Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله محسن اراکی روز شنبه در همایش «امام رضا (ع) از منظر شیعه و اهل سنت» در ارومیه افزود: علمای شیعه و سنی اختلاف چندانی در مورد مساله امامت ندارند و تمامی آنان معتقد به امامت هستند.

وی افزود: تنها در برخی مسائل جزئی تفاوت‌هایی وجود دارد که نباید این مسائل جزئی مورد توجه بیشتر قرار گیرد.

دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تاکید کرد که وحدت، همدلی و یکپارچگی میان علما، اهل تشیع و تسنن از ضروریاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به اشعار عرفانی عرفا و شعرای اهل سنت در مدح امام رضا (ع) اشاره کرد و افزود: بی نظیرترین اشعار عرفانی توسط شاعران اهل سنت از جمله عبدالرحمن جامی سروده شده است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه نیز در این همایش گفت: امام رضا (ع) درکشور ما می‌تواند به نماد وحدت در بین شیعه و سنی تبدیل شود.

حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی ادامه داد: امروز در وضعیتی زندگی می‌کنیم که بیش از هر زمان دیگر به وحدت و همدلی نیاز داریم.

وی اظهار داشت: عظمت مسلمانان و اسلام در سایه وحدت و همدلی و اتحاد بویژه وحدت علمای اسلام است.

امام جمعه ارومیه تاکید کرد: برگزاری بیشتر چنین جشن‌ها و مجالسی زمینه‌ای برای اتحاد بیشتر مسلمانان فراهم می‌کند.

نماینده ولی فقیه دراستان تاکید کرد: نمادهای وحدت در جامعه بیشتر برجسته شود تا اتحاد و همدلی به بطن جامعه نفوذ کرده و ماندگار شود.

وی اظهارداشت: امام رضا (ع) هم در زمان حیات خویش نماد وحدت بودند و هم امروز در زمان ممات خویش محور و نماد وحدت مسلمانان هستند.

حجت الاسلام و المسلمین قریشی اضافه کرد: باید موارد وحدت دربین مسلمانان و علما تقویت شده و به بدنه جامعه نفوذ پیدا کند.

رئیس دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت آذربایجان غربی هم دراین مراسم با اشاره به دهه کرامت و گرامیداشت این دهه گفت: عالم بر مبنای کرامت واقع شده است و وحدت حلقه گمشده ای است که باید آن را مورد توجه قرار داد.

حجت الاسلام عسگر فعال آذر افزود: در دهه کرامت که آغازش میلاد حضرت معصومه (س) و پایانش ولادت امام هشتم (ع) است ضروری است که رفتاری کریمانه داشته باشیم و این دو بزرگوار را الگوی خود قرار دهیم.

وی افزود: با رفتار و گفتار کریمانه تلاش کنیم تا زمینه وحدت واقعی در جامعه محقق شود.

۸۱۳۵/‏۷۱۲۹

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان غربی ارومیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۷۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدرت امت اسلامی در تحقق امت واحده و ایجاد جبهه واحد در مقابل صهیونیسم جهانی است

حجت الاسلام و المسلمین محسن مهاجرنیا استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب با تاکید بر توجه به امت واحده و هماهنگی در مقابل صهیونیسم جهانی، اظهار داشت: امت واحده یک اصطلاحی است که مکررا در قرآن کریم به آن اشاره شده است که دارای بار معنایی سیاسی و مفاهیم مهمی است.

وی افزود: امت واحده یعنی دین واحد ، در مواردی امت به معنای جماعت ، یک مقطع و محدوده زمانی ، امام و در برخی موارد به معنای حزب و جماعت سازمان یافته و دولت گفته شده است.

وی ادامه داد: آنچه ما به دنبال آن هستیم پیروان اسلام است یا کسانی که از دین مبین اسلام پیروی می کنند و آهنگ واحدی به اهداف اسلام دارند؛ همان چیزی که امروز در مسئله غزه به دنبال آن هستیم یعنی اتحاد کشورهای اسلامی در مقابل صهیونیسم جهانی.

دکتر مهاجرنیا، تصریح کرد: امت از واژگانی شکل گرفته است؛ در واقع برخی از واژگان راهبردی و جهت ده هستند، زمانیکه امت را تلفظ می کنیم امام هم در کنار آن متصور می شود، دو واژه "امت" و "واحده" هماهنگ و همسو هستند.

این استاد دانشگاه عنوان کرد: امت یه واژه بریده و منفرد از سایر واژگان نیست و در شبکه مفهومی معنا پیدا می کند؛ زمانی که امت گفته می شود یکپارچگی و اتحاد در نظر می آید و خلاف آن یعنی گسستگی و اختلاف از امت خارج خواهد شد.

وی اذعان داشت: از خصوصیات امت این است که در وجودش همبستگی ایجاد شود؛ هنگامی که می گوییم امت اسلام یعنی در واقع یک پیکر همبسته که جهت غایی دارد و پشت سر امام حرکت می کند.

وی بیان کرد: "امت" حاصل یک وحدت و نشان دهنده اخوت و برادری است؛ همانطور که در مقابل شب، روز است و در مقابل کفر ، ایمان است، در مقابل تفرقه و اختلاف ، وحدت و تقریب وجود دارد.

وی در پایان تاکید کرد: برآیند "امت" مساوی با قدرت می باشد؛ ظرفیت و توانایی امت اسلامی، قدرت تولید می کند و قدرت یکی از مفاهیم و واژگانی است که از دل امت بوجود می آید و در این رابطه قرآن می فرماید: " وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ"، هرگز راه اختلاف و تنازع نپویید که در اثر تفرقه ترسناک و ضعیف شده و قدرت و عظمت شما نابود خواهد شد.
 
انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • ائمه جمعه عامل اتحاد و همدلی در شهرها باشند
  • علل انتخاب حضرت عبد العظیم حسنی (ع) برای وکالت در ری
  • فیلم| ماجرای نامه امیرعلی نبویان به رائفی‌پور چه بود؟/نبویان: به رائفی‌پور ارادت دارم
  • مقابله با معضلات فرهنگی به کمک کاربردی‌سازی سیره حضرت عبدالعظیم(ع)
  • توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست
  • وحدت در بین مردم شیعه و سنی گلستان مثال زدنی است
  • رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور : گلستان باید الگوی برجسته وحدت معرفی شود
  • آیت الله نورمفیدی در گردهمایی ائمه جمعه منطقه یک: فضای محتوایی نماز جمعه نباید وارد فضای جناحی و گروهی شود
  • مساجد و ائمه جماعات قزوین به کانون‌های فرهنگی تبدیل شوند
  • قدرت امت اسلامی در تحقق امت واحده و ایجاد جبهه واحد در مقابل صهیونیسم جهانی است