Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@09:57:17 GMT

نقض آزادی مطبوعات در انگلیس/ رسانه‌ها افشاگری نکنند

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۸۵۶۴۹

نقض آزادی مطبوعات در انگلیس/ رسانه‌ها افشاگری نکنند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، پلیس انگلیس امروز شنبه در اقدامی که موجب نقض آزادی مطبوعات است از رسانه های این کشور خواسته تا از انتشار مطالب افشاگرانه خودداری کنند.

این هشدار به دلیل وضعیتی است که در انگلیس در خصوص افشای نقطه نظرات «کیم دراک» سفیر مستعفی انگلیس در واشنگتن، در خصوص دولت آمریکا بوجود آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیم دراک چهارشنبه هفته گذشته از سمت خود کناره گیری کرد. این تصمیم به دلیل حملات دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به نخست وزیر انگلیس بواسطه انتقادهای دراک از ترامپ اتحاذ شده است.

انتقادهای صریح «کیم دراک» سفیر انگلیس از دولت دونالد ترامپ دولت ترزا می را در تنگنا قرار داده ولی مهمتر از آن نگران درز کردن اطلاعات دیپلماتیک محرمانه و احتمالاً به خاطر بهره برداری های سیاسی است.

این ایمیل ها خطاب به اعضای دولت و مقامات ارشد انگلیس نوشته شده بود و دولت بریتانیا معتقد است که افشاگر این مطالب به احتمال زیاد مقامات و سیاستمداران انگلیسی هستند و نه عوامل خارجی.

در همین رابطه، «جیمز اسلک» سخنگوی ترزا می نخست وزیر انگلیس گفت: من هیچ نشانه ای حاکی از دخالت کشورهای متخاصم در این ماجرا ندیده‌ام.

مقامات ارشد دفتر نخست وزیری مسئول انجام این تحقیقات هستند و به گفته اسلک فقط در حالتی که شواهدی حاکی از اقدامات تبهکارانه مشخص شود» از پلیس درخواست خواهد شد در این تحقیقات دخالت کند.

این احتمال وجود دارد که افشاگر این مطالب به نقض قانون اسرار حکومتی متهم شود که مربوط به افشای غیر قانونی مطالب محرمانه است.

جیمز اسلک افزود، نخست وزیر بریتانیا به کیم دراک، سفیر انگلیس در واشنگتن که یک دیپلمات با سابقه است اعتماد کامل دارد ولی با نحوه توصیف او از دولت دونالد ترامپ موافق نیست.

سخنگوی نخست وزیر انگلیس افزود: یکی از وظایف سفرا ارائه ارزیابی صادقانه و بی پرده» از کشور محل خدمت خود است که لزوماً منعکس کننده دیدگاههای دولت بریتانیا نیست.

در این ایمیل‌ها که روز یکشنبه در روزنامه بریتانیایی میل آن ساندی منتشر شد کیم دراک سیاست دولت دونالد ترامپ در قبال ایران را «نامنسجم» توصیف کرد و گفت ترامپ ممکن است به «روس های حیله گر» مدیون باشد. او همچنین افزود: «بعید می دانم که این دولت هیچگاه درآینده کارآمد باشد.»

کیم دراک در بخش دیگری از ای میل های خود گفت: «ما واقعاً معتقد نیستیم که این دولت در حد قابل توجهی نرمال تر شود؛ کارآمد تر شود؛ قابل پیش بینی تر شود، اختلاف نظر در آن کمتر شود و یا در زمینه دیپلماسی کمتر ناآزموده و بی منطق باشد.»

این ایمیل ها مربوط به سال ۲۰۱۷ تاکنون است. کیم دراک ازسال ۲۰۱۶ سفیر انگلیس در واشنگتن بوده است.

کد خبر 4665381 عبدالحمید بیاتی

منبع: مهر

کلیدواژه: انگلیس ایالات متحده آمریکا افشاگری آزادی مطبوعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۵۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انگلیس ۱۶۰۰۰ سرباز و جنگنده در لهستان مستقر می‌کند

به گزارش قدس آنلاین، ریشی سوناک، نخست‌وزیر انگلیس به دونالد تاسک، همتای لهستانی خود قول داد بخشی از نیروهای مسلح بریتانیا را به همراه یک هواپیمای یوروفایتر تایفون برای گشت‌زنی در حریم هوایی این کشور به لهستان اعزام کند.

به نوشته روزنامه اکسپرس، سوناک در یک کنفرانس خبری مشترک با دودا ضمن اعلام پیوند بزرگ میان دو کشور بر اتحاد همیشگی لهستان و بریتانیا تاکید کرد و گفت: سال آینده، ما هواپیماهای جنگنده تایفون بریتانیا را مستقر خواهیم کرد تا نشان دهیم که امنیت را جدی می‌گیریم. ما می‌خواهیم به گشت زنی در آسمان لهستان کمک کنیم. دفاع هوایی حیاتی است و بریتانیا می‌خواهد از لهستان در این زمینه حمایت کند و از نزدیک با شما همکاری کند.

سوناک گفت: ما همکاری خود را در همه قالب‌ها تقویت خواهیم کرد. جنگنده‌های تایفون در حریم هوایی لهستان گشت‌زنی خواهند کرد. ما همچنین ۱۶۰۰۰ سرباز را برای پشتیبانی اعزام خواهیم کرد.

نخست وزیر بریتانیا گفت که دو کشور در حال بررسی امکان همکاری در زمینه تولید تسلیحات هستند.

سوناک خاطرنشان کرد که این ابتکار نشان دهنده جدیت رفتار بریتانیا با دفاع و امنیت لهستان است.

تاسک گفت که دو نخست‌وزیر می‌خواهند به ایجاد یک سیاست امنیتی هماهنگ کمک کنند که تمام اروپا و بریتانیا را پوشش دهد. وی گفت: زمان آن فرا رسیده است که دوره رقابت برای دفاع از اروپا به پایان برسد. اکنون ما به آمادگی و تعهد نیاز داریم. دستور کار لهستان و بریتانیا طولانی و گسترده است.

ریشی سوناک، اخیرا بسته کمکی ۵۰۰ میلیون پوندی به اوکراین و همچنین افزایش هزینه‌های دفاعی بریتانیا به ۲.۵ درصد تولید ناخالص داخلی را اعلام کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آزادی ۲ زندانی جرایم غیرعمد به همت اهالی رسانه
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • از بزرگترین پارک آبی کشور در شهر شیراز چه می‌دانید؟
  • بایدن یا ترامپ؟ / کدام نقاط ابهام، سرنوشت کاخ سفید را غیرقابل پیس‌بینی کرده؟
  • افشاگری صهیونیست ها از کارشکنی نتانیاهو در مسیر تبادل اسرا
  • انگلیس ۱۶۰۰۰ سرباز و جنگنده در لهستان مستقر می‌کند
  • انگلیس هزینه‌های دفاعی را به ۲.۵ درصد افزایش می‌دهد
  • مستند «ابوجهاد» از رسانه ملی
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • تاکید انگلیس بر حمایت از اردن