای حضور مردم در عرصه‌های مختلف تلاش کرد و بستر سازی برای این حضور خیلی سخت‌تر است.

سرلشکر جعفری تأکید کرد: مردم زلزله و یا مسائل امنیتی را حس می‌کنند، ولی در جنگ نرم این تهدید‌ها دیرتر حس می‌شوند.   * جوانان موتور محرک حرکت عمومی مردمی شوند   سردار جعفری تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی به عظمت حرکت عمومی مردمی در جامعه اعتقاد دارند و در دیدار با دانشجویان هم این عظمت را کنار آن نقش آفرینی می‌گذارند و اضافه می‌کنند که: ضرورت دارد که حرکت عمومی مردمی در جامعه رخ دهد اعم از اجتماعی فرهنگی و سیاسی که این حرکت را باید جوانان رقم بزنند.

مسئول قرارگاه فرهنگی و اجتماعی بقیه الله (عج) افزود: از جمله ویژگی‌های این حرکت این است که خود جوش باشد و خودکار. نباید منتظر کسی ماند، نیاز است که این گفتمان تبیین شود و رسانه ای‌ها باید این گفتمان را ایجاد کنند و جریان‌های حلقه‌ی میانی که کار اجرایی بلدند، به میدان بیایند و عهده دار شوند.

وی به ضرورت فعالیت جوانان متعهد در انقلاب اشاره کرد و گفت: سرعت بیشتر، انضباط، نظم و اثربخشی را باید سرلوحه قرار داد و چندین برابر باید کار کرد تا دشمن را از این فضا تاراند.   * کام مردم را با حل مسائل اجتماعی شیرین کنیم   سرلشکر جعفری به ضرورت حل مسائل اجتماعی مردم اشاره کرد و گفت: در جنگ، مردم بالاخره یک فرمانده می‌خواستند که راه بیفتند و خرمشهر را آزاد کنند. برای حل مسائل اجتماعی هم باید فعال شد. البته مراقب باشید که کار فرهنگی تمیز باشد و باعث سوء استفاده نشود و نتوانند تا جلوی حرکت شما را بگیرند.

مسئول قرارگاه فرهنگی و اجتماعی بقیه الله (عج) به ضرورت هماهنگی میان نیرو‌های مردمی و انقلابی اشاره کرد و تصریح کرد: از شما جوانان متعهد و انقلابی انتظار می‌رود که مسائل مردم را مطرح کنید تا حل شود. این حل شدن مهم است و مردم باید شیرینی حل مسائل را بچشند.

در ابتدای این دیدار، شماری از مسئولان استانی سازمان فضای مجازی سراج برخی از فعالیت‌ها و دستاورد‌های خود را تشریح کردند که با استقبال سردار جعفری مواجه شد.

منصور امینی، رئیس سازمان فضای مجازی سراج نیز در سخنانی سراج را مجموعه‌ای متعهد و ولایت‌پذیر و مردمی دانست و گفت: برای پیشبرد منویات رهبر انقلاب در گام دوم انقلاب اسلامی در سازمان سراج، دست یاری به سوی همه جوانان مؤمن، انقلابی و متعهد و دوستدار ایران دراز می‌کنیم و برای هم‌افزایی و همراهی با همه نهاد‌ها و سازمان‌های انقلابی نظام جمهوری اسلامی آماده هستیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سردار جعفری سازمان سراج سرلشکر جعفری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۱۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست

ایسنا/کرمان رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به نامگذاری امسال به «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: مشکلات و معضلات اقتصادی، همه حوزه‌ها را تحت تاثیر قرار داده و باید این اقتصاد نفتی و آفت‌زده را درمان کرد که این جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.

حجت الاسلام و المسلمین محمدحسین موسی پور بعد از ظهر امروز پنجم اردیبهشت ماه در جلسه شورای اداری استان کرمان اظهار کرد: راهبرد امام راحل در مبارزه علیه رژیم پهلوی و در پیروزی انقلاب تا زمان حیاتشان آگاهی‌بخشی، بصیرت‌دهی و بسیج توده‌ها بود و امام این عنصر یعنی مردم را قدرت نرم در سیاست جلوه داد و از این قدرت بهره گرفت.

وی افزود: امام خمینی(ره) هیچ گاه با جنگ مسلحانه و چریکی موافقت نکرد و باید این راهبرد (حضور مردم) انقلاب را به پیروزی رساند و موجب تکوین، اثبات و استمرار انقلاب همین عامل مردم و حضور آنها در صحنه‌های مختلف بود.

موسی پور بیان کرد: امام برای اینکه این قدرت نرم را سامان بدهد، از چهره‌های برجسته انقلاب (شهیدان مطهری، بهشتی، حقانی و ...) برای اطلاع‌رسانی، آگاهی‌بخشی و ساماندهی حرکت‌های مردم علیه رژیم پهلوی استفاده کرد و بعد از انقلاب این گروه کارش را ادامه داد تا سال ۵۹ که امام نهاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را برای همین کار تشکیل داد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اینکه برهه خطرناک ابتدای انقلاب بر اثر ساماندهی مردمی همین مجموعه به سلامت عبور داده شد، افزود: سیاست‌گذاری، ساماندهی، برنامه‌ریزی، نظارت و راهبری مناسبت‌ها، فراخوان و مراسم ملی، سیاسی مذهبی و انقلابی به دوش شورای هماهنگی نهاده شده و تاکنون به خوبی این ماموریت انجام شده است.

وی تصریح کرد: شورای هماهنگی با کمک مردم و هم‌افزایی کمک‌های دولتی و مردم توانسته انقلاب را از گردنه‌های سخت عبور داده و توطئه‌های دشمن را خنثی کند.

موسی پور گفت: کارنامه شورا در جنگ قابل مطالعه است. در فتنه ۷۸ و توطئه سنگینی که علیه نظام بود، با حضور به موقع شورا و هماهنگی بین نهادهای مردمی و حاکمیت خنثی شد و بعد از آن همه مسائل سال‌های ۸۸، ۹۶ و ... با قدرت و حضور مردم خنثی شد و مردم حرف اول و اخر را زدند.

وی بیان کرد: در فتنه پیچیده و سهمگین سال ۱۴۰۱ که دشمن با تمام ظرفیت و ابزارها آمده و مطمئن بود نظام اسلامی را سرنگون خواهد کرد؛ حضور مردم خنثی سازی کرد و از زمانی که فتنه اوج گرفت، میلیون‌ها نفر از مردم در قالب تظاهرات، راهپیمایی‌ها، محکومیت‌ها و ... به میدان آمدند و استکبار دید قدرت مردمی نظام هنوز سر جایش است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور اظهار کرد: علی رغم همه مشکلات، گرفتاری و ضعف‌ها، مردم پای نظام ایستاده‌اند و در راهپیمایی روز قدس امسال شاهد بودیم که مردم چگونه به صحنه آمدند و رهبری عبارت بی‌نظیری درباره این حضور بیان کردند و این حضور خنثی ساز توطئه‌ها و نقطه قوت نظام اسلامی است.

وی بیان کرد: هر آنچه که این سرمایه اجتماعی و حضور مردم را افزایش بدهد، یک عبادت، وظیفه و فضیلت است و هر چه موجب بی‌اعتمادی و کاهش حضور مردم بشود، گناه بزرگ و نابخشودنی است.

موسی پور با تاکید بر اینکه وظیفه ما و شما در افزایش این سرمایه اجتماعی بسیار سنگین است، گفت: در تبیین و ایجاد اعتماد و خدمت به مردم هر کاری که می‌توانیم انجام بدهیم، نباید کوتاهی کنیم زیرا حضور مردم در همه صحنه‌ها گره‌گشا و راهگشاست.

وی با اشاره به نامگذاری امسال به «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار کرد: مشکلات و معضلات اقتصادی، همه حوزه‌ها را تحت تاثیر قرار داده و باید این اقتصاد نفتی و آفت زده را درمان کرد که این جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور افزود: یکی از مهم‌ترین عوامل رشد اقتصادی و تولید که مداوم و مستمر باید باشد، زمانی امکان‌پذیر است که مردم به صحنه بیایند و وظیفه تک تک مسئولان است برای این مسئله راهکار اندیشیده و پروژه‌های رغبت انگیز تعریف کنند تا مردم سرمایه‌های خود را وارد چرخه کنند.

وی با اشاره به اینکه یکی از مسائل مهم عرصه تولید، صرفه‌جویی است، اظهار کرد: ۱۰۰ میلیارد دلار اتلاف انرژی در کشور داریم که باید به سمت حل این مسئله برویم؛ بهره‌وری در کشور ما کاهشی است و تا نقطه مطلوب فاصله داریم در حالی که یک سوم رشد اقتصادی را بهره‌وری تشکیل می‌دهد.

موسی‌پور اظهار کرد: ۹۲ درصد منابع آبی ما صرف کشاورزی می‌شود و اگر ۱۰ درصد در این حوزه صرفه‌جویی صورت بگیرد، مشکل آب در کشور حل می‌شود و این هم با آگاه‌سازی و مشارکت مردم ممکن است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تبیین دستاوردهای نظام مقدس اسلامی؛ماموریت‌ مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور
  • چرا اگر سپاه نبود کشور هم نبود؟
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • حمایت سرلشگر سپاه از طرح حجاب و تذکر رهبری: اصل ماموریت که زیر سوال نمی‌رود | با مامور خاطی برخورد شد | صوت
  • اظهارات سرلشکر جعفری در مورد ماجرای تذکر رهبر انقلاب درباره نحوه اجرای طرح نور
  • دوران تهدید ملت ها به پایان رسیده است/روح تازه در رزمندگان مقاومت
  • رهبر انقلاب: با جهش تولید، جیب و دست کارگر پر می‌شود /هدف از تحریم در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است
  • مهم‌ترین دلیل توفیق سپاه، بافت مردمی آن است
  • سپاه، نهادی مردمی و مرتبط با مردم است
  • هر جا کار به دست مردم سپرده شد موفقیت به دست آمد