Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-25@01:21:05 GMT

شناسایی بیش از ۷۲۰ نقطه رانشی در استان مازندران

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۰۳۱۷۱

شناسایی بیش از ۷۲۰ نقطه رانشی در استان مازندران

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران از شناسایی بیش از ۷۲۰ نقطه رانشی در استان مازندران خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، مهدی رازجویان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران در جلسه قرارگاه بازسازی مناطق سیل زده با اشاره به اینکه تاکنون در استان مازندران بیش از ۷۲۰ نقطه رانشی شناسایی شده است خاطرنشان کرد: هم اکنون همه نقاط رانشی در این استان شناسایی شده و به محض تخصیص اعتبار دستگاه‌های اجرایی پا به کار هستند تا با انتخاب پیمانکار مناسب سریعاً جاده‌ها به حالت اولیه خود بازگردند ؛ همچنین در لایروبی رودخانه ها و انهار اقدامات مناسبی در شهرستان سوادکوه شمالی صورت گرفته است که می بایست از مدیران این شهرستان تشکر ویژه نماییم 

وی افزود: در بخش توسعه زیرساخت های مناطق سیل زده دستگاه های زیر مجموعه وزارت  راه شهرسازی ۸۰ میلیارد تومان توسعه عمران شهری روستایی  ۴۷ میلیارد تومان آب فاضلاب شهری روستایی ۱۱/۵ میلیارد تومان کشاورزی ۱۸  میلیارد  تومان برق ۵ میلیارد تومان تخصیص اعتبار دریافت نمودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهندس رازجویان گفت: به حداقل رساندن نظارت و پیگیری روند بازسازی مناطق سیل زده توسط دستگاه های اجرایی جز هدر رفتن بیت المال نتیجه دیگری در بر نخواهد داشت و مدیران دستگاه های اجرایی می بایست بر روند آماده سازی و بازسازی مناطق سیل زده نظارت دقیق داشته باشند چرا که با وجود فَضای مجازی مردم نسبت به گذشته بیدارتر شدند و کوچکترین اشتباهی موجب زیر سوال رفتن اقدامات صورت گرفته  توسط دستگاه های اجرایی می گردد .

وی اظهار کرد :مدیران و دستگاه های اجرایی میبایست  از کمترین  فرصت های پیش رو بیشترین استفاده را ببریم و همه مدیران می بایست کنار یکدیگر قرار بگیرند چرا که با در کنار هم بودن توانستیم از بحران سیل با موفقیت عبور کنیم و برای حل مشکلات موجود می بایست از تمامی ظرفیت ها و امکانات و منابع انسانی توانمند بهره برداری لازم را ببریم چرا که بازسازی مناطق سیل زده در استان مازندران نیاز مند اعتبارات عمرانی فراوانی است بطوریکه میزان اعتبار لازم برای عملی شدن این مهم برابر است با اعتبار عمرانی سه سال در مازندران به همین دلیل باید اعتراف کرد که کار سختی پیش رو داریم که تنها راه حل آن همدلی و در دست هم دادن و مدیریت جهادی می باشد

رازجویان همچنین یادآور شد : تا به این لحظه مبلغی که برای استان ابلاغ شده است در خصوص احداث واحدهای مسکونی، بازسازی و تعمیر واحدهایی بود که  در سیلاب اواخر سال گذشته و اوایل سال جاری تخریب شده است.

وی ادامه داد: البته اخیراً هیأت دولت برای زیرساختهامصوبه‌ای داده و ما هم دنبال آن هستیم تا تخصیصی برایزیرساختها در نظر گرفته شود تا راه‌های رانشی و روستاهایی که در سیلاب اخیر دچار آسیب شده‌اند سریع‌تر به حالت پایداری قبل از وقوع سیلاب برسانیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران، بیان کرد: هرچند هم اکنون در راه‌های روستایی تردد وسایل نقلیه به سختی و با زحمت برای روستاییان در حال انجام است ولی ما به دنبال آن هستیم تا پایداری قبل از وقوع سیلاب را برای روستاییان فراهم کنیم البته این امر نیازمند اعتبار و زمان است.

