Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اصغر صلواتی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تشریح آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی خط دو قطار شهری کرج، اظهار کرد: در حال حاضر این پروژه به پیشرفت فیزیکی ۳۷.۵ درصد رسیده است؛ در حالی که حدود دو سال قبل و پیش از فعالیت شورای پنجم این رقم برابر ۳۱.۵ درصد بوده است.

وی با اشاره به اهمیت تزریق منابع مالی به این پروژه مهم، گفت: ۲۵۰ میلیارد تومان از محل فروش اوراق مشارکت به این پروژه اختصاص یافته، و خوشبختانه این مهم با دریافت مجوز از بانک مرکزی اجرایی شد و اینک مبلغ فروش از اوراق مشارکت به حساب شهرداری کرج واریز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری کرج با اشاره به سهم مشارکتی و ۵۰ درصدی دولت و شهرداری کرج در پروژه مترو، گفت: از ۲۵۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت فروخته شده ۵۰ درصد سهم دولت بوده است، علاوه بر این دولت متعهد شده که حدود ۴۰ میلیارد تومان نیز به صورت نقدی به پروژه تزریق کند که این مهم هنوز محقق نشده است.

صلواتی با تاکید بر اینکه گام دولت در تزریق منابع مالی به پروژه متروی کرج از شهرداری فراتر بوده است، گفت: شهرداری کرج در حال حاضر ۸۰ میلیارد تومان به پیمانکار پروژه مترو بدهکار است که به مرور پرداخت می شود، لازم به ذکر است که در چنین پروژه های داشتن بدهی ۸۰ تا ۱۰۰ میلیارد تومانی طبیعی است.

وی در بخش دیگری میزان افزایش سطح پیشرفت خط دو متروی کرج پس از تزریق اعتبار حاصل از فروش اوراق مشارکت را حدود ۵ تا ۶ درصد اعلام کرد.

رئیس سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری کرج به اهمیت تهاتر برای این پروژه مهم شهری اشاره کرد و گفت: امیداوریم با تزریق منابع مالی نقد و تهاتر تا پایان سال جاری شاهد پیشرفت ۴۵ درصدی خط دو باشیم.

صلواتی با این توضیح که اگر به پیشرفت ۵۵ درصدی دست یابیم زمان راه اندازی کوتاه تر می شود، گفت: در فاز نخست بخشی از خط دو حدفاصل ایستگاه ۴۵ متری گلشهر تا ایستگاه چهارراه طالقانی به بهره برداری می رسد، در این محدوده همه ایستگاه ها بیش از ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و حتی در چند مورد از آنها سطح پیشرفت کار بیش از ۷۵ درصد است.

به گفته وی اگر طبق پیش بینی ها تزریق منابع مالی انجام شود در کمتر از دو سال بخشی از خط دو راه اندازی می شود.

رئیس سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری کرج اضافه کرد: راه اندازی ایستگاه چهارراه طالقانی تا میدان شهید سلطانی حدود سه سال و نیم به طول خواهد انجامید.

صلواتی در بخش دیگری به وضعیت تخصیص اعتبار از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری به پروژه متروی کرج، گفت: متاسفانه علیرغم پیگیری های انجام شده هنوز موفق به جذب اعتبار از این محل نشده ایم.

وی در خصوص میزان اعتباری که سالانه به پروژه متروی کرج تزریق می شود، گفت: در حال حاضر این رقم سالانه برابر ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیارد تومان است، در صورتی که بخواهیم پروژه تا سه سال دیگر به اتمام برساد به تزریق سالانه هزار میلیارد تومان نیاز داریم.

کد خبر 4666704

منبع: مهر

کلیدواژه: اوراق مشارکت شهرداری کرج شورای شهر کرج متروی کرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۵۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ مشارکت مردم و ابتکار بخش خصوصی/ نگاهی به پروژه لوکوموتیو GT22

تین نیوز عباس قربانعلی بیک* :

رهبر معظم انقلاب اسلامی ضمن تاکید مجدد بر اقتصاد، سال 1403 را به عنوان جهش تولید با مشارکت مردم  نامگذاری و در بیانات نوروزی فرمودند: اگر ما این توفیق را پیدا کنیم که همت مردم، سرمایه مردم، ابتکار مردم، حضور جدی آحاد مردم را در عرصه اقتصادی وارد کنیم، در واقع یک بسیج مردمی در امر اقتصاد بکنیم، تولید هم می تواند به جهش برسد ... . ایشان در دیدار با مسئولان نظام در 15 ماه مبارک رمضان فرمودند:

