Web Analytics Made Easy - Statcounter

برکناری ناگهانی "بیل گرستنمایر" از پست خود به عنوان رئیس بخش پروازهای سرنشین‌دار سازمان فضایی آمریکا(ناسا) جامعه فضایی را به طرز شگفت انگیزی غافلگیر کرد. معاون وی، فضانورد سابق "کنت باورساکس" به عنوان جانشین کار وی را ادامه خواهد داد.

به گزارش ایسنا؛ کنت باورساکس متولد ۱۴ نوامبر ۱۹۵۶ افسر مهندس نیروی دریایی آمریکا و فضانورد سابق ناسا در پنج مأموریت شاتل فضایی شرکت داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین فرمانده ششمین خدمه طولانی مدت ایستگاه فضایی بین المللی بود و در ۳۰ سپتامبر ۲۰۰۶ از ناسا بازنشسته شد. باورساکس در ۱۶ ژوئن ۲۰۰۹، به عنوان معاون امنیت فضانوردان و پشتیبانی پرواز در مأموریت‌های اسپیس‌ایکس منصوب گردید.

درست همزمان با برکناری گرستنمایر، بیل هیل، دستیار مدیر ناسا در توسعه سیستم‌های اکتشافی نیز از سمتش اخراج شد. او مسئول توسعه موشک آینده ناسا موسوم به سامانه پرتاب فضایی(SLS- Space Launch System) و سفینه اوریون بود. این دو سامانه، کلیدهای اصلی برنامه‌های ناسا برای سفرهای مجدد به ماه هستند. تام ویتمایر جایگزین هیل شده است.

جیمز بریدشتین مدیر ناسا حدود ساعت ۸:۳۰ بعدازظهر دیروز ضمن اعلام این تغییرات ناگهانی گفت که تحولات ناسا را برای رسیدن به هدف دولت ترامپ در بازگشت فضانوردان به سطح ماه تا سال ۲۰۲۴ تحت برنامه آرتمیس انجام داده است.

گرستنمایر مشاور ویژه معاون ناسا جیم مورهارد شد. موقعیت جدید هیل، مشاور ویژه استیو یچریک معاون بخش مهندسی فضایی است.

انتقال کارکنان به موقعیت "مشاور ویژه" معمولاً برای افرادی که نمی‌توانند بلافاصله اخراج شوند صورت می‌گیرد. این پست‌ها چند مسئولیت تشریفاتی مختلف دارند و معمولاً افرادی که به عنوان مشاوران ویژه منصوب شوند، مدت کوتاهی پس از آن به کلی کنار گذاشته و ناسا را ترک می‌کنند.

برخی کارشناسان معتقدند که تغییرات به دلیل نارضایتی رهبری ناسا و احتمالاً کاخ سفید در مورد روند توسعه برنامه آرتمیس و عناصر اصلی آن یعنی موشک اس. ال. اس و ناو کیهانی اوریون است.

ناسا در مورد دلیل اخراج ناگهانی گرستنمایر را درست چند ساعت پس از سخنرانی او در یک جلسه کمیته علوم و فناوری فضا در مجلس نمایندگان (کنگره) اعلام نکرد.

گرستنمایر معتقد است ناسا باید به سوی بهره برداری تجاری ایستگاه فضایی در آینده باشد، نه اینکه باز هم بار مالی برای دولت بتراشد.

از سوی دیگر، مدتی است شایعاتی مبنی بر مخالفت کاخ سفید با برنامه ایستگاه مداری ماه شنیده می‌شود، اما گرستنمایر آن طرح را برای برنامه کاوش ماه لازم می‌داند.

گرچه کنگره آمریکا کاملاً از توسعه موشک اس. ال. اس حمایت می‌کند، اما ریخت و پاش‌ها و هزینه‌های تکراری از یک سو و تأخیر در مسیر ساخت آن ممکن است باعث برکناری هیل شده باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ناسا آمريكا كنگره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۴۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«عیدیHD»؛ سفری به سرزمین طنز و خلاقیت

به گزارش قدس آنلاین، در ایام نوروز ۱۴۰۲، پلتفرم فیلیمو با رونمایی از برنامه گفتگو محور طنز "عیدیHD" به کارگردانی و اجرای امیرحسین قیاسی، گامی نو در عرصه سرگرمی مخاطبان خود برداشت. این برنامه ۱۰ قسمتی با فضایی شاد و صمیمی، با بهره‌گیری از طنز هوشمندانه، خلاقیت در اجرا، حضور چهره‌های محبوب و استفاده از جذابیت‌های بصری و موسیقی، به یکی از برنامه‌های محبوب نوروزی تبدیل شد و توانست نام خود را در میان برنامه‌های گفتگو محور طنز ماندگار کند.