وی در خصوص واحدهای مسکونی خسارت دیده در سیلاب اخیر گفت: برابر وعده هیأت دولت تا به این لحظه در این استان ۶ واحد مسکونی احداثی به سیلزدگان تحویل داده شده است و بالغ بر چهار هزار و ۲۰۰ واحد تعمیری بهسیلزدگان تحویل داده شد و بنا است تا ظرف ۲۰ روز آینده مابقی واحدهای تعمیری به سیلزدگان تحویل داده شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران افزود: در بحث واحدهای احداثی برابر قولی که رئیس جمهور داد خسارت دیدگان سیل تا قبل از سال جدید وارد خانه‌هایشان می‌شوند.

رازجویان در خصوص پل منگل که اوایل سال جاری در سوادکوه شمالی تخریب شده بود، گفت: بنا شد تا اداره کل راهداری برای احداث این پل مشاور انتخاب کند و با توجه به تخصیص اعتبار امید است تا این پل در اسرع وقت به سرانجام برسد چرا که این پل راه ارتباطی روستاهای مختلفی است و از نقطه استراتژیکی بالایی برخوردار است.

وی تاکید کرد: در ابتدا پل منگل از پایداری خوبی برخوردار نبوده است به طور حتم با توجه به اینکه مشاور برای این پل انتخاب شده است پل جدید با پایداری مستحکم‌تری بر روی رودخانه تلار احداث خواهد شد.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال استان مازندران برق دستگاه های اجرایی سیل وسایل نقلیه قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۳۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه نخبگان راه‌اندازی می‌‎شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم‌اندیشی جمعی از نخبگان با سیدسلمان سیدافقهی، قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، سیدمحمدهادی سبحانیان، معاون وزیر و رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور برگزار شد.

در ابتدای این نشست، سیدافقهی بر لزوم توجه جدی به جذب نخبگان علوم انسانی تاکید کرد و گفت: بنیاد ملی نخبگان نسبت به معرفی نیرو‌های توانمند به سازمان اداری استخدامی کشور آمادگی کاملی دارد.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در ادامه از راه‌اندازی خانه نخبگان به عنوان بستری برای شناسایی کنشگران علمی متناظر با نیاز دستگاه‌های اجرایی کشور شامل وزارت اقتصاد و دارایی، وزارت صمت و وزارت نفت خبر داد.

سیدافقهی با بیان اینکه تعریف بنیاد از فرد نخبه نسبت به گذشته تغییر کرده است، گفت: در دوره جدید فعالیت‌های بنیاد، نخبه، صرفا نخبگان آکادمیک را شامل نمی‌شود، بلکه نخبگان مدیریتی، اجرایی، مهارتی  و ... نیز در این خانواده به شمار می‌آیند.

رویکرد بنیاد در تعامل با نخبگان به سمت شناسایی فعال در حرکت است

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در ادامه با بیان اینکه رویکرد بنیاد در تعامل با نخبگان به سمت شناسایی فعال در حرکت است، گفت: رویکرد اکتفا به خوداظهاری افراد نخبه به پایان راه خود خواهد رسید چرا که ممکن است همه افراد واجد شرایط، خودشان را در معرض اظهار قرار ندهند. در فرآیند شناسایی، حین رفت و برگشت اقدامات میان بنیاد و دستگاه‌ها، نخبه‌های واقعی شناسایی خواهند شد.

سیدافقهی سپس با اشاره به فرآیند طولانی گزینش در پروسه جذب نخبگان گفت: در فراخوان جذب نخبگان در سال ۱۴۰۱ از میان ۷ هزار نفر حدود هزار و ۳۰۰ نفر در گزینش علمی بنیاد و کانون ارزیابی مورد پذیرش قرار گرفتند و به دستگاه‌ها معرفی شدند و طبق آخرین آمار از میان این نفرات ۱۸۹ نفر در دستگاه‌ها مشغول به کار شده‌اند.

