Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیا درخواست موسوی از مردم برای جشن پیروزی در شامگاه میلاد حضرت زهرا بر اساس شمارش آرا یا اسنادی که شما به دادگاه ارائه کردید، انجام شده است؟

به گزارش مشرق، عبدالله گنجی مدیر مسوول روزنامه جوانان در یادداشتی به ادعاهای محمد رضا خاتمی درباره انتخابات ریاست جمهوری سال 1388 پاسخ گفت که مشروح آن را از نظر می گذرانید:

حضور محترم جناب آقای سیدمحمدرضا خاتمی
سلام علیکم


با احترام، نامه شماره 113/98 مورخ 19/4/1398 جنابعالی که در همین تاریخ به روزنامه جوان تحویل داده شده بود را به همراه یک حلقه لوح فشرده دریافت کردم و بلافاصله خانمی(با هویت مشخص) در فضای مجازی به بنده خطاب کرد که: «آقای گنجی شما قول داده‌ بودید دفاعیات خاتمی را در صفحه اول روزنامه چاپ کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مدارک به دفتر شما تحویل داده شد».سی‌دی مربوطه را با حوصله مطالعه کردم، تقریباً همه آن در فضای سایبری-رسانه‌ای کشور در دسترس است و به آن خانم جواب دادم که بنده اسناد تقلب را عرض کردم نه دفاعیات خاتمی را که همکاران رسانه‌ای خودمان منتشر کردند باز نشر دهیم.


اکنون و به این بهانه یک بار دیگر درباره تقلب در انتخابات 1388 مطالبی را به اطلاع جنابعالی، دوستان شما و ملت ایران می‌رسانم.آنچه مقدمتاً باید یادآوری نمایم اینکه دفاع از سلامت انتخابات 1388 را دفاع از احمدی‌نژاد نمی‌دانیم و شما نیز چنین بیندیشید و موضع امثال بنده با دهها یادداشت درباره اندیشه ایشان روشن است و محتوای فحاشی‌های مریدان وی به امثال حقیر نیز در دسترس است.دفاع ما از حقانیت و مظلومیت نظام اسلامی است که تیرهای تجدیدنظرطلبان به هر بهانه و هر روز به سمت آن روانه می‌شود و در عین تجدیدنظرخواهی خود را جزء، مالک و وارث آن می‌دانند. فهم ما از مسئله تقلب با شما تفاوت 180درجه‌ای دارد و البته معتقدیم شما هم مانند ما فکر می‌کنید اما برای تبرئه خود دست به فریب می‌زنید.

استنتاج‌های جنابعالی و برقراری رابطه علّی- معلولی از تعرفه‌ها، آمارها و مصاحبه‌ها و سخنرانی‌های بعد از انتخابات و چفت و بست تحلیلی و توأم با تولید سوءظن از آنها و ایجاد تردید، مشکل را حل نمی‌کند.استنتاج‌های منطقی جنابعالی از جنس منطقی که صغری و کبرای آن به‌ظاهر منطقی می‌رسد اما نتیجه آن باطل است.به طور مثال: جیوه‌ فلز است، فلز هادی الکتریسیته است پس جیوه هادی الکتریسیته است؟ یا ماست از شیر است، ماست برای اسهال خوب است پس شیر هم برای اسهال خوب است؟


در ادامه خواهم آورد که ما «طرح تقلب» را امری پیشینی و به 7، 8 ماه قبل از انتخابات ارجاع می‌دهیم و دهها کد آن را خواهم آورد. اما شما ناشیانه و ریاکارانه سرتان را زیر برف کرده‌اید و آن را به روز انتخابات ارجاع می‌دهید.