در بخش حمل و نقل ریلی یکی از آثار محسوس و ملموس برای مردم کاهش ظرفیت حمل مسافر ریلی به ویژه در ایام نوروز است که سبب اجبار مردم به استفاده از وسایل شخصی یا ناوگان حمل و نقل جاده ای و در نتیجه بالا رفتن آمار تلفات جانی می گردد. ظاهرا امسال نیز تعداد زیادی از قطارهای مسافری ایام نوروز با وجود آمادگی واگن های مسافری، به دلیل کمبود لوکوموتیو حذف شدند در صورتی که فرصت افزایش تعداد لوکوموتیو با مشارکت مردم و بخش خصوصی فراهم بوده و مکررا تجربه شده است. یک نمونه این مشارکت در 1387 با ابتکار یکی از شرکت های پیمانکار تعمیرات لوکوموتیو و همکاری تعدادی از دیگر شرکت های صنایع ریلی محقق شد و نتایج درخشانی در دو بعد فنی و کیفی درپی داشت که می توان ضمن ارزیابی و بهبود، آنرا تکرار نمود. پروژه لوکوموتیو GT22 یا افزایش 48 درصد به قدرت لوکوموتیو G22 با افزودن توربوشارژر، تغییر ژنراتور و ... نمونه مورد نظر است.     آماده به کاری لوکوموتیوها در چند دهه اخیر با یک روند نزولی اکنون به حدود 50 درصد رسیده که درآمد راه آهن را کاهش داده، بخش خصوصی را تضعیف و کم توان نموده و علاوه بر این انگیزه حمایت بیشتر از سوی دولت و مجلس را کاسته است (تین 266436). بررسی آمار 101 در 15 فروردین 1403 نشان می دهد آماده به کاری لوکوموتیو به 53 درصد رسیده و در انواع لوکوموتیو اصلی بخش خصوصی و دولتی بدین گونه بوده: 58 درصد و تقریبا برابر برای لوکوموتیوهای GT26 راه آهن و 69 درصد در بخش خصوصی، 65 درصد برای لوکوموتیوهای C30-7، 71 درصد برای Map24، 54 درصد زیمنس مسافری، 25 درصد لوکوموتیو آلستوم، 56 درصد لوکوموتیوهای G22 و ... .   تعداد 21 دستگاه لوکوموتیوهای G22 در سال 1354 از آمریکا و 20 دستگاه در سال 1361 از یوگوسلاوی خریداری شد و از 137 تا 178 شماره گذاری شدند، این لوکوموتیوهای 4 محوره با موتورهای 12 سیلندر بلووری، قدرت ناخالص 1650 اسب دارند.

هدف پروژه تبدیل لوکوموتیو G22 به لوکوموتیو GT22، افزایش قدرت این لوکوموتیو و افزایش کشش و همینطور کاستن از کاهش قدرت در ارتفاعات و تجهیز به ترمز دینامیک همزمان با کاهش تنوع قطعات و بدون نیاز به انبار جدید بوده و برای افزایش قدرت یک دستگاه توربوشارژر لوکوموتیوهای GT26 بر روی موتورهای ۱۲ سیلندر این لوکوموتیو به جای بلوور نصب گردید، فلایویل تعویض شد، صفحه مشبک توربین در مدار اگزوز قرار داده شد، انژکتورها تعویض شدند، مجموعه قدرت و کارتل تغییر یافت، اتاق تمیز اضافه شد، ژنراتور با نوع AR10 جایگزین شد، ابعاد و حجم رادیاتور افزایش داده شد، فن از یک عدد مکانیکی به دو عدد الکتریکی افزایش و موقعیت آن تغییر یافت، طول شاسی بیشتر شد، بارمحوری به ۲۰ تن رسید، ترکشن موتورها به نوع قویتر D77 تبدیل شدند، نوع ژنراتور کمکی نیز به ۱۸ کیلووات تبدیل شد، رله ها تغییر یافت، سیستم ضد لغزش ارتقاء داده شد، سیستم حفاظتی THL نصب شد، سرعت نما به دیجیتال تبدیل شد، جای کمپرسور و نوع ترمز تغییر یافت، جعبه یاتاقان محور بزرگتر شد، جای باتری و تجهیزات فیلترینگ روغن هم تغییر داده شد، ولی با این وجود مخزن سوخت، ظرفیت باتری و فاصله دو بوژی تغییر داده نشد.

اسامی شرکت هایی که در این پروژه با احیا دیزل الکتریک همکاری داشتند: ماهان راه ریل، ریل صنعت، پویا توربین، فجر جامع کاشان، ژنراتورسازی ایران، رشد صنعت، موج پیام آور، فناوری گسترش زمان. نتایج درخشان این پروژه از نگاه کارآیی و کیفیت به عنوان نمونه موفقی از مشارکت بخش خصوصی تکرارپذیر است.    

فایل پیوست از اینجا قابل دریافت است.

 

عباس قربانعلی بیک وبلاگ‌نویس آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پرداخت ۶۴۴ میلیارد تومان عوارض مالیاتی در خراسان جنوبی
  • پروژه نهضت ملی مسکن شهرستان نیر ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • پرداخت بیش از ۶ هزار میلیارد عوارض مالیاتی در خراسان جنوبی
  • ◄ مشارکت مردم و ابتکار بخش خصوصی/ نگاهی به پروژه لوکوموتیو GT22
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت
  • پیشرفت ۵۳ درصدی طرح متروی اسلامشهر
  • زیرساخت‌های شهری برای مهار تورم و جهش تولید باید تقویت شود
  • لزوم تقویت زیرساخت‌های شهری برای مهار تورم و جهش تولید
  • پیشرفت ۷۰ درصدی پروژه‌های نهضت ملی مسکن در زنجان
  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد