Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بهزیستی گیلان گفت: قانون برای دستگاه‌های اجرایی دولتی که شاخص‌های مناسب‌‌سازی برای تردد معلولان جسمی و حرکتی را رعایت نمی‌کنند مجازات قانونی در نظر گرفته است. ۲۴ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۷ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، حسین نحوی‌نژاد صبح امروز در جمع خبرنگاران متوسط شاخص مناسب‌سازی در دستگاه‌های کشور را حدود 39 درصد اعلام کرد و اظهار داشت: تنها 10 درصد از فضای دستگاه‌های اجرایی عمدتاً دولتی در استان گیلان برای تردد معلولان جسمی و حرکتی مناسب‌سازی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بهزیستی گیلان با بیان اینکه هم‌اینک حدود 46 هزار نفر در این نهاد به‌عنوان فرد معلول دارای پرونده هستند گفت: از این تعداد یاد شده حدود 19 هزار و 300 نفر معادل 42 درصد افراد معلول جسمی و حرکتی هستند که برای رفت و آمد و تردد خود در سطح شهر نیازمند اتخاذ یکسری تدابیر ویژه و خاص هستند.

نحوی‌نژاد مناسب‌سازی فضاهای شهر و اماکن و دستگاه‌های اجرایی را برای استفاده افراد دارای معلولیت مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: برای بررسی دقیق میزان مناسب‌سازی انجام شده در دستگاه‌های اجرایی دولتی 4 شاخص مشخص وجود دارد که این نهادها طبق قانون موظف به رعایت این اصول هستند.

کارگاه‌های تولیدی حمایتی معلولان در خراسان جنوبی توسعه می‌یابدوزنه‌برداری قهرمانی معلولان جهان| اولین نماینده ایران بدون مدال ماندبیش از 20 هزار پرونده معلولان استان قم به بخش خصوصی واگذار شده است

وی 4 شاخصی را باید اصول مناسب‌سازی در آن‌ها رعایت شود را برشمرد و در تشریح این مؤلفه‌ها ابراز داشت: وضعیت ورودی، سرویس‌های بهداشتی، سطوح شیب‌دار و آسانسورها 4 شاخصی است که دستگاه‌های اجرایی به ویژه نهادهای وابسته به دولت باید این اصول مناسب‌سازی را رعایت کنند.

مدیرکل بهزیستی گیلان با اشاره به اینکه شاخص مناسب‌سازی در دستگاه‌های اجرایی این استان همواره متغیر بوده است خاطرنشان کرد: به طور مثال در بحث ورودی شاخص مناسب‌سازی دستگاه‌های دولتی گیلان برای تردد معلولان 56 درصد و در بخش وجود سرویس‌های بهداشتی تنها 10 درصد برآورد می‌شود.

نحوی‌نژاد با تأکید بر اینکه گیلان از حیث رعایت اصول مناسب‌سازی در دستگاه‌های دولتی از میانگین کشوری حدود 10 درصد پایین‌تر است اظهار داشت: البته این آمارهای اعلام شده قابلیت تغییر فراوانی دارند زیرا هنوز وضعیت مناسب ‌سازی در بخش‌ها و دستگاه‌های خصوصی هنوز در آن محاسبه نشده است.

وی نیاز نابینایان، ناشنوایان و حتی افراد سالمند به نشانه‌گذاری‌های لازم در سطح شهر برای تردد و ایاب و ذهاب را لازم و ضروری دانست و افزود: برخی از مناطق شهری ما در استان گیلان نظیر بازار قدیمی رشت به‌هیچ عنوان برای تردد این افراد مناسب‌سازی نشده‌اند که باید فکری برای آن اندیشیده شود.

مدیرکل بهزیستی گیلان با بیان اینکه قانون برای دستگاه‌های اجرایی دولتی که شاخص‌های مناسب‌‌سازی را رعایت نمی‌کنند مجازات قانونی در نظر گرفته است گفت: این قانون در سال‌های گذشته مصوب شده و ستادهای آن نیز در استان‌ها تشکیل شد اما همچنان ضمانت اجرایی برای رعایت این بخش از قانون وجود ندارد.

