Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@10:13:52 GMT

دانشگاه مفهوم سنتی خود را از دست داده است

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۰۵۱۵۶

دانشگاه مفهوم سنتی خود را از دست داده است

دبیر شورای عالی آموزش مجازی کشور و رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی با بیان اینکه در دوره‌ای زندگی می‌کنیم که دانشگاه مفهوم سنتی خود را از دست داده است، اظهار داشت: در عصر جدید، سیستم‌های آموزشی مختلف، خاص و نوآورانه وجود دارد که دانشجویان از این طریق به تحصیل و تعاملات آموزشی می‌پردازند و صرفاً درس خواندن دیگر وابسته به کتاب نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر سیدناصر استاد ضمن بیان این مطلب در کنفرانس علمی یک روزه توسعه آموزش مجازی با تکیه بر فناوری‌های نوین آموزش که در مرکز خدمات اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار شد، دو مقوله آموزش و بازار کار را بسیار با اهمیت عنوان کرد و افزود: در هریک با تکنولوژی‌های جدیدی روبرو هستیم و در آینده باید شاهد توسعه و تحول دیجیتال در تمامی خدمات باشیم و این اتفاق در حال حاضر در دانشگاه‌های بزرگ دنیا افتاده است.

وی با اظهار اینکه دانشگاه‌های خوبی در حوزه آموزش پزشکی در سطح کشور و منطقه داریم خاطرنشان کرد: اگر مدل‌های آموزشی را تغییر ندهیم و برای ارتقا آن برنامه ریزی نکنیم، مطمئناً تا ۱۰ سال آینده عقب می‌افتیم.

دبیر شورای عالی آموزش مجازی کشور با اشاره به اهمیت حرکت به سوی ادغام تکنولوژی در آموزش علم پزشکی تصریح کرد: هدف دانشگاه مجازی این نیست که دانشگاهی جداگانه ای به وجود بیاورد بلکه هدف این است که به کمک دانشگاه‌های علوم پزشکی حوزه دیجیتال را با هزینه‌ای کمتر راه اندازی کرده و گسترش دهد.

دکتر استاد با تاکید بر اینکه فضای دیجیتال در حال توسعه و گسترش در کشور است گفت: این گسترش در سال گذشته ۲,۴۰۰ میلیارد ریال صرفه جویی را به همراه داشته است.

به گزارش ایسنا، در این کنفرانس علمی، دکتر محمد دهقانی فیروزآبادی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با قدردانی از سفر مسئولین ارشد دانشگاه علوم پزشکی مجازی به استان و اظهار امیدواری که این سفر دستاوردهای ارزشمندی برای دانشگاه به همراه داشته باشد گفت: خوشبختانه در دانشگاه اقدامات و کارهای خوبی در زمینه توسعه آموزش مجازی صورت گرفته است.

وی در ادامه گفت: با اعلام اینکه مرکز آموزش الکترونیک دانشگاه به همت مجموعه دانشگاه با به‌روزترین تجهیزات و در فضایی مناسب راه اندازی شده است افزود: امیدواریم بتوانیم اولین استارت آپ آموزش پزشکی کشو در بیرجند را برگزار کنیم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، داشتن مرز طولانی مشترک خراسان جنوبی با کشور افغانستان را فرصتی ارزشمند دانست و خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مجازی می‌تواند در توانمندسازی اساتید، پزشکان و دانشجویان دانشگاه‌های این کشور نقشی مؤثر و اثرگذار داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی، در ادامه این سمینار، دکتر سلیمان احمدی معاون امور دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی مجازی در سخنانی با اشاره به مدل آموزشی گانیه گفت: در بحث تکنولوژی آموزشی، ۲ حوزه دانش و ابزاری مطرح است که می‌توان از آن استفاده کرد و هر کدام از اینها رویکرد خاصی دارند.