1-  آمار و ارقام جمع‌آوری شده توسط جنابعالی از رسانه‌ مانند افزایش یا کمبود تعرفه، چاپ زیادتر تعرفه نسبت به آمار واجدین شرایط، بالا بودن درصد  مشارکت در یک استان و شهرستان را با بقیه انتخابات‌ها اگر مقایسه کنید خواهید دید که (درست یا اشتباه) امری طبیعی و بعضاً روال و مسبوق به سابقه است و هنگام استقرار هر دو جناح در قدرت اتفاق افتاده است.شهرستانی قوم‌محور را می‌شناسم که در اکثر انتخابات‌ها مشارکت آن بالای صددرصد است اما کسی صحبت از تقلب نمی‌کند و دلایل دیگری برای آن وجود دارد.


2-  آنچه شما در جمع‌آوری این مصاحبه‌ها، سخنرانی‌ها و آمارها به آن فکر نکرده‌اید، این است که ممکن است کسی چون بنده در فردای این جمع‌آوری از شما بپرسم: اگر اینها سند تقلب هشت میلیونی است و در فضای عمومی کشور در دسترس بوده است چرا در اختیار امثال برادرتان، حجاریان، کواکبیان، صفایی‌فراهانی، تاج‌زاده و...قرار ندادید که امروز با اصرار مجدد شما بر تقلب آنان را نیز خراب نمایید و دوگانه تناقض‌نمایی را از جناح خود به افکار عمومی عرضه نمایید؟ الان یا شما بی‌اعتبار شده‌اید یا آنان، چرا که اجتماع نقیضین محال است.

3- همانطور که شما آورده‌اید همه مصاحبه‌ها، سخنرانی‌ها و آمارها از روز انتخابات تا چند سال بعد از انتخابات است، آنچه توقع است که شما و دوستانتان پاسخ دهید این است که: شما از این اسناد به تقلب رسیده‌اید؟ یا ابتدا تقلب را طرح و سپس دنبال اسناد آن گشته‌اید؟ به طور مثال موسوی و شما از روز 23خرداد به بهانه تقلب مردم را به خیابان کشانده‌اید، آیا می‌شود سند این کار شما مصاحبه 19/1/1391 حجت‌الاسلام سعیدی با ایسنا باشد؟


سخنرانی فردی که او را سردار مشفق می‌خوانید آبان 1388 انجام شده است آیا شما از فردای انتخابات با استناد به یک سخنرانی در چهار ماه بعد از انتخابات تقلب را مطرح کردید؟ سخنرانی مصلحی، جعفری همه و همه بعد از انتخابات است.شما ابتدا تقلب را بر چه اساس طرح کردید؟ آیا قرار بود بعداً کسانی بیایند سخنرانی کنند و شما اسناد تقلب را ارائه کنید؟ اگر این سخنان نبود و از شما پرسیده می‌شد به چه استنادی از 23خرداد مردم را به خیابان کشاندید پاسخ شما چه خواهد بود؟ آیا کسی که تقلب کرده است اقدام خود را در قالب سخنرانی و در جمعی 100، 500 و... نفره طرح و سی‌دی آن را در اختیار بازنده انتخابات قرار می‌دهد؟ ساده‌اندیشی عامدانه نیست؟


تلاش می‌کنم در ادامه مطلب از تحلیل‌های مناقشه‌برانگیز بر حذر باشم و صرفاً بر اسناد تکیه کنم.امیدوارم شما با تمرکز بر موضوعات و مطالبات پاسخگو باشید.


جناب آقای خاتمی! متعجبم چرا شماها که در پوستین روشنفکری آن همه جسارت و جسوری دارید، چرا صداقت را با شجاعت عجین نمی‌فرمایید؟ در انتخابات 1388 ممکن است تخلف صورت گرفته باشد اما دوقطبی حداکثری آن روز اجازه ماندن کسی را در خانه نمی‌داد اما مسئله چیز دیگری است که حل آن از جسارت، صداقت و انصاف شما باید نشئت گیرد.


4- در انتخابات 1388 تقلب نشد بلکه «طرح تقلب» از هفت، هشت ماه قبل انتخابات کلید زده شد که در ادامه اسناد آن را می آورم و سؤال این است که شما اگر هشت ماه قبل از انتخابات اسنادی در دست داشتید و بر آن اساس تقلب را طرح کردید چرا به مردم ارائه نمی‌نمایید؟ مگر می‌شود شما در دی ماه 1387 تقلب را طرح کنید اما دنبال اثبات آن در سخنرانی‌ها و مصاحبه‌ها و آمارهای بعد از انتخابات بگردید؟ شما باید اسناد تقلب را هشت ماه قبل از انتخابات داشته باشید، وگرنه تردیدی باقی نمی‌ماند که توطئه‌ای علیه نظام را طراحی کرده بودید.

شما در جلسه 17/4/1387 شاخه سیاسی حزب مشارکت حضور داشتید دیالوگ‌های آن جلسه ضمیمه کیفرخواست عمومی دوستان شما در شهریور 1388 است آیا آن دیالوگ‌ها به خاطر این است که قرار است مثلاً سردار جعفری دوازده ماه بعد از آن جلسه، انتخابات را تحلیل کند؟ به دلایلی که در ادامه آمد شما باید اسناد اینکه برای اولین بار بعد از انقلاب اسلامی از هشت ماه قبل از انتخابات تقلب را به صورت گسترده و علنی طرح کردید، ارائه کنید؟


1-4- علاوه بر جلسه 17/4/87 که با موضوع «بررسی راه های به دست گرفتن قدرت» برگزار شد شما شعار «اگر تقلب نشه موسوی برنده می شه» را به تجمعات شبانه تزریق کردید و «اگر تقلب بشه، ایران قیامت می‌شه» را چاشنی آن کردید.


انصافاً این شعار با استناد به آنچه در دفاعیات شما آمده، طراحی شد؟


2-4- شما کمیته صیانت از آرا درست کردید و در همه استان‌ها مستقر شد و مسئول آن را رسماً معرفی کردید که منظور از تشکیل آن قبول نداشتن نهادهای قانونی نظامی بود که کاندیدای شما را تأیید کرده بودند.


مرتضی حاجی 33 روز قبل از انتخابات می‌گوید: «کمیته صیانت از آرا از نمایندگان کلیه استان‌ها دعوت کرده بود برای هماهنگی در عملکرد نمایندگان، نامزدها و شعبه‌های اخذ رأی هیئت‌های اجرایی و محل شمارشگرها در جلسه‌ای حضور پیدا کنند که خوشبختانه تمامی استان‌ها به جز استان یزد در این جلسه حاضر شدند.( سایت نواندیش 19/2/88)


محسن آرمین پنج ماه قبل از انتخابات می‌گوید «از مراجع تقلید می‌خواهیم نظر خود را درباره حکم شرعی دست بردن در آرای مردم به صراحت اعلام کنند تا با اعلام نظر آنها جلوی تخلف در انتخابات گرفته شود.» (ایلنا 26/10/87) محمد سلامتی شش ماه قبل از انتخابات می‌گوید: «ما نگران آرا هستیم و آن را بارها در جریان انتخابات اعلام کردیم‌.» (اعتماد 6/9/87)

حسین مرعشی حدود شش ماه پیش از انتخابات می‌گوید: «مردم باید اطمینان داشته باشند که رأی‌شان درست خوانده می‌شود تا پای صندوق رأی بیایند، باید بدانند هرآنچه آنان می‌خواهند همان اتفاق می‌افتد و امانت حفظ خواهد شد.» (ایلنا 8/ 10/ 87)

