Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-23@06:17:31 GMT

روسیه گفتگوهای مورد مناقشه ارضی با ژاپن را رد کرد

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۰۷۲۴۲

روسیه گفتگوهای مورد مناقشه ارضی با ژاپن را رد کرد

منابع دیپلماتیک اعلام کردند، روسیه آغاز گفتگوها با ژاپن درباره بازگرداندن دو جزیره مورد مناقشه را رد کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری کیودو، این اقدام از سوی دولت مسکو در حالی صورت گرفته که سال گذشته میلادی روسیه طبق قراردادی، توافق کرده بود تا این دو جزیره مورد مناقشه را به ژاپن بازگرداند اما حالا این اقدام می‌تواند به تأخیر در امضای معاهده صلح بین دو کشور بینجامد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روسیه نگران این است که اگر این دو جزیره به ژاپن بازگردانده شود، میزان محبوبیت ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه کاهش یابد.

به نوشته خبرگزاری ژاپنی کیودو، مسکو نسبت به بازگرداندن این جزایر تعلل می‌کند و می‌گوید، حضور نیروهای نظامی آمریکا در ژاپن همچنان یک تهدید محسوب می‌شود؛ دو کشور مدت‌هاست که به دنبال حل این مناقشه ارضی هستند.

پوتین و شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن نوامبر گذشته میلادی توافق کردند تا مذاکراتی را برای امضای معاهده صلح بر مبنای اعلامیه مشترک ۱۹۵۶ آغاز کنند. در این اعلامیه آمده که مسکو دو جزیره از چهار جزیره مورد مناقشه را همزمان با امضای معاهده صلح به ژاپن باز گرداند.

قانونگذاران اپوزیسیون در ژاپن توافق سال گذشته میلادی را محکوم کرده و آن را تغییری در سیاست گذاری‌های دولت آبه درباره جزایر مورد مناقشه می‌دانند که به جای بازگرداندن چهار جزیره به دنبال دو تا از آنهاست.

دو کشور از توافق نوامبر ۲۰۱۸ پیشرفت کمی را در گفتگوهایشان داشتند و "تعلل" روسیه در آغاز گفتگوها نشان می‌دهد که این مذاکرات دست کم به این زودی‌ها راه به جایی نمی‌برد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روسيه ژاپن جزیره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۷۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن با موضع تهدید به چین می‌رود

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، ممکن است در سفر آتی خود به چین که در ۲۴ تا ۲۶ آوریل انجام می‌شود، پکن را به دلیل حمایت از مجتمع نظامی-صنعتی روسیه تهدید به اقدامات تنبیهی کند.

به نوشته روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز، اگر چین از ارسال فناوری‌های ادعایی مرتبط با تسلیحات به روسیه دست نکشد، "ایالات متحده اقدامات تنبیهی" انجام خواهد داد.

نوع "اقدامات تنبیهی" گزارش نشده است، اما این فرض وجود دارد که در مورد اعمال تحریم‌ها علیه موسسات مالی چین و سایر سازمان‌ها صحبت شود.

در واقع، تعجب آور نیست که بلینکن با مواضع تهدید به چین می‌رود. اخیرا جانت یلن، وزیر خزانه داری آمریکا نیز چین را به خاطر روابط با مسکو تهدید کرده است.

جانت یلن چند روز قبل از ورود سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه به چین تهدید کرد که اگر شرکت‌های چینی حمایت از روس‌ها را متوقف نکنند، «عواقب جدی» خواهد داشت.

وزیر خزانه داری آمریکا گفت: چینی‌ها نباید به روسیه در درگیری علیه اوکراین کمک کنند.

پیشتر وزارت خارجه آمریکا آمادگی واشنگتن را برای اتخاذ تدابیر اضافی علیه شرکت‌های چینی برای حمایت احتمالی از مجتمع نظامی-صنعتی روسیه اعلام کرده بود.

از زمان شروع حمله روسیه به اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، روابط بین مسکو و پکن به طور قابل توجهی تقویت شده است. در همین راستا در مارس ۲۰۲۳، شی جین پینگ، رئیس جمهور چین از مسکو بازدید کرد و در آنجا با ولادیمیر پوتین، همتای خود بر دوستی بی حد و حصر بین دو کشورشان که هژمونی غرب در صحنه بین المللی را به چالش می‎کشد، تاکید کرد.

چند ماه بعد، در اکتبر همان سال، رئیس جمهور روسیه با همتای چینی خود در حاشیه مجمع راه ابریشم جدید در پکن دیدار کرد. در آن روز، جین پینگ از اعتماد سیاسی متقابل فزاینده بین چین و روسیه صحبت کرد. پوتین پس از انتخاب مجدد خود در مارس ۲۰۲۴، روابط بین مسکو و پکن را به عنوان یک عامل ثبات توصیف کرد و از روابط شخصی بسیار خوب خود با شی گفت.

پکن خود را به عنوان یک طرف بی طرف در جنگ بین اوکراین و روسیه معرفی می‌کند، اما دو سال پیش به شریک اصلی اقتصادی مسکو تبدیل شد. چین خواستار حل و فصل سیاسی برای پایان دادن به جنگ است، در حالی که غربی‌ها مرتباً از این کشور می‌خواهند تا با استفاده از نفوذ خود بر مسکو، تلاش بیشتری برای توقف جنگ انجام دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • دلار تقریبا از مبادلات تجاری مسکو و پکن حذف شد
  • دیدار «پوتین» و «علی اف» در مسکو
  • لاوروف: غرب در آستانه یک درگیری هسته‌ای است
  • اعلام شرط روسیه برای بازگشت به معاهده منع جامع آزمایش هسته‌ای
  • لاوروف شرط بازگشت به معاهده منع جامع آزمایش هسته‌ای را گفت
  • شرط روسیه برای بازگشت به معاهده منع جامع آزمایش هسته‌ای
  • چرا جنگ آینده می‌تواند میان روسیه و چین باشد؟
  • خشم روسیه از کمک گزاف آمریکا به اوکراین
  • بلینکن با موضع تهدید به چین می‌رود
  • امضای قراردادهای ریلی بین FESCO روسیه و پنج شرکت لجستیکی چینی