Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-19@10:10:13 GMT

یک راه ساده برای تندرستی

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۰۶۴۴۱

"محدود کردن کالری مصرفیِ روزانه" نه تنها کاهش وزن را به همراه دارد بلکه بهبود وضعیت کلی سلامت از تاثیرات مهم و مثبت آن است.

به گزارش ایسنا، محدود کردن کالری مصرفی معمولا با کاهش وزن همراه است اما نتایج بدست آمده در یک تحقیق نشان می‌دهد رژیم غذایی کم کالری حتی برای افرادی که به دنبال کاهش وزن نیستند فوائد متعددی را برای سلامتی‌شان به همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطالعه اخیر آمده‌ است: کاهش مصرف فقط ۳۰۰ کالری در روز و رعایت رژیم غذایی سالم به طور چشمگیری در بهبود سطح کلسترول، فشار خون و قند خون موثر است و می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن از قبیل دیابت و بیماری قلبی را در آینده بکاهد.

در این مطالعه از ۲۱۸ فرد سالم که به اضافه وزن دچار نبودند و حدود ۲۱ تا ۵۰ ساله بودند انواعی از تست‌های پزشکی انجام گرفت. در شروع مطالعه بیشتر این افراد ۲۴۰۰ کالری در روز مصرف داشته‌اند.

پس از انجام این بررسی‌ها شرکت‌کنندگان در مطالعه به دو گروه تقسیم شدند. حدود ۱۵۰ نفر از آنان برای مدت یک ماه رژیم غذایی را رعایت کردند که مصرف کالری آنان را حدود ۲۵ درصد کاهش داد و گروه دوم رژیم غذایی پیشین خود را ادامه دادند.

پس از گذشت یک ماه از این افراد درخواست شد تا الگوی غذایی خود را برای مدت دو سال ادامه داده و تست‌های دوره‌ای سلامت را انجام دهند.

به نوشته مجله تایم، متخصصان مشاهده کردند که کاهش مصرف تنها ۲۰۰ تا ۳۰۰ کالری در روز با بهبود چشمگیر و مداوم سطح کلسترول، قند خون و فشار خون و سلامت متابولیک همراه است که تمامی این فاکتورها با کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مرتبط هستند.

به گفته محققان، کاهش روزانه ۳۰۰ کالری از برنامه غذایی، کار سختی نیست و فقط کافیست پس از غذای اصلی دیگر چیزی مصرف نشود.

شرح این مطالعات در نشریه تخصصی Lancet Diabetes & Endocrinology به چاپ رسیده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: راه ساده تندرستی کاهش وزن سید محمد بطحایی سد لتیان لیگ ملت های والیبال پاتوسی شورای نگهبان مریم میرزاخانی عملیات رمضان افزایش قیمت نان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۶۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ریسک ابتلا به دیابت با مصرف این ماده غذایی

به گزارش خبرآنلاین ،«شیائو گو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، می‌گوید: «افزایش نسبی مصرف گوشت، حتی با دو وعده گوشت قرمز در هفته با افزایش خطر ابتلاء به دیابت همراه است. یافته‌های ما نشان می‌دهد که جایگزینی گوشت قرمز با منابع پروتئین گیاهی سالم، مانند آجیل و حبوبات، یا مصرف متوسط غذاهای لبنی، خطر ابتلاء به دیابت را کاهش می‌دهد.»

مهر در خبری نوشت:گو گفت: «یک وعده گوشت قرمز فرآوری نشده حدود ۸۵ گرم گوشت گاو یا بره است. یک وعده گوشت قرمز فرآوری شده حدود ۲۸ گرم بیکن یا ۵۷ گرم هات داگ، سوسیس، سالامی، یا سایر گوشت‌های قرمز فرآوری شده است.»

او گفت: «گوشت قرمز معمولاً سرشار از چربی اشباع شده است و چربی اشباع نشده چندگانه کمی دارد.»

وی توضیح داد: «مطالعات نشان داده است که چربی اشباع شده می‌تواند عملکرد سلول‌های بتا و حساسیت به انسولین را کاهش دهد که منجر به دیابت نوع ۲ می‌شود.»

گو گفت: «گوشت قرمز همچنین دارای میزان بالایی از آهن هِم است که استرس اکسیداتیو و مقاومت به انسولین را افزایش می‌دهد و عملکرد سلول‌های بتا را از طریق محصول جانبی ترکیبات اکسید نیتریک مختل می‌کند. در مورد گوشت‌های قرمز فرآوری‌شده، نیترات‌ها و فرآورده‌های جانبی آن نیز زیاد است که باعث اختلال عملکرد سلولی و مقاومت به انسولین می‌شود.»

برای این مطالعه، محققان داده‌های مربوط به حدود ۲۱۷۰۰۰ شرکت‌کننده را جمع‌آوری کردند.

رژیم غذایی آنها تا ۳۶ سال با پرسشنامه‌های غذایی مورد ارزیابی قرار گرفت. در این مدت بیش از ۲۲۰۰۰ شرکت کننده به دیابت نوع ۲ مبتلا شدند.

افرادی که بیشترین میزان مصرف گوشت قرمز را داشتند در مقایسه با افرادی که کمترین میزان مصرف را داشتند، ۶۲ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ بودند.

تیم تحقیق دریافت که هر وعده اضافه مصرف روزانه گوشت قرمز فرآوری شده با ۴۶ درصد خطر بیشتر و هر وعده اضافه روزانه گوشت قرمز فرآوری نشده با ۲۴ درصد افزایش خطر مرتبط است.

آنها پی بردند که جایگزینی روزانه یک وعده گوشت قرمز با پروتئین دیگری مانند آجیل یا حبوبات می‌تواند خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را تا ۳۰ درصد کاهش دهد. به گفته محققان، جایگزینی با یک وعده لبنیات، ممکن است خطر ابتلاء به این بیماری را تا ۲۲ درصد کاهش دهد.

گو گفت: «پروتئین های گیاهی مانند آجیل و حبوبات از جمله سالم‌ترین منابع پروتئینی هستند.»

وی گفت: «پیشگیری از دیابت مهم است زیرا این بیماری به خودی خود یک بار جدی است و همچنین یک عامل خطر اصلی برای بیماری‌های قلبی عروقی و کلیوی، سرطان و زوال عقل است.»

او گفت: «یافته‌های ما قویاً تأیید می‌کند که اتخاذ این راهکار غذایی به کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ و پیامدهای آن در افراد کمک می‌کند، که در نهایت سلامت و رفاه مردم را در سراسر جهان بهبود می‌بخشد.»

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895947

دیگر خبرها

  • مصرف این ویتامین سبب کاهش وزن می‌شود
  • بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز/ ارتباط آرتروز زانو با زوال عقل
  • سالم‌سازی همبرگر با کاهش سدیم
  • بهبود کیفیت همبرگر با کاهش سدیم
  • بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز | غذاهای مفید برای ترمیم سلول های مغز را بشناسید
  • برای لاغری گردو را این طور مصرف کنید
  • چند ماده غذایی مفید برای تسکین درد مزمن
  • چه خوراکی‌هایی را باید کمتر خورد؟
  • به این دلایل هسته‌های خرما را دور نریزید
  • افزایش ریسک ابتلا به دیابت با مصرف این ماده غذایی