Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد خطیبی عضو هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران در نشست هم اندیشی شناسنامه فنی و ملکی ساختمان با بیان اینکه صدور پروانه ایمنی ترافیک در حوزه ساخت و ساز با وجود آن که جزء قوانین معتبر به شمار می‌رود، مغفول مانده است، گفت: حضور مهندسان دارای پروانه ترافیک در سال‌های گذشته از سوی وزارت راه و شهرسازی ابلاغ شده است اما متأسفانه شهرداری‌ها برای حضور این مهندسان همکاری‌های لازم را انجام نمی‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه طبق قانون باید تمامی ساختمان‌ها توسط سازنده ذی صلاح اجرا شود، اظهار کرد: حضور مجری ذی صلاح در ساختمان‌ها نیاز به تفاهم نامه و یا انعقاد قرارداد ندارد زیرا که اگر مجری ذی صلاح حضور نداشته باشد نظام مهندسی از قانون تخطی کرده است.

خطبی گفت: اگر اتفاقی در حوزه ساخت و ساز در شهر تهران رخ دهد سازمان نظام مهندسی و شورای شهر مسئول است به همین دلیل باید در تمامی ساخت و سازهای کشور از مجریان ذی صلاح استفاده شود.

عضو هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران بیان کرد: شرط صدور پایان کار برای یک ساختمان وجود شناسنامه فنی و ملکی است اما ما همواره شاهد هستیم که پایان کارها از سوی شهرداری‌ها صادر می‌شود.

وی اظهار کرد: سازمان نظام مهندسی مبالغ مربوط به صدور شناسنامه فنی و ملکی ساختمان را دریافت کرده و در حساب‌های خود بلوکه کرده است و هر زمان که مالکی درخواست این شناسنامه را بکند ما آن را ارائه می‌دهیم اما زمانی که شهرداری‌ها بدون این شناسنامه پایان کار صادر می‌کند خریدار چه نیازی به آن دارد.

خطیبی تصریح کرد: صدور شناسنامه فنی و ملکی ساختمان و همچنین مجری ذی صلاح طبق قانون نظام مهندسی و کنترل کیفی ساختمان ضروری است اما به شرطی که شهرداری‌ها یا سایر دستگاه‌های ذیربط همکاری‌های لازم را انجام دهند و زمانی که شهرداری پایان کار را صادر می‌کند شناسنامه فنی و ملکی ساختمان ضرورتش از بین می‌رود.

عضو هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران گفت: تا به امروز تمامی ساختمان‌ها توسط مجریان ذی صلاح ساخته شده است و ما ضمانت‌ها و کیفیت‌های آن را تأیید می‌کنیم اما به شرطی که در این زمینه شهرداری‌ها هم همکار‌ی‌های لازم را با سازمان نظام مهندسی انجام دهند.

وی یادآوری کرد: در سازمان نظام مهندسی ساختمان چیزی فراتر از قانون نداریم و اگر شورای شهر اعلام می‌کند که مجریان ذی صلاح باید طبق تفاهم نامه حضور داشته باشند یعنی آن که شورا قانون نظام مهندسی را قبول ندارد.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران درباره تعداد قراردادهای ثبت شده سازندگان ذی صلاح در سه ماهه اول امسال نسبت به سال قبل اظهار کرد:‌ در سال 95 تعداد 44 قرارداد ثبت شده بود که در سال 96 به 235 قرداد در سال 97 به 278 قرارداد رسید و امسال این قراردادها به 636 قررداد افزایش یافت.

وی درباره آمار بازرسی‌های انجام شده در سال جاری گفت: امسال حدود 3 هزار و 266 آمار بازرسی صورت گرفت که هزار و 472 قرارداد آن مربوط به خرداد ماه بوده است.

طاهری توضیح داد: تا به امروز چندین هزار نامه و مکاتبه با شهرداری‌ها انجام شده است که 88 درصد از این مکاتبات بدون پاسخ بوده است.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران اظهار کرد: ما حاضر نیستیم شناسنامه فنی و ملکی ساختمان را بدون کیفیت به مشتریان ارائه دهیم بلکه آن را با بالاترین کیفیت ممکن به سازندگان و خریداران ملک ارائه می‌دهیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۲۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ساختمان قدیمی شهرداری تهران تا شهریور امسال | تغییرات جدید در ورودی بازار بزرگ تهران

به گزارش همشهری آنلاین، مسعود حق‌لطفی در جریان بازدید اصحاب رسانه از ۳ پروژه منطقه ۱۲ (امامزاده یحیی، سبزه میدان و ساختمان بلدیه)، توضیح داد: سازمان عمرانی مناطق به عنوان بازوی اجرایی پروژه های شهرداری تهران برای عملیاتی کردن پروژه هایی که رویکرد ابنیه دارد، فعالیت می‌کند.

