Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، امین بهداد با بیان این که پس از شکایت‌های مردمی در شهرستان دماوند به دلیل تعداد زیاد سگ‌های بلاصاحب در این شهرستان، شهرداری دماوند به دنبال اتخاذ راهکارهایی برای مدیریت این سگ‌ها افتاد، گفت: در حال حاضر شهرداری دماوند این سگ‌ها را برای واکسیناسیون و عقیم‌سازی جمع‌آوری کرده است ولی امکان رهاسازی آن‌ها در محیط شهری حتی پس از واکسیناسیون و عقیم‌سازی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به همین دلیل جمعی از فعالان حقوق حیوانات راهکارهایی را برای ساماندهی سگ‌های بلاصاحب به شهرداری دماوند پیشنهاد داده‌اند که خوشبختانه مورد استقبال قرار گرفت.

این فعال حقوق حیوانات با اشاره به طرح و همکاری شهرداری دماوند برای ساماندهی سگ‌های بلاصاحب تصریح کرد: در حال حاضر قرار است که سگ‌های بلاصاحب پس از عقیم سازی و واکیسناسیون در محل‌های مشخصی در خارج از مناطق مسکونی رهاسازی شوند و در نزدیکی این مناطق نیز ایستگاه‌های غذارسانی طراحی و تعبیه شود تا این سگ‌ها مجبور نباشند برای یافتن غذا به سمت مناطق مسکونی حرکت کنند.

بهداد با اشاره به این که همزمان با این اقدام قرار است که در یک مرکز دفع زباله در شهرستان دماوند درختکاری شود و فضایی برای سگ‌هایی که امکان رهاسازی آن‌ها وجود ندارد، ایجاد شود، گفت: قرار است که جمعی از حامیان حقوق حیوانات چنین طرحی‌هایی را به شهرداری تهران نیز پیشنهاد دهند تا بررسی شود و ببینیم که آیا امکان اجرای این راهکارها در تهران وجود دارد یا خیر.

وی با بیان این که همزمان با این اتفاقات باید فرهنگ‌سازی نیز انجام شود، اظهار کرد: سگ‌ها پس از واکسیناسیون و عقیم‌سازی خطری برای مردم و محیط‌های شهری ندارند علاوه بر این وجود سگ‌ها در محیط‌های شهری لازم است چرا که مانع ورود حیواناتی مانند روباه، کفتار و گرگ و ... به شهرها می‌شوند.

همچنین در این باره آرش شهریور - مدیر عامل شرکت مدیریت پسماند شهرداری‌های شرق استان تهران با بیان این که قرار است ۲۵ سکوی غذارسانی در اطراف شهرستان دماوند برای سگ‌ها ایجاد شود و شهرداری، مردم و حامیان حقوق حیوانات از این طریق به سگ‌ها غذارسانی کنند و مانع ورود آن‌ها به سکونت‌گاه‌های شهری شوند، گفت: نقاهتگاهی نیز برای عقیم‌سازی و واکسیناسیون سگ‌های بلاصاحب در مرکز دفن پسماند شهرستان دماوند در حال ساخت است.

وی با اشاره به این که این نقاهتگاه ۳۰۰۰ متری دارای اتاقک‌های مختلفی از جمله اتاق جراحی، اتاق واکسیناسیون و ... است، اظهار کرد: سگ‌ها پس از جمع‌آوری حدود دو تا سه روز برای بهبود در نقاهتگاه می‌مانند و پس از آن در اطراف شهر رهاسازی می‌شوند.

کد خبر 447688

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: حیوانات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۴۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأسیس شهرک ضایعاتی‌ها در شهرستان کرمانشاه

محمدرضا آمویی فرماندار شهرستان کرمانشاه در جلسه ساماندهی مکان ضایعات فروشی‌های سطح شهرستان که در سالن جلسات شهید باهنر فرمانداری کرمانشاه با حضور جمعی از مسوولان ادارات مرتبط برگزار شد، گفت : سال قبل مصوباتی در خصوص ساماندهی این صنف در مناطق هشت‌گانه اجرا شد در جهت جمع‌آوری مراکز خرید و فروش ضایعات و کلید این طرح از محله آقاجان زده شد که بازتاب خوبی داشت.