وی در ادامه تعریف سیستمی کارآمد جهت شناسایی و صحت‌سنجی توانمندی افراد را از الزامات همکاری دستگاه‌ها و بنیاد دانست و این امر را اقدامی در جهت هموار ساختن مسیر سخت و طولانی گزینش قلمداد کرد.

سیدافقهی با بیان اینکه با تعریف جدید از فرد نخبه و مستعد، مسیر تربیت نیز اصلاح می‌شود، گفت: سیاست استفاده بهینه از ظرفیت نخبگانی کشور ایجاب می‌کند، تمرکز بر اثرگذاری بیشینه نخبگان باشد تا در بستر همکاری و در زمان مناسب بهترین بهره‌وری حاصل شود.

در بخش دیگری از این نشست، سبحانیان با اشاره به توصیه‌های رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر به‌کارگیری توان و تفکر نخبگان در دستگاه‌های اجرایی و نظام مسائل کشور گفت: پیش از این سیستم اداری کشور به‌صورت سنتی اداره می‌شد و بدنه اجرایی دستگاه‌ها ۳۰سال در همین فضا رشد کرده و با فناوری نامانوس است.

وی ادامه داد: امروز دغدغه ما جذب نخبگان در سیستم است تا سازمان بعد از خروج نیرو‌های پیشین دغدغه و مشکلی برای جذب نیروی توانمند و اثرگذار نداشته باشد.

همکاری بنیاد با ۱۵۰ هیئت اندیشه‌ورز

در ادامه این نشست، یاسین کیخا معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان گفت: بنیاد با ۱۵۰ هیئت اندیشه‌ورز همکاری دارد که شناسایی اعضای آن به دو صورت فعال وفراخوان محور است. همچنین در دستگاه‌ها میز‌های نخبگانی با حضور نخبگان و مدیران و افراد ذی‌نفع فعال است که با رویکرد‌های متعدد و با تضارب آرا ایده‌های خود را به رای افراد و اجرا می‌رسانند.

وی در ادامه بیان کرد: هدف هیئت‌های اندیشه‌ورز همیشه حل مسئله نیست بلکه گاهی ایجاد گفتمان می‌تواند هدف اساسی آن باشد. رویداد‌های نخبگانی نیز با همین هدف و ایجاد فضای واقع‌بینانه از مشکلات کشور برگزار می‌شوند.

آسیب‌های تخطی از قوانین با کمک نخبگان قابل رفع است

فرشاد سلیمانی معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان نیز در ادامه این نشست گفت: برخی از مسائل کشور بدون نظارت و وضع قانون به یکی از ظرفیت‌های تخطی از قوانین موجود تبدیل شده اند که با کمک نخبگان این مسائل قابل حل هستند، به عنوان مثال حوزه رمز ارز‌ها را شاهد هستیم که به سبب نبود قانون و نظارت‌های لازم به یکی از بستر‌های فرار مالیاتی تبدیل شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجهیز کریدورهای حمل بار مازندران به سامانه هوشمند توزین
  • شهرداری‌ها خط اول خدمت به مردم هستند
  • مازندران مجهز به سامانه هوشمند ثبت تخلفات اضافه تناژ ناوگان باری
  • ثبت هوشمند تخلفات اضافه تناژ ناوگان باری در مازندران
  • شناسایی ۱۳۰ نقطه پرخطر در مسیر گذرگاه‌های اربعین
  • گلستان، مازندران و یزد پر بارش ترین استان ها در هفته جاری
  • متلاشی شدن باند قاچاق مواد مخدر در مازندران
  • باند ۵ نفره قاچاق مواد مخدر در مازندران متلاشی شد
  • خانه نخبگان راه‌اندازی می‌‎شود
  • ۵ مسأله اصلی مازندران در نقشه مهندسی فرهنگی معرفی شد