Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران با اشاره به راه اندازی سامانه الکترونیکی صدور شناسنامه فنی- ملکی ساختمان گفت: به دنبال راه اندازی این سامانه شهروندان می‌توانند قبل از خرید، تمام مشخصات ملک یا ساختمان مورد نظر خود را دریافت کنند. تاریخ انتشار: 11:43 - 24 تير 1398 - کد خبر: ۵۳۳۳۷۵

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، ، محمد طاهری در نشست هم اندیشی پیرامون موضوع شناسنامه فنی ساختمان که با حضور محمد سالاری رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران، افشین حبیب زاده عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران و زهرا نژاد بهرام عضو کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر برگزار شد، با بیان اینکه باید به ساختمان به عنوان کالا نگاه کرد، گفت: ساختمان‌ها سرمایه ملی و فضایی برای ایمنی و آسایش انسان در برابر حوادث هستند و تصویب قانونی نظام مند می‌تواند در حفظ این سرمایه‌های ملی تاثیرگذار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا، قوانین نظام مهندسی و قوانین ملی ساختمان که باید توسط کارفرمایان، سازندگان و شهرداری تهران اجرایی شود، اعلام شده و شناسنامه فنی- ملکی یکی از همین موارد است.

وی با اشاره به اینکه صدور شناسنامه فنی- ملکی یکی از وظایف نظام مهندسی است، تصریح کرد: این شناسنامه سندی است که مشخصات فنی و ملکی ساختمان در آن ارائه می‌شود و در واقع، تمام مشخصات یک ساختمان در این سند قابل دسترسی است. برای صدور این شناسنامه تایید سازمان آتش نشانی برای ایمنی کامل ساختمان و همچنین بیمه تضمین کیفیت الزامی است.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران با بیان اینکه به دنبال صدور سند باید شناسنامه فنی-ملکی هم در اختیار مالکان قرار گیرد، عنوان کرد: پیش از ارائه گواهی پایان کار، صدور شناسنامه فنی-ملکی الزامی است.

طاهری با بیان اینکه در رعایت این قانون تمامی نهاد‌ها از جمله مدیریت شهری و سازمان نظام مهندسی کوتاهی کرده اند، اضافه کرد: سازمان نظام مهندسی در سالیان گذشته ضعف‌هایی داشته و کوتاهی‌هایی انجام داده است. اگرچه به ساختمان به عنوان یک کالا نگاه شده، اما سندی برای ارزیابی این کالا ارائه نشده است. امروزه خریداران هر کالا سندی را دریافت می‌کنند که مشخصات سهمی آن در این سند ارائه شده، اما این موضوع شامل حال ساختمان‌ها نمی‌شود و همین امر امکان ارزیابی را از بین برده است.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده طی ماه‌های گذشته در سازمان نظام مهندسی استان تهران افزود: صدور شناسنامه فنی-ملکی در گذشته به صورت دستی انجام می‌شد و همین امر باعث شده بود مالکان برای دریافت شاسنامه فنی-ملکی مدت زمان زیادی را منتظر بمانند، اما این بار قرار است از سامانه‌ای رونمایی شود که شناسنامه فنی-ملکی را به صورت الکترونیکی و بدون دخالت دست صادر می‌کند و زمانی که عملیات ساختمانی به پایان می‌رسد، همزمان شناسنامه فنی- ملکی هم صادر خواهد شد.

طاهری از وزارت راه و شهرسازی، شورای شهر و شهرداری تهران خواست تا در راستای هرچه بهتر اجرا شدن این اقدام به سازمان نظام مهندسی کمک کنند و گفت: با راه اندازی این سامانه همه شهروندان می‌توانند شناسنامه فنی- ملکی ساختمان‌های مورد نظرشان و ضمائم آن را ملاحظه کنند.