از شما توقع هست اسناد چرایی این سخنان را ارائه دهید نه اینکه ابتدا از غیب طرح تقلب کنید و بعداً که افتضاح رونمایی شد دنبال اسناد آن بگردید. آنقدر در آتش تقلب دمیدید تا اعتراض رهبری نیز برانگیخته شد.ایشان در عید نوروز در مشهد فرمودند: «من می‌بینم بعضی‌ها در انتخاباتی که دو، سه ماه دیگر انجام خواهد گرفت، از حالا شروع کرده‌اند به خدشه کردن.این چه منطقی است؟ این چه فکری است؟ این چه انصافی است؟ این همه انتخابات در طول این 30 سال انجام گرفته است – در حدود 30 انتخابات – مسئولان وقت در هر دوره‌ای رسماً متعهد شده‌اند و صحت انتخابات را تضمین کرده‌اند و انتخابات صحیح بوده است.چرا بی‌خود خدشه می‌کنند؟ مردم را متزلزل می‌کنند، تردید ایجاد می‌کنند.» آیا طراحان تقلب این سخن را فصل‌الخطاب قرار دادند؟ حتی در 29 خرداد 88 که رهبری فرمودند: «به ملت اطمینان می‌دهم که نظام جمهوری اسلامی اهل خیانت به آرای شما نیست.» تمکین کردید؟ حجت دانستید؟


سازمان مجاهدین انقلاب در بیانیه 21/1/88 خود (دو ماه قبل از انتخابات) می‌نویسد: «سلامت انتخابات به شدت به مخاطره افتاده است، به طوری که دیگر تقریباً اعتمادی به آمارهای انتخابات از جمعیت واجد حق رأی گرفته تا آرای شرکت‌کنندگان و آرای کاندیداها وجود ندارد.» وقتی گفته می‌شود که جریان چپ «تقوای جمعی» ندارد یعنی اینکه سؤال نمی‌کنید که بر چه اساس به آمارهای انتخاباتی اعتماد وجود ندارد؟ 


3-4- از بیانیه موسوی، مجمع روحانیون و سازمان مجاهدین در روز 23/3/88 که بدون هیچ حجتی آرا را آلوده نشان دادند می‌گذرم و به خوانندگان واگذار می‌کنم.آیا این مواضع بر اساس اسنادی که شما به عنوان تقلب به دادگاه ارائه کردید، صادر شده است؟


آیا درخواست موسوی از مردم برای جشن پیروزی در شامگاه میلاد حضرت زهرا بر اساس شمارش آرا یا اسنادی که شما به دادگاه ارائه کردید، انجام شده است؟ (تابناک 22/3/88)


4-4- موسوی در شامگاه 22 خرداد اعلام پیروزی و اعلام موعد جشن را بر اساس همین اسناد تقلب شما اعلام کردند؟ رأی کدام صندوق شمارش شده بود؟ تقوای جمعی جریان شما یک بار از وی پرسید شما چطور «برنده قطعی انتخابات با فاصله بسیار» شدید؟ آیا این اعلام بر اساس طراحی هشت ماه پیش نبود؟


5-4- آیا شما نمی‌دانید موسوی 21/3/88 به هفته‌نامه ‌تایمز می‌گوید اگر شکست بخورم دست بردار نیستم و تغییرات دیگر مدنظر داریم و عقبگرد نخواهیم کرد و به جوانان حاضر در خیابان‌ها نیز پیام داده‌ام؟ آیا این به خاطر تقلبی است که شما بعد از انتخابات متوجه آن شده‌اید یا طراحی پیشینی که باید مراحل خود را به ترتیب انجام می‌داد و آخرین مرحله آن درخواست رفراندوم توسط سیدمحمد خاتمی بود؟


6-4- جناب خاتمی، شما اگر نگاه اعتقادی به راه امام ندارید – که تردید ندارم ندارید – لااقل به سبب انتساب‌های ژنتیک از ایشان نان خورده‌اید.لطفاً بفرمایید شعارها علیه آرمان‌های امام در خیابان‌های تهران نظیر مرگ بر اصل ولایت فقیه، مرگ بر جمهوری اسلامی و نه غزه نه لبنان به خاطر تقلب در انتخابات بود؟ و چرا وقتی رهبری شما را جدا کرده و گفتند «‌بگویید اینها با ما نیستند ما حرف دیگری داریم‌» حاضر نشدید چنین کنید؟ حال چطور می‌توانید سوءظن حاکمیت به خود را با هل دادن نهادهای قانونی نظام ذیل جناح مقابل توجیه نمایید؟


