Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مراسم اختتامیه نخستین دوره جشنواره نقاشی با عنوان «درختان کاغذی» با حضور مدیران ادارات  پسماند ، آموزشگران و کارشناسان اطلاع رسان مناطق 22گانه و برگزیدگان جشنواره و والدین ایشان به همراه علی رضا فاضلیان معاون اجتماعی و فرهنگی و جمعی از مدیران و کارشناسان سازمان مدیریت پسماند در مرکز آموزش های تخصصی و نمایشگاه دائمی این سازمان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند، رضا عبدلی مدیر عامل این سازمان هدف از برگزاری این جشنواره را ارتقاء فرهنگ مدیریت پسماند در بین شهروندان و کمک به حفظ محیط زیست و منابع طبیعی اعلام کرده و افزود: این جشنواره در دو محور بازیافت كاغذ؛ حفاظت از درختان و پاكیزه سازی محیط در روز طبیعت ، با همكاری مناطق 22 گانه شهر تهران و برای گروه های سنی کودکان و نوجوانان برگزار گردید تا با ایجاد انگیزه در بین گروه های سنی مذکور موجبات مشارکت هرچه بیشتر شهروندان در مدیریت بهینه پسماند فراهم آید.
فاضلیان در ادامه با اشاره به تلاش سازمان مدیریت پسماند در زمینه ارتقاء كیفیت محیط زیست شهری وتاکید بر نقش آموزش و پرورش و محیط های آموزشی و متولیان امر آموزش در حل معضلات زیست محیطی خاطر نشان کرد: فقدان آگاهی لازم و ضعف فرهنگ سازی در زمینه ارتباط و تعامل انسان با طبیعت و محیط زیست مشکلات بسیاری را در حوزه مدیریت پسماند ایجاد می کند و تقویت این حوزه نیاز به مشارکت عمومی برای ارتقا فرهنگ حفاظت از محیط زیست در سطح اقشار مختلف جامعه بخصوص کودکان و نوجوان داشته که از این منظر میتوان با آموزش های لازم و ایجاد حساسیت های اجتماعی کافی و اثر گذار ، به تعامل و تعادل روابط انسان با طبیعت امیدوار بود.
وی در تشریح این جشنواره خاطر نشان کرد: پس از اطلاع رسانی در اسفندماه گذشته، تعداد 2197 اثر از 19 منطقه شهر تهران به دبیرخانه این جشنواره ارسال گردید که در مرحله نخست 821 اثر انتخاب و به بخش نهایی راه یافتند و در مرحله داوری نهایی آثار نیز 24 اثر به عنوان آثار برگزیده انتخاب شده که 3 اثر به عنوان نقاشی های برتر و 4 اثر نیز در بخش تلفیقی به عنوان آثار برتر این جشنواره مشخص شده و همچنین از مدیران ادارات پسماند مناطق 4- 8- 10 -11- 16- 19 و20 که مشارکت مطلوبی در برگزاری جشنواره داشتند تقدیر بعمل آمد. .
معاون اجتماعی و فرهنگی سازمان مدیریت پسماندضمن دعوت از شهروندان جهت بازدید از نمایشگاه مربوط به آثار منتخب واقع در گالری برپا شده در مرکز آموزش تخصصی و نمایشگاه دائمی این سازمان گفت: این نمایشگاه تا پایان تیر ماه سال جاری برپا بوده و هنر نقاشی و طراحی، پرداختن به موضوعات زیست محیطی و ارائه طرح های نو و خلاقانه از شاخص های ارزیابی آثار بوده که در واقع آثار برتر در همه این موارد امتیازات را کسب نموده است.

برپایی مراسم جشن ویژه دهه کرامت در سازمان مدیریت پسماند
مراسم بزرگداشت دهه کرامت ویژه برنامه جشن میلاد حضرت معصومه( س) ، میلاد حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) و بزرگداشت شاه چراغ حضرت احمد ابن موسی (ع) ، همراه با اقامه نماز ظهر و عصر در نمازخانه ساختمان مرکزی سازمان مدیریت پسماند برپا گردید.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند، در این مراسم که با حضورجمعی از مدیران و پرسنل سازمان و با دعوت از قاری برجسته کشوری اجرا شد، پس از قرائت قرآن، ایراد سخنرانی به همین مناسبت و مولودی خوانی؛ نماز جماعت با حضورپرشور کارکنان سازمان برگزار گردید.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نخستین جشنواره نقاشی درختان کاغذی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۰۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری‌های کردستان مدیریت دفن بهداشتی زباله را ندارند

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: شهرداری‌های کردستان مدیریت دفن بهداشتی زباله را ندارند که این یکی از آسیب‌های جدی حوزه محیط زیست است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، اقبال حمیدی، امروز چهارم اردیبهشت_ در نشست خبری با خبرنگاران استان کردستان اظهار کرد: از سوم تا نهم اردیبهشت به نام هفته زمین پاک نامگذاری شده است که در این هفته برنامه‌هایی اجرایی می‌شود، از جمله آن با همکاری انجمن‌های زیست محیطی به صورت نمادین نسبت به پاکسازی مناطق گردشگری از زباله اقدام خواهد شد.