وی با اشاره به بروز حادثه پلاسکو توضیح داد: وقتی حادثه ساختمان پلاسکو اتفاق افتاد اطلاعاتی از این ساختمان در دسترس نبود، اگر امروز برای هر یک از برج‌های نوساز شهر تهران شناسنامه فنی نداشته باشیم و حادثه‌ای مثل پلاسکو اتفاق بیفتد وضعیت به همین منوال خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شهرداری ساخت و ساز شناسنامه املاک شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۹۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور بیش از ۳۰ هزار مجوز کسب و کار در استان یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، محمد دهقان منشادی با اشاره به راه اندازی درگاه ملی مجوز‌های کسب و کار گفت: ۵۷ هزار نفر یزدی سال گذشته به صورت الکترونیکی و از طریق درگاه ملی مجوز‌ها درخواست مجوز کسب و کار دادند که بیش از ۳۰ هزار مجوز آن صادر شد.

وی افزود: بخشی از این درخواست‌ها نیز یا رد شد و یا متقاضی آن انصراف داده است و بخشی از آن نیز در مرحله صدور مجوز می‌باشد.

دهقان منشادی با بیان اینکه شهرستان‌های یزد، ابرکوه و میبد به ترتیب بیشترین تعداد درخواست مجوز را به خود اختصاص داده اند اظهار داشت: در میان مشاغل، اصناف با بیش از ۱۸ هزار، بیشترین درخواست را داشته اند و مشاغل خانگی با بیش از ۱۴ هزار درخواست و بخش کشاورزی با هفت هزار درخواست در رده‌های بعدی قرار دارند.

وی از وجود بانک اطلاعات کسب و کار در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱۰۰ درصد مجوز‌ها از طریق درگاه ملی و به صورت برخط و در کوتاهترین زمان ممکن صادر می‌شود.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد با بیان اینکه مهلت دریافت مجوز الکترونیکی کسب و کار (شناسه یکتا) تا ۲۵ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ از سوی هیات مقررات‌زدایی تمدید شده است، گفت: صاحبان کسب و کار تار تاریخ یاد شده مهلت دارند در این زمینه اقدام کنند.

وی افزود: بعد از این مهلت مجوز‌ها قدیمی و فاقد شناسه یکتا از نظر قانونی اعتبار ندارد و این نوع کسب و کار‌ها فاقد مجوز محسوب می‌شوند.
دهقان منشادی با بیان اینکه علی رغم اطلاع رسانی‌های انجام شده هنوز بسیاری از کسبه برای تبدیل مجوز‌های خود از کاغذی به الکترونیکی اقدامی نکرده اند؛ از کلیه صاحبان مشاغل، اصناف، کسبه و بازاریان استان یزد خواست به منظور جلوگیری از ایجاد مشکل در دریافت خدمات بانکی، بیمه ای، مالیاتی و ... هر چه سریعتر نسبت به الکترونیکی کردن مجوز‌های کسب و کار خود اقدام کنند.

به گفته وی صاحبان کسب و کار برای انجام این کار باید به درگاه ملی مجوز‌ها به نشانی mojavez.ir مراجعه نمایند و داشتن شماره پشت کارت ملی، شماره جواز کسب و کار و کد پستی محل کسب و کار برای فرایند الکترونیکی شدن الزامی است و این فرایند در کوتاه‌ترین زمان ممکن و به صورت رایگان قابل انجام است.

گفتی است هم اکنون بیش از ۵۰ هزار فقره جواز کسب و کار در استان یزد وجود دارد که تاکنون یک هزار و ۷۵۰ مورد آن الکترونیکی شده است.

دیگر خبرها

  • فوت مرد ۶۰ ساله بر اثر آتش سوزی منزل در شمال تهران
  • راه اندازی سامانه الکترونیکی ارتباط با رئیس جمهور در سمنان
  • ساختمانی که برخلاف اصول مهندسی ساخته شد
  • ارتقا سامانه، علت وقفه در ارائه خدمات نسخه نویسی الکترونیکی
  • ارتقای سامانه نسخه نویسی الکترونیکی برای پاسخگویی سریعتر
  • چهارمحال و بختیاری در جایگاه ششم صدور پروانه کسب الکترونیکی کشور
  • جایگاه ششم صدور پروانه کسب الکترونیکی کشور به چهارمحال و بختیاری رسید
  • گسترش حاشیه نشینی در تبریز معضل اساسی است
  • صدور بیش از ۳۰ هزار مجوز کسب و کار در استان یزد
  • تعرفه خدمات دولتی در ۱۴۰۳؛ صدور کارت ملی، شناسنامه و سایر خدمات چقدر هزینه دارد؟