به فرض اینکه هیچ حجت و سندی از شماها مبنی بر طراحی تقلب از هشت ماه قبل از انتخابات وجود نداشت و صرفاً از 23 خرداد به میدان تقلب آمده بودید، می‌شد نگاه شما را سوءظن دانست که حاکمیت موظف بود برطرف نماید. اما شما متهم به «طراحی تقلب» هستید و گوشه‌ای از آن را تقدیم کردم. همان طرحی که ابطحی رمز آوردن مردم به خیابان‌ها بعد از 23 خرداد دانست. بنابراین اگر خیر نظام و پایان سوءظن به خود را می‌خواهید باید سه کار را شجاعانه به انجام برسانید.


1- همان‌طور که چند نفر از سران اصلاحات در عیان و نهان بر عدم تقلب تأکید کردند، شما نیز آن را رسمیت ببخشید که البته شجاعت لازم است و معتقدم اگر اپوزیسیون و غرب از این اقدام عبوس نمی‌شدند حتماً سیدمحمد خاتمی این کار را انجام می‌داد.


2- از شعارهای ساختارشکن و حمله به مساجد و بسیج ابراز برائت علنی و رسمی جویید، همان طور که رهبری بارها از جمله درباره ماجرای روز عاشورا از شماها دفاع کردند که «آتش زدن مراسم امام حسین کار اینها (موسوی و کروبی) نیست» شما نیز از این انصاف الهام‌ گیرید.


3- اسنادی ارائه کنید که چرا تقلب را هشت ماه قبل از انتخابات طرح و برای آن برنامه ریزی کردید.کمیته صیانت تشکیل دادید، اعلام پیروزی کردید و هشت‌ماه کشور را به سمتی بردید که دشمنان به ذوق آمدند و به حمایت برخاستند. تجمعات سازمان‌یافته‌ای که پیشنهاد گلدکوئیستی بودن آن را میردامادی داد و موسوی بیست و یکم خرداد می‌گوید: «پیام من به آنان رسیده است» برای چه بود؟ ما رسالت خود می‌دانیم با این سؤالات زندگی کنیم و هر روز آنان را پرسش نماییم. ما منتظر پاسخ هستیم و رها نخواهیم کرد.


والسلام
مدیرمسئول روزنامه جوان
عبدالله گنجی

منبع: مشرق

کلیدواژه: وعده های روحانی بازار سکه و ارز اینستکس عبدالله گنجی محمدرضا خاتمی دادگاه محمدرضا خاتمی تقلب تقلب در انتخابات فتنه 88

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۹۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجیب اما واقعی؛ دریافت رمز ارز به خاطر تقلب در کنکور

سردار وحید مجید امروز (پنجشنبه) در همایش ملی تبیین ابعاد اجرایی و حفاظتی آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در محل سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران افزود: آزمون سراسری یک موضوع ملی است و از سال ۹۹ همکاری گسترده‌ای در این زمینه بین دستگاه‌ها صورت گرفته است.

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) فراجا افزود: صحنه مقابله با تقلب‌های کنکور صحنه حضور مجرمان سایبری است. این مجرمان در سکو‌های خارجی با اولویت تلگرام، اینستاگرام و واتساپ فعالیت دارند.

وی گفت: ما با برنامه ریزی‌های صورت گرفته چند ماه قبل از کنکور کلیه تحرکات مجرمان سایبری را زیر نظر داریم. تغییر شگرد‌ها را رصد می‌کنیم. رصد عام سکو‌های خارجی بر اساس کلیدواژه‌ها نشان می‌دهد از سال ۹۹ تاکنون بیش از ۵ هزار فعالیت مجرمانه در فضای مجازی و در قالب کانال، گروه و لینک انجام شده است.

