Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران از ثبت نام ۱۴۹ شرکت و تیم نوپای استارتاپی در طرح ایران هوشمند خبر داد.

به گزارش ایسنا، در نشست خبری که با حضور رئیس سازمان فضایی کشور و دانشگاهیان و فعالان بخش خصوصی در حوزه کسب و کارهای فضاپایه برگزار شد حسین صمیمی، با بیان اینکه طرح ایران هوشمند با هدف حمایت از شرکت‌های نوپا و استارت آپ ها در حوزه فناوری اطلاعات و علوم فضایی شکل گرفته است، افزود: تاکنون ۱۲۹ شرکت نوپا و ۲۰ تیم نوپای استارت آپی در سامانه این طرح ثبت نام کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در راستای حمایت از فعالیت‌های استارت آپ ها در حوزه فناوری اطلاعات یک صندوق سرمایه گذاری خطر پذیر با مشارکت ۴۰ درصدی دولت و ۶۰ درصد بخش خصوصی شکل گرفته است و آمادگی کامل برای حمایت از ایده‌های خلاقانه در زمینه فناوری اطلاعات و علوم فضایی را دارد.

همچنین حجت تار زاده معاون توسعه مدیریت سازمان فضایی کشور نیز در این نشست از توسعه فناوری فضایی و ایجاد ۴ ایستگاه ثابت و سیار کنترل ماهواره‌ای در سطح کشور خبر داد و تصریح کرد: یکی از ۴ نقطه مکان‌یابی شده در آذربایجان غربی و شهرستان سلماس قرار دارد که جز بهینه‌ترین نقاط مکان‌یابی شده در کشور است.

وی سیاست سازمان فضایی کشور را توسعه فعالیت‌ها از طریق استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی و شرکت‌های دانش بنیان عنوان و اظهار کرد: ساخت دو ماهواره سنجش اپتیکی و ماهواره راداری و توسعه ایستگاه‌های زمینی از جمله مواردی است که با همکاری شرکت‌های دانش بنیان و بخش خصوصی درصدد به سرانجام رساندن آن هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استارت آپ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۵۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران از قطب‌های اصلی تولید انواع رادیوداروها است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسلامی ظهر دوشنبه در نخستین کنفرانس دوسالانه بین المللی هوش مصنوعی در دانشگاه خلیج فارس بوشهر اظهار کرد: سرمایه‌گذاری عظیمی در نیروگاه اتمی بوشهر صورت گرفته و شاهد دستاوردهای خوبی هستیم.

وی با اشاره به تولید ۶۳ میلیارد کیلو وات ساعت برق در نیروگاه اتمی بوشهر بیان کرد: با این تولید برق در مصرف ۱۰۳ میلیون بشکه نفت به ارزش هشت میلیارد دلار صرفه‌جویی شد.

معاون رئیس جمهور بیان کرد: برای ایجاد نیروگاه اتمی بوشهر ۳.۸ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که عایدی این نیروگاه تاکنون بیش از دو برابر این مقدار سرمایه بوده است.

وی با بیان اینکه نتایج و دستاوردهای علمی و توسعه فناوری باید در زندگی مردم تأثیرگذار و قابل مشاهده باشد افزود: برای افزایش تأثیرگذاری و بهبود وضعیت خدمات دهی باید از ظرفیت هوش مصنوعی به خوبی استفاده شود.

اسلامی با اشاره به استفاده از هوش مصنوعی و تکنولوژی‌های روز دنیا در سازمان انرژی اتمی ایران اضافه کرد: این فناوری‌ها در صنعت هسته‌ای به خوبی جای خود را باز کرده است و شاهد استفاده حداکثری از این ظرفیت‌ها هستیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با تاکید بر تعلیم و تربیت نیروی انسانی لازم برای صنایع مختلف خاطرنشان کرد: دانشگاه نقش مهمی در این زمینه دارد و باید به صورت مساله محور در این زمینه حرکت شود.

وی از برنامه‌ریزی برای تقویت تعامل و همکاری دانشگاه‌ها با سازمان انرژی اتمی ایران خبر داد و گفت: دشمن تلاش ویژه‌ای برای توقف علم و فناوری در کشور ما داشته است ولی موفق به این کار نشده است و شاهد اراده‌ای قوی برای دستیابی به پیشرفت هستیم.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به پیشرفت‌های کشور در دستیابی به چرخه سوخت اظهار کرد: در اختیار داشتن چرخه سوخت موجب شکافت علم، گسترش علم و فناوری کشور در همه سطوح می‌شود.

وی با بیان اینکه همجواری دانشگاه خلیج فارس با نخستین نیروگاه اتمی کشور زمینه‌ساز تعاملات و همکاری‌های پیوسته شده است افزود: تفاهم‌نامه همکاری‌های بلند مدت با هدف ظرفیت‌سازی برای رشته‌های هسته‌ای میان سازمان انرژی اتمی ایران و دانشگاه خلیج فارس منعقد می‌شود.

اسلامی با اشاره به تولید انواع رادیوداروها بیان کرد: آثار و نتایج به‌دست آمده در این حوزه، ایران را به یکی از قطب‌های قابل قبول و مورد اعتماد تبدیل کرده است.

وی با اشاره به توسعه ابزار دقیق‌های هسته‌ای در شرایط تحریم‌ها بیان کرد: این دستاوردها باعث شد که در عرصه تولید رادیوداروها متوقف نشویم و به دستاوردهای عظیمی برسیم.

اسلامی با اشاره به استفاده بیش از ۱۵۰ مجتمع صنعتی از ابزارها و سامانه‌های فناورانه و نوآورانه تولید شده در صنعت هسته‌ای کشور گفت: در کنکور سراسری امسال ۱۰۰ دانشجو در رشته‌های هسته‌ای مقطع کارشناسی پذیرفته می‌شود.

کد خبر 6085569

دیگر خبرها

  • صدور نخستین سند اعیانی قانون جهش تولید دانش‌بنیان در البرز
  • اثرگذاری توسعه دانش‌بنیان‌ها در به‌روزرسانی موقوفات
  • فناوری با بلوغ پایین در پارک‌های علم و فناوری رها شده اند 
  • اسلامی: ایران از قطب‌های اصلی تولید انواع رادیوداروها است
  •  استفاده از فناوری هسته‌ای برای افزایش کیفیت محصولات نفتی
  • ایران از قطب‌های اصلی تولید انواع رادیوداروها است
  • زیرساخت‌های حمل‌ونقل کشور در مسیر پیشرفت
  • استفاده از فناوری هسته‌ای برای افزایش کیفیت محصولات نفتی
  • گام مردم در کشاورزی هوشمند/ راه میان‌بر مردمی‌سازی فناوری باز شد
  • پنجره واحد خدمات هوشمند وزارت علوم جزء ۵ کشور برتر جهان