انتهای پیام‌/ن

R7877/P1361/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۷۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمد مهاجری: آقای وزیر کشور برای رهبری هزینه نتراشید

محمد مهاجری، فعال رسانه‌ای اصولگرا در کانال تلگرامی خود نوشت: این روز‌ها گزارش‌هایی از برخورد با بی‌حجابی می‌رسد که عوامل نیروی انتظامی و برخی لباس‌شخصی‌ها رفتار‌های تند و خارج از قاعده‌ای انجام می‌دهند که تصویر برخی از آن‌ها در فضای مجازی منتشر شده و تکذیب‌نشدنش توسط فراجا عملا بر صحت آن‌ها دلالت دارد. طبق این گزارش‌ها برخورد‌های تند حتی به صورت پیچیدن بی‌حجاب‌ها در پتو و انتقال‌شان به ون‌های جدید، بصورت مکرر مشاهده شده است.

ظاهرا مسئولان (و در راس آن‌ها شخص وزیرمحترم کشور) گمان کرده‌اند اگر اسم "گشت ارشاد" را به "طرح‌نور" تبدیل کنند قضیه تغییر ماهیت می‌دهد. این فقط نوعی خودفریبی است و افکارعمومی به دستور یا خواسته مسئولان، از طرح‌نور همان را می‌فهمد که از گشت‌ارشاد. بواقع همان شیوه مندرس گذشته در حال تکرار است با این تفاوت که ون‌های کهنه سبز رنگ به خودرو‌های مدرن مشکی تبدیل شده.

یکسال و نیم است که موضوع حجاب و عفاف در صدر مسائل کشور جاخوش کرده، اما برای مواجهه با آن هیچ و هیچ روشی جز برخورد پلیسی و انتظامی صورت نگرفته. این همه سازمان‌های تبلیغی و رسانه‌ای بخصوص صداوسیما با وجود بودجه‌های کلان حتی یک کار تاثیرگذار انجام نداده‌اند.

گویا مسئولان محترم وزارت‌کشور و پلیس، اشاره رهبر معظم انقلاب در فروردین امسال را مبنی بر اینکه "رعایت حجاب تکلیف قانونی است و حتی اگر کسی به آن اعتقاد ندارد باید رعایت کند" مستمسک قرار داده و دوباره در چرخه کار تکراری بگیر و ببند افتاده‌اند. حال آنکه آنچه رهبری گفته‌اند باید توسط کارگزاران به تدابیر و راه حل‌های عاقلانه، کم آسیب و ثمر ده ترجمه شود. اما وزیر محترم کشور در حال هزینه‌تراشی برای رهبری و رفع تکلیف از خود است.

هزینه دیگری که برخورد‌های اخیر ایجاد می‌کند مستقیما متوجه معتقدین و رعایت‌کنندگان حجاب است. به این معنا که این تلقی در جامعه ایجاد می‌شود که باحجاب‌ها مدافع برخورد‌های تند با بی‌حجاب‌ها هستند و به این ترتیب یک دوقطبی مبتنی بر نفرت پدیدار می‌شود که نتیجه اش از چشم افتادن محجبه هاست. این احساس را با یک پژوهش میدانی به‌سادگی می‌توان کشف کرد.

اگر قبول دارید که برای گسترش بی حجابی، دست‌های پنهان بیگانه در کار است به طریق اولی باید بپذیرید، رفتار‌های خشن بهترین دستمایه برای دشمن است تا با نفوذ در این مقوله، فاجعه‌ای را (مثلا تلفات جانی) خلق کند و تا مدت‌ها از آن بهره برداری کند. به همین دلیل باید رفتار‌های بی ضابطه اخیر را کلا جمع کرد و به طراحان آن به دیده شک و تردید نگریست.

پ. ن: اینکه در شرایط کنونی چه باید کرد، موضوعی است که در پست بعدی به صورت پیشنهاد مطرح خواهم کرد.

دیگر خبرها

  • فعالیت جدی کمیته مناسب سازی با هدف رفاه افراد آسیب پذیر 
  • تجلیل معلولان از شهرداری کرمان برای مناسب‌سازی معابر
  • اولین دوره مسابقات اسب دوانی گیلان برگزار شد
  • واکنش یک فعال سیاسی به تغییر نام «گشت ارشاد»
  • محمد مهاجری: آقای وزیر کشور برای رهبری هزینه نتراشید
  • در حوزه مسکن همدان اقدام انقلابی صورت گیرد
  • مردمی سازی در خراسان شمالی باید به جایگاه اصلی خود دست یابد
  • دامداران ضوابط قرق مراتع را رعایت کنند
  • مناسب سازی معابر در میبد وضعیت خوبی ندارد
  • جزئیات پیاده روسازی در تهران | در این دو سال چقدر پیاده رو مناطق مناسب سازی شده‌اند؟