Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-20@03:13:41 GMT

بررسی جایگاه پهپاد در حقوق بین‌الملل

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۰۹۲۸۷

بررسی جایگاه پهپاد در حقوق بین‌الملل

این پژوهش در فصلنامه مطالعات بین الملل، بر این فرض استوار است و در پی بیان این موضوع است که فناوری های نوین همانند پهپادها تابع حقوق بین الملل بوده و نیازی به وضع و قانون گذاری جدید در این زمینه نمی باشد. این پژوهش پهپادها را در سه سطح حقوق بین الملل هوایی و معاهده شیکاگو، حقوق بشردوستانه بین الملل و قواعد مهم این حقوق و رژیم های چندجانبه کنترل صادرات مورد بررسی قرار داده و جایگاه پهپادها در هر کدام از این سه حوزه چگونه بوده است و نتیجه گیری نموده است که حقوق بین الملل کنونی توانایی نظارت و پیاده سازی بر پهپادها با قواعد کنونی در حوزه های سه گانه مورد اشاره را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ادامه مطلب به پیوست ضمیمه شده است.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۹۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه مسئولانش را از سفر به خارج حتی به کشورهای دوست منع کرد

به گزارش جماران به نقل از رویترز، دولت روسیه سفر مسئولان به خارج از کشور را از ترس تلاش قدرت های خارجی برای رسیدن به اسرار کشور به واسطه این مسئولان منع کرده است. این در حالی است که روابط مسکو و غرب در بدترین دوران خود از بیش از 60 پیش تا کنون به سر می برد.

برخی منابع گفتند که دستگاه امنیت فدرال روسیه به کارمندان در وزارتخانه ها فشار می آورد تا روسیه را حتی برای سفر به کشورهایی که «دوست» نامیده می شوند و مسکو را تحریم نکرده اند، ترک نکنند.

سفر به خارج در دوران اتحاد جماهیر شوروی به شدت محدود بود و حتی قبل از حمله نظامی روسیه به اوکراین  و وقوع جنگ مرگبار میان دو کشور کسانی که از حق مطلع شدن از اطلاعات سری خاصی برخوردار بودند حق خروج از  روسیه را نداشتند.

قدرت های غربی بزرگ نیز قواعد سختگیرانه ای علیه کسانی دارند که حق رسیدن به اسرار سطح بالا را دارند اما به گفته منابعی که به دلیل حساسیت مساله نخواستند نامشان فاش شود محدودیت های کنونی توسط روسیه تا حدودی آشفته است چون هر دستگاه دولتی قواعد خاص خودش را دارد.

یکی از این منابع گفت که تحت فشار دستگاه امنیت فدرال روسیه-که جایگزین دستگاه کا.گ.ب بعد از دوران شوروی شده است- دولت کارمندان چندین اداره را از سفر به هر مکانی بدون اجازه   ممنوع کرده است.

این منابع گفتند که ترس از احتمال وقوع مسئولان روس در دام و اجبارشان برای فاش کردن اسراری به زیان امنیت ملی روسیه دلیل اصلی تشدید قواعد خروج شده است. همچنین یکی دیگر از دلایل ممنوعیت خروج کارکنان و مسئولان دولتی احتمال دستگیری آنها و تحویل شان به کشورهای غربی یا پیشنهاد پول به آنها در مقابل فاش کردن اسرار است.


 

دیگر خبرها

  • ایران تمدید مجدد تحریم‌های نفتی علیه ونزوئلا را محکوم کرد
  • روسیه مسئولانش را از سفر به خارج حتی به کشورهای دوست منع کرد
  • دیوید کامرون خطاب به اسرائیل: درگیری را تشدید نکنید
  • ایران هرگونه تعرض به منافعش را پاسخ خواهد داد/ تشکیل پرونده قضایی علیه مقامات رژیم صهیونیستی
  • چرا به شاهد ۱۳۶، «کلاشنیکف دنیای پهپادها» می‌گویند؟
  • مخالفت با تحریم‌های جدید علیه تهران  
  • انگلیس خواستار تشدید سیاست شکست‌خورده تحریم‌ ایران شد
  • وعده صادق و یادآوری نیاز به طرحی نو در حقوق بین الملل
  • مخالفت اتاق بازرگانی ایران و آلمان با تحریم‌های جدید علیه تهران
  • قیمت گذاری ۲۹ پرونده امور زمین در بهشهر