وی با بیان اینکه باید مبانی و نظریه‌های یادگیری و یاد دهی را با تکنولوژی پیوند و ارتباط دهیم افزود: خیلی از سنتهای پژوهشی و تجارب تاریخی که افراد دارند به نوعی رویکردها و ویژگی‌های خاصی را دارند و آن میزان عمل‌گرایی افراد است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شورای آموزش عالی مجازی دانشگاه علوم پزشکی مجازی منطقه خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۵۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش در استان کرمانشاه گفت: در نوبت اول آزمون سراسری ۳۹ هزار و ۳۸ نفر داوطلب از فردا پنجشنبه ۶ اردیبهشت در۲۲حوزه امتحانی و روز جمعه ۳۵ حوزه امتحانی در استان کرمانشاه با هم به رقابت می‌پردازند.
دادفر افزود: از مجموع داوطلبان نوبت اول کنکور در استان ۶۲ درصد یعنی ۲۴ هزار و ۲۴۲ نفر زن و ۳۸ درصد یعنی ۱۴ هزار و ۷۹۶ نفر مرد هستند.
وی اضافه کرد: داوطلبان کنکور نوبت اول امسال استان کرمانشاه ۵۲ درصد در رشته تجربی ، ۳۴ درصد در رشته علوم انسانی، 7 درصد در رشته ریاضی، 5 درصد زبان خارجی و ۲ درصد در رشته هنر شرکت کرده‌اند.
وی زمان آزمون رشته‌های علوم انسانی و ریاضی را صبح روز پنجشنبه 6 اردیبهشت ساعت 8 صبح و رشته‌های زبان‌های خارجی و هنر را بعد از ظهر همین روز از ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه اعلام کرد.
دادفر همچنین زمان امتحان کنکور رشته تجربی را روز جمعه هفتم اردیبهشت ماه ساعت 8 صبح همزمان با سراسر کشور عنوان کرد.
وی حوزه‌های امتحانی رشته‌های ریاضی و علوم انسانی در صبح روز پنجشنبه را شامل ۱۲ حوزه دانشگاه رازی؛ ۲ حوزه دانشگاه صنعتی، چهار حوزه دانشگاه آزاد اسلامی و ۲ حوزه در دانشگاه پیام نور بیان کرد.
وی آزمون امتحان رشته‌های هنر و زبان خارجی را صرفاً در 7 حوزه دانشگاه رازی اعلام کرد.
وی همچنین آزمون رشته تجربی در صبح جمعه را ۱۲ حوزه در دانشگاه رازی، ۲ حوزه در دانشگاه صنعتی، پنج حوزه در دانشگاه آزاد اسلامی، 5 حوزه در دانشگاه فنی و حرفه‌ای، 4 حوزه در دانشگاه پیام نور، و 8 حوزه آموزش و پرورش اعلام کرد.
دکتر دادفر یادآور شد: 8 حوزه دانشگاه رازی در پردیس مرکزی شامل دانشکده علوم پایه، مجتمع کلاسی، دانشکده اقتصاد و کارآفرینی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشکده تربیت بدنی، دانشکده برق و کامپیوتر، دانشکده نفت و پتروشیمی و دانشکده فنی و مهندسی و 4 حوزه در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و دانشکده دامپزشکی، دبیرستان وابسته به دانشگاه دختران و پسران است.
در مجموع در کل کشور یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ نفر در تمام رشته‌ها به رقابت می‌پردازند که از این تعداد ۶۳ درصد زن و ۳۷ مرد هستند.

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • ایجاد زیرساخت هوشمند رصد رشته مقاطع و رشته محل‌های علوم پزشکی
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!
  • یاد گرفتن زبان انگلیسی باید در چه سنی انجام شود؟
  • پیش بینی ۴۰ درصدی آموزش مهارتی بر اساس برنامه هفتم
  • همایش آموزش پزشکی با شعار «از کلاس درس تا عرصه» برگزار می شود
  • زلفی گل: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی تبدیل می‌شود
  • رویکردی نوین در آموزش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی 
  • راه‌اندازی ۲ ابربیمارستان در فارس با هدف بازسازی زیرساخت‌های آموزشی و درمانی