Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، قاسم تقی زاده خامسی در مراسم آغاز به کار پروژه جمع‌آوری آب‌های سطحی مناطق ۲۱ و ۲۲ تهران افزود: اجرای این پروژه می‌تواند به بازچرخانی آب در استان تهران که یکی از پر مصرف ترین مناطق کشور است، کمک کند.

وی یادآورشد: این پروژه‌ای که شهرداری برای ساماندهی آب‌های سطحی مناطق ۲۱ و ۲۲ در دست اجرا دارد، کار مهمی است و علاوه بر تقسیم سیلاب، می‌تواند به بازچرخانی آب کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقی زاده خامسی اظهارداشت: تهران پرمصرف‌ترین استان کشور در حوزه آب است و سالانه یک هزار و ۳۰۰ میلیون متر مکعب آب آشامیدنی و ۳۰۰ میلیون متر مکعب در آب در بخش فضای سبز مصرف می‌کند.

معاون وزیر نیرو در حوزه آب و فاضلاب از اعضای شورای شهر خواست تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن به سمت جایگزینی پساب با آب چاه‌ها برای آبیاری فضای سبز بروند.

وی خاطرنشان کرد: وضعیت منابع زیر زمینی تهران بسیاری وخیم است و برای آینده جایگزینی نداریم و باید حق دیگر بخش‌های دیگر را بگیریم تا آب آشامیدنی تهران تأمین شود.

تقی زاده خامسی با بیان اینکه مصرف ۳۰۰ میلیون متر مکعب برای بخش فضای سبز بسیار زیاد است، ادامه داد: برای استحصال منابع آبی می‌توان از پساب استفاده کرد و از همین رو اعضای شورای شهر باید این موضوع را در دستور کار قرار دهند.
معاون وزیر نیرو در حوزه آب و فاضلاب با بیان اینکه منطقه ۲۲ تهران از نظر آب در مضیقه است، گفت: اکنون شبکه فاضلاب تهران نزدیک ۷۰ درصد به طور میانگین و منطقه ۲۲ نزدیک به ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی اضافه کرد: تصفیه خانه‌ای در منطقه ۲۲ در دست ساخت داریم که تا پایان سال راه اندازی می‌شود و به این طریق مساله آب این منطقه نیز حل خواهد شد.

هدایت آب‌های سطحی تضمین کننده ایمنی مردم پایتخت

معاون عمرانی شهردار تهران نیز در ادامه این جلسه پروژه جمع آوری آب‌های سطحی را مهم و تضمین کننده ایمنی مردم پایتخت برشمرد.

صفا صبوری افزود: در غرب تهران به خصوص در منطقه ۲۱ و ۲۲ شهر تهران عقب ماندگی‌های بسیاری داریم.

وی با اشاره به سطح اجرای شبکه فاضلاب و شبکه جمع آوری آب‌های سطحی استان تهران یادآور شد: فاضلاب تهران ۹ هزار کیلومتر شبکه فرعی و ۲۰۰ کیلومتر شبکه اصلی دارد و طول شبکه جمع آوری آب‌های سطحی استان تهران به ۱۲ هزار کیلومتر شبکه فرعی و ۷۰۰ کیلومتر شبکه اصلی می‌رسد و ۳۰ کیلومتر از این ۷۰۰ کیلومتر به اتمام رسیده است.

صبوری اظهارداشت: متأسفانه در مناطق ۲۱ و ۲۲ به خاطر توسعه سریعی که اتفاق افتاد، شبکه جمع آوری آب‌های سطحی متناسب با رشد شهری انجام نشده است به همین خاطر تصمیم گرفتیم که این قسمت از شبکه را تکمیل کنیم.

معاون عمرانی شهردار تهران گفت: برای جمع آوری آب‌های سطحی که در قسمت غرب وردآورد قرار دارد پروژه‌ای را به طول ۱۸ کیلومتر به صورت مسیر سرپوشیده و روباز آغاز می‌کنیم که ۴.۲ کیلومتر آن تونل خواهد بود.

صبوری اضافه کرد: این تونل باید آب‌های جمع آوری شده را به رودخانه شهریار هدایت تا منابع زیر زمینی و آب کشاورزی تأمین کند.

این پروژه ۸۴۰ میلیارد تومان هزینه خواهد داشت و این قسمتی که امروز آغاز به کار می‌کند تا پایان سال ۹۹ با پیمانکاری قرارگاه خاتم الانبیا به اتمام می‌رسد.

این مراسم با حضور شهردار تهران، اعضای شورای شهر و تعدادی از نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

کد خبر 447613

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: آب بحران تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۶۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از سه میلیون لیتر گازوئیل قاچاق در میناب/ جمع آوری ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت

مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد در راستای اجرای طرح ضربتی مقابله با قاچاق سوخت، عملیاتی جهت شناسایی مخازن حاوی میلیون ها لیتر سوخت قاچاق در بندر کلاهی شهرستان میناب اجرا شد.

وی افزود: در نتیجه اجرای این عملیات موفق، با حضور دادستان مرکز استان هرمزگان، دادستان شهرستان میناب، فرمانده انتظامی هرمزگان و فرمانده مرزبانی استان هرمزگان در بندر کلاهی با اقدام مشترک فراجا و دریابانی ضمن شناسایی ۲۶۵ عدد مخزن نگهداری سوخت قاچاق و بیش از ۳ میلیون لیتر گازوئیل و فرآورده های نفتی کشف و ضبط شد.

قهرمانی گفت: همچنین ۱۷ فروند شناور متعلق به قاچاقچیان سوخت نیز توسط مأموران توقیف شده است.

وی در ادامه با اشاره به کشف بیش از ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت قاچاق در این منطقه اضافه کرد: به دستور مقام قضایی این لوله ها که سوخت قاچاق را از مخازن به سواحل و اعماق دریا منتقل می‌کردند، به محض شناسایی جمع آوری و ضبط شدند.

رئیس کل دادگستری هرمزگان در پایان ضمن قدردانی از فرماندهان فراجا و مرزبانی استان به دلیل اجرای موفق و مدبرانه این عملیات، تأکید کرد: با اقدامات ویژه دستگاه قضایی و تلاش شبانه روزی نیروهای فراجا و دریابانی استان هرمزگان، فضای استان برای فعالیت مجرمان ناامن شده که این دستاورد مهم در سایه تعامل خوب و تشریک مساعی تحقق یافته است.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • ایمن سازی زیست محیطی حاشیه رودخانه کرج
  • برگزاری نشست آب، صلح و تاب آوری
  • افتتاح شبکه بازچرخانی آب یک شرکت خودرویی
  • کشف بیش از سه میلیون لیتر گازوئیل قاچاق در میناب/ جمع آوری ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت+عکس
  • کشف بیش از سه میلیون لیتر گازوئیل قاچاق در میناب/ جمع آوری ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت
  • جمع آوری ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت قاچاق
  • اصلاح و بهسازی حدود ۱۰۱ کیلومتر از شبکه و خطوط آبرسانی لرستان
  • تصاویر اختصاصی شبکه پاکستانی از اسکورت زمینی و هوایی رئیسی در لاهور
  • اجرای بیش از ۴۵۰ کیلومتر حفاری در پروژه ملی توسعه شبکه فیبرنوری منازل و کسب و کارها در خراسان شمالی
  • حریت: پس از سفر اردوغان به عراق، عملیات زمینی علیه پ‌ک‌ک آغاز می‌شود