او افزود: درحال حاضر، تکمیل ساختمان بلدیه، پردیس شماره ۱ و ۴، ساختمان شهرداری منطقه ۶، ایجاد سازمان میادین و میوه و تره‌بار، ایجاد یاورشهرها، احداث پارکینگ های طبقاتی و … توسط سازمان عمرانی مناطق دنبال می‌شود.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران درباره آخرین وضعیت ساختمان بلدیه توضیح داد: این ساختمان بین سال‌های ۱۳۰۳ تا ۱۳۰۵ ساخته شده و کارهای شهرداری و دارایی را انجام می‌داد و بعد از آن تخریب شد و تا سال‌ها نقش پارکینگ اتوبوس‌ها را ایفا می‌کرد، از سال ۹۶ اجرای بازافرینی این پروژه شروع شد و درحال حاضر ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، امیدواریم در سال ۱۴۰۳ قبل از روز تهران یعنی تا شهریور ماه این پروژه را به بهره برداری برسانیم.

کاربری ساختمان بلدیه چیست؟

او افزود: ساختمان بلدیه یک مجموعه با نمای قدیمی و با طراحی به روز بوده و به عنوان یک مجموعه فرهنگی فعالیت خواهد کرد که جزو پروژه های شاخص شهرداری است.

حق‌لطفی درباره بهره بردار ساختمان بلدیه، گفت: بخشی از این ساختمان برای اسکان روابط عمومی شهرداری پیش بینی شده است و بهره برداری از سایر بخش‌های فرهنگی آن با مجموعه روابط عمومی شهرداری خواهد بود.

او درباره کمبود پارکینگ در پروژه چند منظوره فرهنگی ورزشی در امامزاده یحیی، تصریح کرد: سازمان عمرانی در این زمینه مجری است، در طرح جامع و تفصیلی شهر تهران و منطقه ۱۲، این مجموعه چند منظوره، به عنوان یک ورزشگاه محلی تعریف شده و دیگر نیازی به تامین پارکینگ با ظرفیت بالا نیست، چراکه برای اهالی محل است.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران ادامه داد: برای ساختمان بلدیه رقم ۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده تا این پروژه تکمیل شود.

حق‌لطفی گفت: امسال در سازمان عمرانی مناطق چند پروژه در دست افتتاح داریم، علاوه بر ساختمان بلدیه، پارکینگ مینابی نیز در انتهای فصل بهار به بهره برداری خواهد رسید.

تغییرات جدید در سبز میدان تهران

همچنین سامان صفری، مدیر پروژه سبزه‌میدان بازار بزرگ تهران با بیان این‌که این پروژه حدودا ۲۷۰۰ متر است که ۲۰۰۰ متر آن سکو و ۷۰۰ متر پیاده‌رو است، گفت: البته طرح اولیه سبزه‌میدان متفاوت بود و با توجه به توصیه و ایرادات سازمان میراث فرهنگی این طرح تغییر کرد.

او با بیان این‌که شهرداری تهران اقدامات زیربنایی برای بهسازی سبزه‌میدان انجام داده است، ادامه داد: در زیر سبزه میدان پاساژ طلا قرار دارد که شهرداری تهران نسبت به مقاوم سازی سقف پاساژ و رفع نشتی‌ها اقدام کرده است.

صفری با بیان این‌که در نظر داریم «سردر» ورودی جنوبی بازار طلا که در سبزه‌میدان قرار دارد، بهسازی کنیم، اظهار کرد: دسترسی جنوبی به بازار طلا از بین نمی‌رود؛ بلکه فقط ساختمانی که بر روی این ورودی وجود دارد، تغییر شکل خواهد داد تا سردر میراثی بازار از دور قابل رویت باشد.

مدیر پروژه سبزه‌میدان با بیان این‌که با حذف دیواره‌های ورودی بازار طلا سردر میراثی بازار به وضوح قابل دیدن است، تصریح کرد: قرار است تا سیستم تهویه بازار طلا که بر روی میدان سبزه‌میدان است اصلاح و کاور شود که به نظر می‌رسد تا چهارماه آینده این پروژه ۴۰ میلیارد تومانی وارد مدار بهره‌برداری شود.

او با اشاره به ایرادات سازمان میراث فرهنگی اظهار کرد: به دلیل نظرات سازمان میراث فرهنگی جنس کف‌پوش سبزه‌ میدان تغییر کرد و با این‌که هزینه‌ها را افزایش داد؛ اما بالاخره توانستیم نظر مثبت میراث را جلب کنیم.

کد خبر 846921 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها طرح‌های عمرانی شهردارى تهران

دیگر خبرها

  • تعیین حق‌الزحمه مهندسان اوایل هفته آینده ابلاغ خواهد شد
  • صدور پروانه‌های ساختمانی ظرف مدت ۶ماه انجام می‌شود
  • میزان افزایش حق‌الزحمه مهندسان هفته آینده اعلام می‌شود
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد
  • تدوین شناسنامه برای باغ‌های شهر قم
  • بازدید مدیرعامل سازمان عمرانی شهرداری تهران از سه پروژه
  • احیای ساختمان قدیمی شهرداری تهران تا شهریور امسال | تغییرات جدید در ورودی بازار بزرگ تهران
  • رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل
  • لیست قیمت اتحادیه لوله کشی گاز تعرفه نظام مهندسی، دستمزد و قیمت لوله گاز ۱۴۰۳ (
  • ۳۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل خانه بلدیه نیاز است | تغییرات جدید در سبزه میدان بازار