مجید افزود: اقداماتی که از سوی پلیس فتا صورت گرفت موجب شد این میزان فعالیت مجرمانه به ۲ هزار مورد تقلیل یابد. عده‌ای از افراد فعالیت مجرمانه را ادامه دادند و ۸۰۰ مورد شناسایی شدند و پس از بررسی‌های نهایی مجرمان سایبری که فعالان اصلی بودند طی این سال‌ها حدود ۴۰۰ نفر بودند که دستگیر شدند.

وی خاطرنشان کرد: اقداماتی که این مجرمان سایبری در حوزه کنکور انجام می‌دادند شامل دریافت پول‌های کلان از داوطلبان بوده است که از طریق کارت‌های بانکی این افراد شناسایی شدند. به مرور روش‌های مجرمان سایبری پیشرفته‌تر شد و از کارت‌های بانکی اجاره‌ای استفاده کردند تا پلیس در شناسایی آنها با مشکل مواجه شوند.

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) فراجا افزود: در هفته‌های اخیر چند متهم را دستگیر کردیم که بابت اقدامات کلاهبردارانه‌ای که انجام داده بودند بالغ بر ۱۰۰ هزار تتر رمز ارز دریافت کرده بودند.

وی گفت: برخی کلاهبرداران پیشنهاد داده بودند که کار موقعی تحویل داده می‌شود (سوالات تقلبی کنکور) که سکه طلا در ابعاد مختلف دریافت کنند. بیش از ۵۰ مورد دستگیر شدند که درخواست طلا داشتند. یا گفته بودند وسط جاده باید پول جابه جا شود.

مجید افزود: ما از ابتدای سال با هماهنگی سازمان سنجش در سراسر کشور مراکز و حتی افرادی که در سال‌های گذشته کلاهبرداری کرده اند را مورد رصد قرار دادیم. با توجه به روش‌های پیچیده‌ای که کلاهبرداران استفاده می‌کنند از حوزه بین الملل هم استفاده کرده ایم.

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) فراجا افزود: در توصیه‌هایی که به مردم در زمینه امنیت کنکور داریم این است که مردم شک نداشته باشند این شیوه‌ها و شگرد‌ها کلاهبرداری است. آنها به دنبال یغما بردن سرمایه آنها هستتد.

وی گفت: اقدامات زیادی از سوی فراجا انجام شده است. بحث بازدارندگی در زمینه امنیت کنکور مهم است که استفاده از الگوریتم‌های رمزگذاری شده و برگزاری کنکور الکترونیک می‌تواند به این بازدارندگی منجر شود تا کلاهبرداران جرات نکنند به این حوزه وارد شوند.

مجید اظهار داشت: یکی از مولفه‌های مهم در بازدارندگی امنیت کنکور، مسایل تقنینی است. زیرا تنوع جرایم سایبری با گستردگی مواجه است.

وی گفت: فروش سوالات تقلبی به داوطلبان کنکور تنها یک جرم ساده نیست بلکه به خطر انداختن امنیت روانی جامعه است. باید مجازات سنگینی در پی داشته باشد تا بازدارندگی لازم را داشته باشد.

منبع: ایرنا

tags # رمزارز ، اخبار اجتماعی سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • برنامه مدون اقتصادی همدان منطبق با تحقق شعار سال تکلیف شد
  • ۱۰۰ هزار میلیارد تومان طرح در کرمان در دست اجرا
  • قدردانی نماینده ولی‌فقیه در استان از اجرای طرح نور
  • پیام نماینده ولی فقیه در خوزستان برای افتخارآفرینی کشتی گیران خوزستان در مسابقات آسیا
  • شعار سال باید در ابعاد مختلف تحقق یابد
  • عجیب اما واقعی؛ دریافت رمز ارز به خاطر تقلب در کنکور
  • برنامه ریزی شركت نفت و گاز كارون برای تحقق شعار سال
  • اتحاد «میدان و دیپلماسی» و « سپاه و ارتش» در سایه ولایت
  • برنامه‌ریزی نفت و گاز کارون برای تحقق شعار سال ۱۴۰۳
  • برنامه ریزی شرکت نفت و گاز کارون برای تحقق شعار سال