Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس انجمن آژانس‌های هواپیمایی خوزستان با انتقاد از گرانی نرخ بلیت هواپیما گفت: با توجه به سیاست گذاری که از سوی سازمان هواپیمایی کشور در بحث آزادسازی نرخ بلیت‌ها انجام گرفته است، دیگر اقشار ضعیف جامعه نمی‌توانند با هواپیما تردد کنند و این مساله باعث کاهش رغبت مردم برای سفر شده است.

امید خوانساری در گفت‌وگو با ایسنا – منطقه خوزستان، در خصوص قیمت بلیت‌های پروازی اظهار کرد: سازمان هواپیمایی کشوری دیگر سیاست نرخی ندارد و این مساله باعث شده تا قیمت پروازها بر اساس عرضه و تقاضا تعیین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: شرکت‌های هواپیمایی بر اساس نوع خدماتی که به مسافر ارائه می‌دهند، قیمت بلیت را خودشان تعیین می‌کنند و این مساله باعث شده تا به نوعی شاهد افزایش قیمت بلیت‌ها به ویژه در ایام تابستان و مسیرهای پرتردد باشیم.

رییس انجمن آژانس‌های هواپیمایی خوزستان تصریح کرد: با توجه به این سیاستگذاری که از سوی سازمان هواپیمایی کشور در بحث آزادسازی نرخ بلیت‌ها انجام گرفته است، دیگر اقشار ضعیف جامعه نمی‌توانند با هواپیما تردد کنند و این مساله باعث کاهش رغبت مردم برای سفر شده است.

خوانساری ادامه داد: اینکه قیمت بلیت‌ها از یک حداقل شروع می‌شود و هیچ سقفی نیز برای آن وجود ندارد، مساله‌ای است که باید مورد توجه قرار بگیرد و سازمان هواپیمایی کشور باید راهکاری به جز آزاد سازی نرخ بلیت‌ها در نظر بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به وضعیت درآمدی مردم شرایط به وجود آمده در بحث بلیت پروازها یک معضل است که باید برای حل آن برنامه‌ریزی و تدابیر مناسبی اندیشیده شود.

به گزارش ایسنا، طی روزهای اخیر بلیت‌های هواپیما از مبدا اهواز به مناطق مختلف کشور افزایش قابل ملاحظه‌ای داشته است. برای مثال در برخی از روزها قیمت بلیت اهواز- تهران که پرتردد ترین مسیر پروازی استان است، به بیش از 900 هزار تومان رسید.

انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال افزایش قیمت جامعه سازمان هواپیمایی کشوری گرانی هواپیما قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۲۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت با تمام توان پیگیر حل مساله ریزگردها است

علی سلاجقه رییس سازمان محیط‌زیست روز سه‌شنبه در حاشیه نخستین همایش ملی" دانش سنتی محیط‌زیست در ایران " در گفت وگو با خبرنگاران گفت: براساس نشست‌های منطقه‌ای و تکلیف سازمان ملل، قرار بر این است که سازمان منطقه‌ای محیط‌زیست در کشور جمهوری اسلامی ایران تشکیل شود که در زمان حاضر دبیرخانه آن مستقر شده است.

وی یادآور شد: در نشست آخر در سازمان ملل، قطعنامه پیشنهادی دولت جمهوری اسلامی ایران جزو ۲۲ قطعنامه‌ای بود که به اتفاق آرا تصویب رسید و الزام‌آور و تعهدآور شد.

به گفته سلاجقه، براساس این قطعنامه برای کشورهایی که در منشاء، مسیر و محل تاثیر هستند تکالیفی دیده شد که رایزنی دوجانبه با کشورها به خصوص کشور عراق با توجه به تغییر و تحولات این کشور ادامه دارد.

تفکیک حقابه محیط‌زیست از عهدنامه‌های موجود ، مهمترین رویکرد جمهوری اسلامی در شرق کشور است که طرف افغانستان نیز رویکرد مناسبی در این خصوص دارد.

معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط‌زیست اضافه کرد: در این ارتباط با توجه به رویکرد مناسب کشور افغانستان؛ رهاسازی آب در یک بازه زمانی کوتاه انجام شد.

سلاجقه اظهار داشت: بحث این بود که آیا میزان آب موجود در سدهای دو طرف طوری است که رها سازی انجام شود یا نه که امید می‌رود این روند ادامه پیدا کند.

رییس سازمان محیط‌زیست گفت: در این خصوص قرار است یک هیات افغانستانی به ایران برای پیگیری این بحث سفر کند.

