Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا نژاد بهرام گفت: روز یکشنبه، کمیسیون‌های شهرسازی و عمران شورای شهر تهران، پیرو درخواست سازمان نقشه برداری کشور، به بررسی پدیده فروریزش و فرونشست زمین در تهران پرداختند.

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران توضیح داد که دشت تهران مشمول فرونشست سیستماتیک می‌شود که در بخشهای جنوب و جنوب غربی به سمت لایه پایینی شهرستان کرج در حال حرکت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نژادبهرام، با بیان اینکه این نوع فرو نشستها در جهان زیاد مشاهده می‌شود مانند کالیفرنیا که حدود ۹متر فرو نشست داشته، گفت: پدیده‌ای که مختص شهر ما نیست، معمولاً  به دلیل تغییرات لایه‌های زمین قابل مشاهده است.

به گفته او فرونشست معمولا به دو دلیل اتفاق می‌افتد؛ یکی برداشت بی‌رویه از منابع آب و دیگری وجود گسل‌ها اما بحث اصلی این است که باتوجه به برداشت‌های بی‌رویه از منابع آبی و غیر آبی زمین، که در راستای توسعه از منابع زمین صورت می‌گیرد، فرونشست ایجاد می‌شود و به واقع آسیبهای جدی برای سازه‌های سطحی و زیرزمینی به ارمغان می‌آورد.

نژادبهرام گفت: سه مساله طبیعی شهر تهران را تهدید می‌کند؛ موضوع سیلابها، فرونشست زمین و زلزله که مهم این است که وقتی میزان منابع برداشتی از زمین با منابع تزریقی به آن هم خوانی نداشته باشد، مساله فرونشست بیشتر نمود پیدا می‌کند.

او توضیح داد که دشت رفسنجان، مشهد، کرمان، دشت کبود، جنوب تهران و... مشمول فرونشست می‌شوند و دشت ورامین بارزترین نمونه‌ها در تهران است که با حدود ۲۰ سانتی متر بارزترین فرونشست را داشته است.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد:  حدود ۸۴۰ میلیون متر مکعب آب در تهران مصرف و ۸۰۰ میلیون بازگشت دارد که این عدم تراز مصرف و بازگشت، مساله ایست که ما را نگران می‌کند. شهر تهران بیش از ۹۲۵هزار پارسل دارد که ۹۰۰ هزار پارسل آن به شبکه فاضلاب متصل شدند.

نژادبهرام ادامه داد: دوهزار کیلومتر شبکه جمع آوری آبهای سطحی در تهران وجود دارد؛ ۷۶ کیلومتر تونل فاضلاب و ۹۰۰۲ هزار انشعاب آب که با توجه به اینها باید ۲۲ تصفیه خانه در تهران دایر شود که بخشی از آن هنوز تکمیل نشده است.

۴۷۲۳۴

کد خبر 1279882

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: شورای شهر تهران شهر تهران باشگاه پرسپولیس ایالات متحده آمریکا ایران و آمریکا خودرو باشگاه استقلال قوه قضاییه مجلس شورای اسلامی دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۹۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری ۵۰۰۰ زمین‌خوار

آفتاب‌‌نیوز :

علی ملکی آهنگران، ظهر امروز، در نشست خبری با بیان اینکه ۲۲ هزار و ۳۷۰ هکتار از اراضی ملی سال گذشته به بیت‌المال بازگردانده شد، گفت: ما به‌دنبال عمومی‌کردن فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی هستیم.

او با بیان اینکه حیات همه به جنگل و گونه‌های گیاهی وابسته است و آیندگان به این منابع طبیعی و خدادادی نیاز دارند، اضافه کرد: فرهنگ‌سازی و تبلیغ مهم‌ترین و اصلی‌ترین رکن حفاظت از منابع طبیعی است.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور با تأکید بر اینکه با متخلفان بدون اغماض به‌صورت قانونی برخورد می‌شود، عنوان کرد: ۶۷ هزار و ۱۳۱ تماس و گزارش‌های مردمی سال گذشته با شماره تماس‌های ۱۳۹ و ۱۵۰۴ برقرار شد.