وی بابیان اینکه با کمک و اقدام شهرداری، محیط‌زیست، منابع طبیعی و سایر ادارات مربوطه باید برنامه‌ریزی کنیم زمینی برای تخصیص شهرک ضایعاتی‌ها تعریف و مجوز آن سریع‌تر اخذ شود تا روند جانمایی و ساماندهی این صنف به‌موقع اجرا شود، افزود: بایست علاوه بر مقابله با فعالیت غیرمجاز در این راستا پیگیری لازم از سوی اداره صمت برای صدور قانون‌مند پروانه کسب افراد واجدالشرایط در دستور کار باشد و با برنامه مدون برای پلمپ اماکن غیرمجاز پیش برویم و مجوزدار‌ها را به شهرک جدید ضایعات فروشی‌ها منتقل کنیم.

فرماندار شهرستان کرمانشاه به لزوم اختصاص بیش از ۳۰ هکتار زمین برای ساخت این شهرک و انتقال مجموع صنف ضایعاتی در آنجا اشاره و تصریح کرد: زمینی که سال ۹۸ برای این امر تعریف‌شده تا اواسط ۱۴۰۱ تمدید شد، اما با توجه به اینکه در محدوده طرح تفصیلی جدید شهر برخوردیم و باید مکان جدیدی پیش‌بینی شود، از طرفی زیرساخت‌ها و تأمین بحث آب، برق و فاضلاب شهرک اولویت دارد.

وی با تأکید بر اینکه فاز دوم عملیات جمع‌آوری ضایعاتی‌ها طی ماه جاری آغاز می‌شود، ادامه داد: شهرداری در این حوزه متضرر شده و درآمدی که می‌باید از محل این فعالیت‌ها و جمع‌آوری ضایعات عاید مجموعه شهرداری شود، توسط افراد غیرمجاز این صنف دریافت می‌شود که این مهم جای تأمل و اقدام قاطع دارد.

آمویی خاطرنشان کرد طرح انضباط اجتماعی با حضور دستگاه قضایی، شهرداری، نیروی انتظامی و سایر نهاد‌های مرتبط، در دستور کار قرارگرفته تا شاهد وضعیت بهتری در حوزه سیما و منظر شهری باشیم.

این مقام مسئول گفت: روند اجرای طرح ساماندهی ضایعاتی‌ها را امسال باقدرت انجام خواهیم داد، نوع کاربری منازل و مغازه‌های این محلات تجمع ضایعات فروشی‌ها باید تعریف و بررسی شود، وضعیت پراکندگى آنان در شهر ساماندهی بشود و از فعالیت غیرمجاز به‌صورت تذکر اولیه و اقدام به پلمپ در مراحل بعد تشکیل پرونده در دستور کار قرار بگیرد، نظارت مستمر نیز الزامی هست.

نادر نوروزی شهردار کرمانشاه نیز در این جلسه بیان کرد: موضوع زمین جدید برای احداث شهرک ضایعاتی باید از سوی منابع طبیعی مشخص شود و پس از تقسیم‌بندی صنف دارای مجوز به این شهرک منتقل شده و برای آنهایی که مجوز ندارند نیز باید پرونده قضایی تشکیل شود.

شهردار کرمانشاه با اشاره به اینکه فک پلمپ، خرید اموال مسروقه در حوزه ضایعات فروشی‌ها جرم است و باید با پرونده قضایی برای آنان تشکیل شود، گفت: صرفاً انجام پلمپ از اقدامات غیرقانونی آنان جلوگیری نمی‌کند و نیاز به تمهیدات جدی است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • موج واگذاری حیوانات خانگی در شبکه‌های اجتماعی/پت‌های خانگی در فضای مجازی دست به دست می‌شوند
  • بستر مشارکت در تصمیم‌گیری‌ها برای خیران فراهم شود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در استان همدان
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود/ ضرورت یکپارچه‌­سازی سامانه­‌های فرهنگی آموزش عالی کشور
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود
  • لزوم ترویج فرهنگ زیبای همیاری همگانی در صیانت از محیط زیست
  • درویش، کنشگر محیط زیست: شاهد کاهش شدید مشارکت مردم پس از بازداشت فعالان محیط زیست، بودیم
  • ماجرای دیده شدن چند شغال در پارک لویزان چیست؟ | واکنش سازمان پسماند شهرداری نسبت به این اتفاق
  • تأسیس شهرک ضایعاتی‌ها در شهرستان کرمانشاه
  • واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در مشهد اجرا می‌شود