وی اضافه کرد: در خصوص ترکیه نیز آخرین نشستی که در سازمان ملل برگزار شد با تفاهم‌نامه‌ها و ارتباطات انجام شده بین ایران و ترکیه رویکرد نسبت به قبل خیلی بهتر شده است و بر این اساس قرار است هیات‌های کارشناسی بین دو کشور رد و بدل شود.

سلاجقه یادآور شد: مدیریت این بخش از سوی جمهوری اسلامی به وزارت نیرو سپرده شده و در این ارتباط تبادل هیات‌های کارشناسی به صورت جامع انجام می‌شود.

وی ادامه داد: تلاش می‌شود به این صورت این مساله در پروژه داپ که بیشتر مربوط به سرشاخه‌های ارس است حل شود.

رییس سازمان محیط زیست تاکید کرد: همچنین در مساله گاپ نیز رایزنی‌های لازم با سه کشور ترکیه، عراق و سوریه ادامه دارد.

وی با اشاره به برقراری ارتباط با کشور ارمنستان پس از ۱۸ سال گفت: وزارت نیرو به عنوان نماینده جمهوری اسلامی با ارمنستان ارتباطاتی برقرار کرده است و در نخستین نشست معاونان همتای دو طرف در ایروان توافق‌نامه خوبی به امضا رسید.

سلاجقه ادامه داد: نتیجه این توافق‌نامه برگزاری نشستی (یک ماه قبل از عید امسال) در نقطه مرزی در جمهوری اسلامی ایران بود که دولت ارمنستان طبق تفاهم‌نامه مسائل را مطرح نکرد.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی در تلاش است مسائل از طریق رایزنی وزارت امور خارجه با ارمنستان حل شود گفت: جمهوری اسلامی مساله آلایندگی ارس که را قابل حل می‌داند و در این خصوص قبول کرده‌اند که از ظرفیت‌های علمی و دستگاه اجرایی به خصوص وزارت صمت ایران استفاده کنند.

رییس سازمان محیط زیست اظهار داشت: تلاش می‌شود موضوع آلودگی ارس به نحو مطلوبی حل شود.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی از سال‌ها قبل نسبت به مدیریت منابع آب دقت لازم نداشته است گفت: به طور تقریبی میانگین سالانه ۱۰ میلیارد مترمکعب از کشور خارج و به همین میزان نیز آب وارد کشور می‌شود.

به گفته سلاجقه، تلاش شده براساس قوانین بین‌المللی، ارتباطات و تفاهم‌نامه‌های فی مابین کار انجام شود با این وجود کشورهایی هستند که نمی‌خواهند این ارتباطات به خصوص در بین کشورهای همسایه به نحو مطلوب برقرار شود.

وی ادامه داد: در این ارتباط موضوع آب را دستاویزی قرار می‌دهند برای اینکه اختلافاتی بین کشورها ایجاد شود؛ با این وجود جمهوری اسلامی با تدبیر و با استفاده از ظرفیت قانونی تلاش می‌کند این مسائل را تعدیل و حقابه‌ها را دریافت کند.

رییس سازمان محیط‌زیست در خصوص انتقال بین حوضه‌ای آب در کشور گفت: در جاهایی که آب شرب اولویت اول است با توجه به مجوزهای داده شده کار انتقال انجام می‌شود اما اگر قرار باشد درخواستی برای انتقال آب صورت بگیرد باید مبتنی بر مبدا، انتقال و مقصد و در قالب یک برنامه و بسته کامل باید انجام شود.

به گفته سلاجقه، فقط آب شرب قابل انتقال است و اگر قرار است آب برای مصارف دیگری انتقال داده شود باید براساس مزیت‌های سرزمینی و بحث‌های توسعه‌ای این کار انجام شود.

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • قیمت بلیت هواپیما افزایش می‌یابد؟!
  • ترکش‌‌ جنگ بر تن شرکت‌ های گردشگری
  • ساخت ۳۰ پارکینگ جدید در تهران و اخطار سازمان هواپیمایی به دفاتر متخلف
  • چیزی فراتر از یک جنگ در جاده‌های ایران در حال وقوع است/ برای کاهش تورم این اقدام لازم است
  • ترکش‏ جنگ بر تن شرکت‌های گردشگری
  • دولت با تمام توان پیگیر حل مساله ریزگردها است
  • مبلغ استرداد بلیت هواپیما باید ظرف ۷۲ ساعت بازگردانده شود
  • اخطار سازمان هواپیمایی کشوری به تمامی شرکت های هواپیمایی داخلی و خارجی و دفاتر خدمات مسافرت هوایی
  • سازمان هواپیمایی: شرکت‌ها باید به امور مسافران خود رسیدگی کنند
  • توقف بلیت فروشی نمایش گالیله تحت تاثیر ممنوع‌الکاری یکی از بازیگران