Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-24@20:14:04 GMT

نشست روشنگری و بصیرتی عفاف و حجاب در لوداب

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۹۰۸۳۰

حجت الاسلام روزیان فعال فرهنگی در این نشست گفت: بی حجابی و رعایت نکردن موازین شرعی به خاطر فاصله گرفتن از فرهنگ صحیح و اصیل اسلامی است و نمایشگر ضعف اعتقادات و باور‌های دینی مردم است.
حجت الاسلام روزیان با اشاره به وجود خلاء فرهنگی در جامعه افزود: زنان و دختران جوان ما به دلیل نداشتن آگاهی کورکورانه از الگو‌های غربی تقلید می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به نقش زن در صحنه‌های مختلف اجتماع اشاره کرده و ادامه داد: وقتی جامعه‌ای زنان سالم داشت آن جامعه مصون خواهد ماندو پیشرفت می‌کند واین زنان هستند که سبب رسیدن مرد به سعادت و پویایی می‌شوند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۰۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش های ناب انسانی و اسلامی در جامعه ایرانی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ، عباس کشاورزیان کارشناس ارشد جامعه شناسی یادداشتی را برای این خبرگزاری ارسال کرد که متن آن به شرح زیر می باشد:

جامعه پذیری به بیان ساده فرآیندی است که در آن ارزش ها و هنجاری های یک جامعه از نسلی به نسل دیگر منتقل می شود.

در هر جامعه ای که این فرآیند به هر دلیلی به طور کامل عملی نشود و یا به کندی و با اختلال صورت گیرد، شاهد شکاف ارزشی و فکری در آن جامعه خواهیم بود.

عوامل متعددی می توانند در فرآیند جامعه پذیری اختلال ایجاد کنند که یکی از آنها کاستی در عملکرد ساختارها و نهادهای مستقر است.

ایران کنونی از جمله جوامعی است که در حال گذار از سنت به مدرنیته است و این فرآیند چند وجهی و تاریخی آثار عمیق و گسترده ای بر اجتماع می گذارد که یکی از آنها ایجاد اختلال در انتقال الگوهای فکری، ارزشی و رفتاری است.

بر همین اساس امروز شاهد تفکر احساسات و رفتار متفاوت و حتی متضاد بین نسل ها و دهه های سنی هستیم که به شدت در حوزه های مختلف از جمله آسیب های خانواده روابط مختل عاطفی و اجتماعی و بسیار پرواضح در مسئله حجاب نمایان است.

در چنین جامعه ای نهادهای مستقر وظیفه خطیر مبتنی بر حراست از ارزش ها و هنجارها و انتقال متناسب آن به نسل های آتی را عهده دارند.

لذا "جامعه پذیری" یا همان انتقال ارزش ها و هنجارها به نسل های بعدی رسالت مهمی است که بر عهده ساختارها و نهادهای اجتماع به خصوص دستگاه هایی است که با جوانان نوجوانان و کودکان در ارتباطاند و وظیفه دارند با توجه به جامعه مخاطب و ویژگی های آن با استفاده از ابزارهای مختلف از جمله هنر، رسانه، ورزش و.... به این مهم بپردازند.

از جمله این نهادها وزارت ورزش و جوانان و نهادهای مرتبط با آن "سازمان تربیت بدنی" است. دستگاهی که غالب جامعه مخاطب آن را جوانان و نوجوانان تشکیل می دهند و از میدان هایی است که می تواند در زمینه درونی سازی ارزش ها و هنجارها بسیار موثر باشد.

هر چند در ورزش حرفه ای با همه چالش ها قهرمانان ما، مرزبان ارزش های بانوی مسلمان ایرانی بوده اند. ولی در همین عرصه نیز نتوانسته ایم الگوهای درخشانی را برای دختران کودک و نوجوان جامعه ارائه کنیم.

در ورزش همگانی نیز امروز شاهد شکل گیری گروه های کوه نوردی، دوچرخه سواری و ...هستیم که بستر بسیار مناسبی برای فعالیت های اصیل فرهنگی و تربیتی است، ولی آنچه در این گروه های غالب است، ترویج روابط عاطفی خارج از چارچوب و مخاطره آمیز برای اعضاست.

ورزش و جوانان تلفیق ارزشمندی است که می توان برپایه آن ارزش های ناب انسانی و اسلامی را درجامعه ایرانی نهادینه ساخت و آینده این مرز و بوم را از امنیت ،انسانیت، زیبایی و رشد لبریز ساخت.

اکثر تحقیقات صورت گرفته در جامعه نشان می دهد که بیشتر افراد شرکت کننده در ورزش نه تنها حجاب را مانع از ورزش کردن نمی دانند، بلکه آن را فرصتی برای شکوفایی خود می دانند.

فلذا در توسعه و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب نباید تنها زنان مخاطب قرار گیرند و نقش و مسئولیت مردان فراموش شود بلکه باید عفاف و حجاب به عنوان امری که به هر دو جنس زن و مرد مربوط می شود، تلقی شود و فضای فرهنگی و ورزشی جامعه می بایست به نحوی ساخته شود که افراد به صورت طبیعی در آن فضا به رعایت حجاب و عفاف رغبت نمایند و بدان عادت کنند.

نگارنده: عباس کشاورزیان کارشناس ارشد جامعه شناسی

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897697

دیگر خبرها

  • طرح نور در مجتمع های تجاری اطراف حرم رضوی اجرا می‌ شود
  • حمایت از اجرای طرح عفاف و حجاب نور
  • قانون عفاف و حجاب قانونی و شرعی است که باید همه به آن پایبند باشند
  • لزوم تحلیل استراتژیک مسئله حجاب و عفاف برای مقابله با بدحجابی/استاد قانون‌گریز راه به‌جایی نمی‌برد
  • زمینه‌های فرهنگ‌سازی حجاب؛ گرایش ذاتی به حیا و خانواده‌دوستی
  • فرهنگ‌سازی در حوزه حجاب همراه با برخورد قهری نتیجه عکس می‌دهد
  • توجه به مقوله حجاب و عفاف مهم‌ترین رکن در سعادت جامعه است
  • اجرای طرح حجاب حیا و عفت عمومی جامعه را تقویت می‌کند
  • ورزش های ناب انسانی و اسلامی در جامعه ایرانی
  • حجاب؛ سنگر اول جنگ نرم