Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در حکمی، علی خاکی‌صدیق را به سمت معاون آموزشی منصوب کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت علوم، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی علی خاکی صدیق رییس دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی را به سمت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی وزارت علوم منصوب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  در این حکم انتصاب خطاب به خاکی‌صدیق آمده است:
با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب‌عالی به موجب این حکم، به سمت «معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود با هماهنگی سایر معاونان ستاد وزارت و بهره‌مندی از نظرات معاونان محترم آموزشی دانشگاه‌ها وظایف محوله را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های تقدیم شده به مجلس شورای اسلامی و اهتمام جدی در اجرای ساماندهی و تعیین مأموریت‌های اصلی مؤسسات و مراکز آموزش عالی، ارتقای کیفی آموزش به‌ویژه در دوره‌های تحصیلات تکمیلی، بازنگری برنامه‌های درسی باهدف روزآمدشدن آن‌ها متناسب با پیشرفت‌های روز و نیاز‌های جامعه همراه با توجه خاص به توسعه برنامه‌های درسی بین‌رشته‌ای، اهتمام جدی به اجرای برنامه‌های مهارت‌افزایی و اشتغال‌پذیری دانشجویان دوره‌های کارشناسی، متناسب‌سازی ظرفیت پذیرش دانشجو با نیاز‌های جامعه، توسعه کمی و کیفی ظرفیت پذیرش دانشجوی خارجی، اجرای برنامه بالندگی اعضای هیئت‌علمی و پی‌گیری اجرای روش‌های نوین آموزشی به انجام رسانید.

توفیق جناب‌عالی را در پیشبرد اهداف آموزش عالی و راهبرد‌های دولت تدبیر و امید از خداوند متعال مسألت می‌نمایم.

علی خاکی‌صدیق متولد سال ۱۳۴۱ در شهر خرم‌آباد و دانش-آموخته کارشناسی از دانشگاه نیوکاسل، انگلستان (۱۹۸۳)، کارشناسی ارشد سیستم‌های کنترل از یومیست، انگلستان (۱۹۸۵) و دکتری سیستم‌های کنترل از دانشگاه سالفورد، انگلستان (۱۹۸۸) می‌باشد و هم‌اکنون استاد پایه ۳۶ گروه کنترل دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی است.

وی به عنوان استاد نمونه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سال ۱۳۷۷، ۱۳۷۸ و اولین استاد برجسته مهندسی در سال ۱۳۹۱ توسط فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران انتخاب شد و در چندین نوبت به عنوان پژوهشگر و استاد نمونه آموزشی دانشگاه برگزیده شد.   خاکی صدیق ریاست دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی را در سال‌های ۱۳۸۲، ۱۳۸۶ و ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۸ در کارنامه کاری خود دارد. وی چهارده عنوان کتاب تخصصی ترجمه و تألیف کرده است، که یکی از آن‌ها در انتشارات معتبر بین‌المللی به چاپ رسیده است و چندین کتاب تألیفی وی به عنوان کتاب‌های سال دانشگاه‌ها و برتر سال معرفی شده‌اند. هم‌چنین ۱۲۰ مقاله چاپ شده در مجلات بین‌المللی، ۲۲ مقاله علمی پژوهشی فارسی داشته و ۱۶۰ مقاله در کنفرانس‌های داخلی و خارجی ارائه نموده است.

سوابق برجسته علمی خاکی‌صدیق به همراه تجربه موفق در حوزه‌های اجرایی از ویژگی‌های برجسته‌ای است که وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در انتخاب وی به آن توجه خاص داشته‌اند. امید است که این تجربه همراه با قابلیت‌های فردی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی موجود در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و تعامل با همه نهاد‌های دخیل در حوزه علم و فناوری بتواند در انجام این مسئولیت مهم توفیق یابد.

وزیر علوم همچنین در نامه جداگانه‌ای از زحمات بی‌شائبه مجتبی شریعتی نیاسر معاون سابق آموزشی در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: معاون آموزشی جدید وزارت علوم انتصاب در وزارت علوم علی خاکی صدیق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۳۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز نوآوری و کارآفرینی دسته بندی می‌شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سجاد محمدعلی نژاد، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در نخستین گردهمایی مدیران مراکز نوآوری دانشگاهی و مراکز نوآوری پارک‌های علم و فناوری کل کشور که امروز صبح در کارخانه نوآوری امیدینو برگزار شد، گفت: مراکز نوآوری پیش از مرحله رشد می‌توانند در کار ترویجی و فرهنگ سازی نقش مهمی ایفا می‌کنند در مراحل بعد نیز در ایجاد شبکه سازی مجموعه مراکز رشد شکل گذاری اثربخشی داشته باشند.

وی افزود: ما در وزارت علوم برای تحقق این مهم آیین نامه‌هایی را آماده کرده ایم تا مراکز نوآوری و کارآفرینی دسته بندی جامعی داشته باشند. یک بخش از رویکرد ما معطوف به مراکز دانشگاهی است که نگاه ترویجی و ساماندهی دارند به آماده سازی دانشجویان و بهره گیری اساتید در اجرای پروژه‌های پژوهشی پارک‌های علم و فناوری به منظور توسعه توانمندی‌ها و مهارت‌های شخصی کمک می‌کنند.

محمدعلی نژاد گفت: ما یک سری سیاست‌های خاصی نیز در وزرات عتف دنبال می‌کنیم تا پارک‌های علم و فناوری از مرحله ایده تا تجاری سازی و دیگر فرایند‌ها به بلوغ برسند. قصد داریم با همکاری وزارت صمت به منظور تکمیل زنجیره افزوده مان به هر پارک‌ها ماموریت خاصی ابلاغ کنیم. به عنوان مثال ۷۰ درصد مواد شوینده در استان قزوین تولید می‌شود. پارک علم و فناوری قزوین  باید در تکمیل این زنجیره کمک کند. ضریب نفوذ این صنعت را ارتقا دهد. 

وی تاکید کرد: هم اکنون در حال تکمیل ۱۰ زنجیره هستیم. قطعا در تکمیل این زنجیره از مسائل اولویت دار حمایت ویژه‌ای می‌کنیم. 

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم بیان کرد: بسیاری از محصولات حاصل سنتز چند فناوری بهم نزدیک هستند. علوم انسانی هرچند نقش ملموسی ندارند، اما برخی محصولات حاصل سنتز این حوزه هستند. در طرحی مشترک‌ با معاونت علمی و فناوری هر نهادی که از حوزه علوم انسانی برای حل مسائل استفاده کند حمایت می‌کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه محقق اردبیلی میزبان اولین کنفرانس بین المللی موزه
  • نظم و انضباط اجتماعی بر پایه نظام آموزشی و تربیتی یک جامعه شکل می‌گیرد
  • موزه ها گنحینه فاخر علم و هویت ایرانیان هستند
  • ایجاد زیرساخت هوشمند رصد رشته مقاطع و رشته محل‌های علوم پزشکی
  • ضرورت شبکه‌سازی میان مراکز نوآوری و کارآفرینی
  • سند هوش مصنوعی به زودی تصویب می شود
  • از اولین دانشگاه شیعی در پاکستان چه می دانیم؟
  • مراکز نوآوری و کارآفرینی دسته بندی می‌شوند
  • همایش آموزش پزشکی با شعار «از کلاس درس تا عرصه» برگزار می شود
  • برنامه وزارت علوم برای توسعه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای