Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-19@20:38:46 GMT

۱۴.۷ درصد نرخ بیکاری کرمانشاه کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۸۲۲۶۵

۱۴.۷ درصد نرخ بیکاری کرمانشاه کاهش یافت

به گزارش خبرگزاری برنا در کرمانشاه، جواد مصطفایی معاون امور اطلاعات سازمان برنامه و بودجه کرمانشاه روز شنبه در نشست شورای برنامه ریزی استان کرمانشاه گفت: نرخ بیکاری استانها از سال ۹۴ براساس شاخص های بین المللی و توسط مرکز آمار ایران تهیه می شود و تعداد بیکاران بر کل جمعیت بالای ۱۰ سال هر استان تقسیم می شود و نرخ بیکاری بدست می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیشترین نرخ بیکاری را مربوط به استان چهارمحال و بختیاری با ۱۶.۷ درصد و کمترین نرخ بیکاری مربوط به استان همدان با ۶.۱ درصد اعلام کرد و گفت: ۱۹ استان کشور روند نرخ بیکاری آنها رو به کاهش بوده که استان کرمانشاه نیز جزء آنهاست و ۱۲ استان نیز افزایش نرخ بیکاری داشته اند.

مصطفایی، میانگین نرخ بیکاری کشور را ۱۰.۸ درصد در فصل بهار اعلام کرد که نسبت به مشابه سال گذشته ۱.۳ درصد کاهش یافته است.

او در ادامه نرخ مشارکت اقتصادی در استان کرمانشاه در سه ماهه اول سال جاری را ۴۴.۲ درصد اعلام کرد که نسبت به سال گذشته ۲ درصد بهبود یافته است.

معاون امور اطلاعات سازمان برنامه و بودجه کرمانشاه در ادامه نرخ تورم در استان کرمانشاه در فصل بهار را ۳۷ درصد عنوان کرد که رتبه هفدهم کشور است که نسبت به سال گذشته ۱۶ پله بهبود یافته است.

او اضافه کرد: تورم نقطه به نقطه کرمانشاه نیز در این مدت ۴۷.۴ درصد بوده که میانگین کشور ۵۰ درصد اعلام شده است.

مصطفایی در پایان گفت: طبق گزارش مرکز آمار ایران که براساس کالاهای مصرفی مانند خوردنی ها، پوشاک، دخانیات و مسکن و غیره گرفته شده چهارمحال بختیاری، کردستان و ایلام بیشترین نرخ تورم و کرمان، هرمزگان و قم کمترین نرخ تورم را در سه ماه اول امسال در سطح کشور داشته اند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اشتغال بیکاری کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۲۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرشدگی سد‌های کشور به ۶۱ درصد رسید/ لزوم مدیریت مصرف در ماه‌های پیش‌رو

سخنگوی صنعت آب با اشاره به بارش‌های مناسب هفته‌های گذشته، میزان پرشدگی سد‌های کشور را ۶۱ درصد اعلام کرد و گفت: بارش‌ها نباید این تصور را ایجاد کند که نیاز آبی کشور برطرف شده و همچنان به مدیریت مصرف در سراسر کشور نیازمندیم.

فیروز قاسم‌زاده سخنگوی صنعت آب کشور در گفتگو با خبرنگار شبکه خبری آب ایران با اشاره به بارش‌های خوب اواخر سال گذشته و روز‌های ابتدایی سال جدید اظهار داشت: هر چند طی هفته‌های گذشته شاهد نزولات جوی به صورت برف و باران در برخی نقاط کشور از جمله تهران بودیم، اما همچنان میزان پرشدگی برخی از سد‌های کشور پایین بوده و آب مورد نیاز مصارف به طور کامل تأمین نشده است.

قاسم‌زاده با تشریح آخرین وضعیت مخازن سد‌های کشور از ابتدای سال آبی جاری تا ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ گفت: ورودی سد‌های کشور در حال حاضر ۲۳.۶۱ میلیارد مترمکعب است که همچنان نسبت به سال آبی گذشته با کاهش ۱۱ درصدی روبرو است. 

وی موجودی مخازن سد‌های کشور را در تاریخ ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ با ۶۱ درصد پرشدگی، معادل ۳۰.۴۱ میلیارد مترمکعب خواند و بیان داشت: در سال گذشته نیز در تاریخ مشابه، همین میزان آب در مخازن سد‌های کشور وجود داشته است. 

سخنگوی صنعت آب کشور، درصد پرشدگی سد‌های تأمین کننده آب شرب پایتخت را ۲۰ درصد خواند و خاطرنشان کرد: حجم مخازن سد‌های تهران تا ۲۸ فروردین با کاهش ۱۱ درصدی نسبت سال آبی گذشته روبرو بوده است که نشانگر ضرورت جدی گرفتن مدیریت مصرف است.

وی گفت: مجموع ۱۳ سد مهم حوضه آبریز دریاچه ارومیه نیز حدود ۷۳ درصد پرشدگی دارد که نسبت به سال آبی گذشته ۳ درصد افزایش داشته است.

قاسم‌زاده خاطرنشان کرد: براساس شبکه باران‌سنجی مبنای وزارت نیرو، بارندگی کشور نسبت به میانگین دوره مشابه درازمدت ۱۵ درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته ۳ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به کاهش بارش کشور نسبت به شرایط نرمال، نباید بارش‌های اخیر این تصور را ایجاد کند که نیاز آبی کشور برطرف شده و مدیریت مصرف ضرورتی ندارد بلکه هموطنان عزیز در کشورِ خشک و نیمه خشک ایران، همواره باید توجه ویژه‌ای به مدیریت مصرف آب داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • قم در جایگاه نوزدهم رشد تورم در کشور قرار گرفت
  • میانگین اجرای طرح کاداستر در اراضی کشاورزی کشور ۵۱ درصد است
  • کاهش ۲ درصد نرخ بیکاری بانوان/ تسهیلات اثر گذار بودند
  • کاهش نرخ بیکاری در استان سمنان قابل توجه است/ «آب» مهمترین دغدغه
  • وضعیت بهتری در خصوص رشد اقتصادی و کاهش بیکاری نسبت به گذشته داریم
  • افزایش ۹ درصدی دستگیری؛ کاهش ۲۲ درصدی سرقت
  • مجموع کشفیات پلیس در نوروز ۳۲ درصد افزایش یافته است
  • پرشدگی سدهای کشور به ۶۱ درصد رسید
  • پرشدگی سد‌های کشور به ۶۱ درصد رسید/ لزوم مدیریت مصرف در ماه‌های پیش‌رو