او با بیان اینکه ۳۳ هزار و ۵۳۶ پروندۀ قضایی معارضان به منابع طبیعی شناسایی و به دستگاه قضا معرفی شد، بیان کرد: پنج هزار و ۸۳۷ مجرم و زمین‌خوار دستگیر شدند و سه هزار و ۸۳۸ دستگاه خودرو و ۱۳۱۳ دستگاه تجهیزات قطع درختان توقیف شد.

ملکی آهنگران با اشاره به رفع تصرف ۸ هزار و ۷۰۲ هکتار از اراضی ملی، خاطرنشان کرد: تعداد ۱۷۰۴ فقره به‌مساحت ۱۲ هزار و ۴۳۰ هکتار حریق در عرصه‌های منابع طبیعی نیز رخ داد.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور با اشاره به اینکه ۱۷ هزار و ۴۷۸ پرونده با مساحت ۴۵ هزار و ۳۱۸ هکتار در راستای تخریب و تصرف اراضی ملی تشکیل شده‌است، بیان کرد: ۴۲ نفر از نیرو‌های حفاظتی و پنج نفر از نیرو‌های مردمی نیز در راستای حفاظت و پاسداری از عرصه‌های منابع طبیعی مجروح شدند.

او با بیان اینکه ۶ هزار و ۱۲۰ پرونده قاچاق چوب تشکیل و ۹۱ هزار و ۸۹۸ اصله درخت و ۶ هزار و ۶۵۶ مترمکعب چوب کشف شد، یادآور شد: ۵۰۲ پرونده در راستای ایجاد کوره زغال غیرمجاز تشکیل و ۱۰۲۴ باب کوره زغال تخریب و جمع‌آوری شد.

ملی آهنگران با بیان اینکه ۴ هزار و ۸۲۶ پرونده چرای دام غیرمجاز ۸۵۵ هزار و ۱۶۵ رأس واحد دامی تشکیل شد، بیان کرد: سه هزار و ۷۷۷ پرونده در مورد ماده ۴۲ قطع درخت تشکیل شد.

به گفتۀ فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور از مجموع ۶ هزار و ۱۲۱ فقره پرونده تخلفاتی تشکیل‌شده مادۀ ۴۸ که شامل کشفیات قاچاق چوب، زغال و محصولات جنگلی منابع طبیعی کشور است تعداد ۴۰۹۶ فقره مربوط به استان‌های شمالی کشور و معادل ۶۷ درصد پرونده‌های تخلفاتی است.

او ادامه داد: از مجموع پنج هزار و ۸۳۷ نفر دستگیرشدۀ منابع طبیعی تعداد چهار هزار و ۲۱۲ نفر برای ماده ۴۸ دستگیر شده‌اند که معادل ۷۲ درصد است.

ملی آهنگران گفت: حدود ۴۰۰ هزار نفر همیار طبیعت در سراسر کشور وجود دارد که در زمینۀ مشارکت مردمی کافی نیست و باید همیار طبیعت افزایش یابد.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور تصریح کرد: ۸۲ درصد از نظر تعداد و ۳۵۳ درصد از نظر مساحت افزایش حریق در کشور داشتیم که عمدی و سهل‌انگاری‌بودن مهم‌ترین دلیل این حریق‌ها در سال گذشته بود.

او اضافه کرد: ۵۵۰۰ نیرو در مجموعه منابع طبیعی کشور به فعالیت مشغول هستند و ما به‌دنبال نصب و راه‌اندازی ۳۰۰ دوربین و استفاده از هوش مصنوعی و ریزپرنده‌ها برای جلوگیری از تخلفات هستیم.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • حرکت جالب ستاره بایرن: تمرین با توپ‌جمع‌کن! (عکس)
  • رفع تداخل ۷۰ درصد از زمین‌های کشاورزی و منابع ملی شهرستان سامان
  • همایش بزرگداشت روز جهانی زمین پاک در کرج برگزار می‌شود
  • خطر فرونشست زمین در شریان‌های حیاتی کشور بررسی شد
  • صیانت از جان شهروندان با برقی سازی خودروها
  • فرونشست زمین سفره‌های آب زیرزمینی را می‌بلعد
  • چرا آب دریاچه ها در زمین فرو نمی رود؟
  • ماه چگونه شکل گرفت و به قمر زمین تبدیل شد؟
  • دستگیری ‌۵ هزار زمین‌ خوار در کشور
  • دستگیری ۵۰۰۰ زمین‌خوار