وی افزود: معضلات زیست محیطی با افزایش جمعیت روز به روز بیشتر می‌شود و ما نیازمند فرهنگ‌سازی در این مورد هستیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان با اشاره به ابلاغ آئین نامه کاهش مصرف پلاستیک در کشور، خاطرنشان کرد: سازمان صمت مکلف شده است که در طول مدت پنج سال، هر سال ۲۰ درصد از واحدهایی که نسبت به تولید پلاستیک همچون کیسه پلاستیکی اقدام می‌کنند را با مواد دوستدار محیط زیست جایگزین کند.

حمیدی ادامه داد: سرانه مصرف روزانه پلاستیک هر نفر سه کیسه است که سالانه بالغ بر ۱۰ میلیون تُن پلاستیک در کشور مصرف می‌شود.

وی فعالیت‌های معادن، آتش‌سوزی جنگل‌ها و حریق بقایای محصولات کشاورزی توسط کشاورزان را از دیگر معضلات زیست محیطی استان برشمرد و اضافه کرد: کمتر از دو درصد روستاهای استان مجهز به سیستم تصفیه فاضلاب هستند و این فاضلاب وارد آبراه‌های پایین دست روستا می‌شود که یکی از عوامل اصلی آلوده شدن خاک است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: کانون داخلی گرد و غبار در استان کردستان وجود ندارد و در یکی دو سال اخیر مشکلی بابت گرد و غبار کشورهای همسایه نداشته‌ایم.

خودروهای فرسوده، عامل اصلی آلودگی هوای شهر سنندج

حمیدی تصریح کرد: بالغ بر ۸۰ تا ۹۰ درصد آلودگی هوای شهر سنندج ناشی از خودروها و سیستم حمل و نقل فرسوده است چون بیش از ۸۰ درصد حمل و نقل عمومی این شهر فرسوده است.

وی افزود: در مورد حل این مشکل با شهرداری سنندج رایزنی‌های لازم را انجام داده‌ایم اما تاکنون جوابی نگرفته‌ایم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان، واژگونی تانکرهای حامل سوخت را از دیگر عوامل آلودگی خاک استان دانست و گفت: از سال ۱۳۸۷ تاکنون حدود ۳۰۰ مورد واژگونی تانکر سوخت را در استان داشته‌ایم که نیاز هست پلیس راهور نظارت‌های خود را بر تردد این تانکرها در مسیرها دارای ممنوعیت بیشتر کند.

حمیدی ادامه داد: پسماند شهرها و روستاهای استان نیز از دیگر عوامل آلودگی خاک استان است، به نحوی که از حدود ۱۷۰۰ روستای استان فقط ۸۰۰ روستا دارای جایگاه زباله منطبق بر شرایط لازم هستند.

وی اضافه کرد: شهرداری‌های استان کردستان نیز مدیریت دفن بهداشتی زباله را ندارند که این یکی از آسیب‌های جدی حوزه محیط زیست و خاک و هوا بوده و موجب افزایش سگ‌های ولگرد و مشکلات زیست محیطی و بهداشتی شده است.

شهرداری‌ها مسئله پسماند را در اولویت قرار دهند

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان افزود: مشکل زباله و پسماند تا زمانی که در اولویت شهرداری‌ها قرار نگیرد این مشکل حل نخواهد شد.

حمیدی گفت: بحث تفکیک از مبدا زباله باید نهادینه شود و اگر مدیریت پسماند به صورت سامانه‌ای صورت گیرد قاعدتاً مشکلاتی همچون افزایش سگ‌های ولگرد و سایر مشکلات بهداشتی کمتر می‌شود.

وی تصریح کرد: اگر شهرداری‌های استان مسئله دفع اصولی زباله و پسماند را رعایت نکنند به مراجع قضائی معرفی می‌شوند.

کد خبر 747167

دیگر خبرها

  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • آموزش تفکیک پسماند به بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموز پیش‌دبستانی در اصفهان
  • ساماندهی محل دفن پسماند گتوند در کوتاه مدت
  • پسماند معضل استان‌های زاگرس نشین
  • شهرداری‌های کردستان مدیریت دفن بهداشتی زباله را ندارند
  • شرکت ۲۸ کشور دنیا در جشنواره بین‌المللی پوپک
  • پیش نویس اصلاح قانون مدیریت پسماندها تهیه شد
  • پیش نویس اصلاح قانون مدیریت پسماند‌ها تهیه شد
  • بزرگترین میز نقاشی سیستان و بلوچستان در چابهار برگزار شد