برخلاف بسیاری از برنامه‌های گفتگو محور مرسوم که در چارچوب سوالات کلیشه‌ای و تکراری گرفتار شده‌اند، عیدیHD با اتکا به خلاقیت و نوآوری، فضایی متفاوت و جذاب را برای مخاطبان خود رقم زد. قیاسی با دوری از کلیشه‌ها و پرسش‌های تکراری، به گفتگوی صمیمی و خودمانی با مهمانان برنامه می‌پرداخت و با طرح پرسش‌های ظریف و طنزآمیز، آنها را به واکنش‌های جالب و خنده‌دار وادار می‌کرد. این رویکرد، فضایی شاد و مفرح را برای مخاطبان ایجاد می‌کرد و آنها را به تماشای ادامه برنامه ترغیب می‌کرد.

علاوه بر پرسش‌های طنزآمیز، قیاسی از خلاقیت در اجرا نیز بهره می‌برد. استفاده از جذابیت‌های بصری مانند نمایش تصاویر و ویدئوهای مرتبط با موضوع گفتگو، اجرای حرکات طنزآمیز و همچنین خرق عادت در نحوه معرفی مهمان، به جذابیت برنامه می‌افزود. این خلاقیت‌ها، عیدیHD را از یک برنامه گفتگو محور معمولی متمایز می‌کرد و آن را به تجربه‌ای منحصر به فرد برای مخاطبان تبدیل می‌کرد.

حضور چهره‌های محبوب و شناخته شده سینما و تلویزیون در عیدیHD، از دیگر عوامل موفقیت آن بود. مریم امیرجلالی، ابوطالب حسینی، بهمن هاشمی و ... از جمله مهمانان این برنامه بودند که با حضور خود، لحظات شاد و مفرحی را برای مخاطبان رقم زدند. این چهره‌های محبوب با شوخ طبعی خود، به جذابیت برنامه می‌افزودند و مخاطبان را به تماشای ادامه آن ترغیب می‌کردند.

استفاده از موسیقی‌های خاطره‌انگیز و نوستالژیک در برنامه، حس و حال خاصی به آن می‌بخشید. بخش اجرای زنده موسیقی که ترانه‌های خاطره‌انگیز را با ملودی‌های متفاوت اجرا می‌کرد، از دیگر جذابیت‌های عیدیHD بود. این بخش از برنامه، علاوه بر ایجاد فضایی شاد و صمیمی، حس نوستالژی را در مخاطبان زنده می‌کرد و آنها را به یاد خاطرات گذشته می‌انداخت.

تیتراژ ابتدایی برنامه که ترکیبی از آهنگ‌های ضرب‌دار با رژه ارتش‌های مختلف جهان بود، از همان ابتدا نوید یک برنامه متفاوت و سرگرم‌کننده را می‌داد. این تیتراژ بامزه و خلاق، مخاطبان را برای تماشای ادامه برنامه مشتاق می‌کرد و آنها را به دنیای طنز و خلاقیت عیدیHD رهنمون می‌شد.

عیدیHD با طنز هوشمندانه، خلاقیت در اجرا، حضور چهره‌های محبوب و استفاده از جذابیت‌های بصری و موسیقی، به یکی از برنامه‌های محبوب نوروزی در فیلیمو تبدیل شد. این برنامه نشان داد که با کمی خلاقیت و نوآوری، می‌توان برنامه‌های گفتگو محور را به تجربه‌ای جذاب و سرگرم‌کننده برای مخاطبان تبدیل کرد. عیدیHD نه تنها لحظات مفرحی را برای مخاطبان خود رقم زد، بلکه به عنوان نمونه‌ای از یک برنامه گفتگو محور خلاق و متفاوت، در ذهن مخاطبان ماندگار شد و به عنوان نقطه عطفی در تاریخ برنامه‌های گفتگو محور طنز در ایران شناخته می‌شود.

دیگر خبرها

  • «عیدیHD»؛ سفری به سرزمین طنز و خلاقیت
  • بودجه و شجاعت بازگشت به ماه وجود ندارد!
  • دلایل فرود نیامدن مجدد انسان روی ماه
  • چرا بازگشت انسان به ماه سخت است؟
  • نخستین پرواز فضاپیمای سرنشین‌دار «استارلاینر» انجام می‌شود
  • مواجهه ماهواره روسی و فضاپیمای ناسا از بیخ گوش بشریت گذشت!
  • مواجهه‌ای که همه کارکنان ناسا را ترساند
  • ماهواره جاسوسی روسی از بیخ گوش ماهواره ناسا گذشت
  • رقابت استارت‌آپ‌ها پس از رایگان‌سازی ماموریت ۱۱ میلیارد دلاری مریخ توسط ناسا
  • ناسا ۶ ماموریت را برای بررسی تغییرات اقلیمی زمین انتخاب کرد