Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی خوان پایه روز دوشنبه در نشست آمایش سرزمین با بیان اینکه برای توسعه گچساران طرح آمایش سرزمینی اجرا می‌شود افزود: هم اکنون طرح تجهیز ۹ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی دیم این شهرستان به آبی در حال انجام است.

وی بیان کرد: این میزان زمین کشاورزی در دشت‌های لیشتر، تنگ انگشترک، دشت مور و سایر مناطق شهرستان تأمین آب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوان پایه با بیان اینکه تهیه طرح آمایش سرزمینی برای توسعه بخش‌های مختلف این شهرستان ضروری است گفت: شهرستان گچساران دارای ظرفیت‌های مناسبی در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی و گردشگری است.

وی اظهار داشت: طرح مطالعاتی تأمین آب ۱۹ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی مناطق مختلف این شهرستان هم اکنون در دست اجراست.

خوان پایه گفت: توسعه پایدار این شهرستان در گرو فراهم کردن زیرساخت‌های کشاورزی و صنایع تبدیلی است.

فرماندار گچساران افزود: برنامه ریزی برای تهیه و اجرای طرح‌های جامع آمایش سرزمینی با تکیه بر مزیت نسبی هر منطقه مهم است.
خوان پایه تصریح کرد: در این طرح مزیت‌های نسبی شهرستان شناسایی و با روش‌های تخصصی در توسعه اقتصادی این منطقه تلاش می‌شود.
خوان پایه گفت: به منظور فرهنگ سازی موضوع از ظرفیت نخبگان، استادان و سازمان‌های مردم نهاد استفاده خواهد شد.

وی با اشاره به افزایش سرانه تخت‌های بیمارستان گچساران اظهار داشت: هم اکنون ۲۹۶ تخت ثابت بیمارستانی در این شهرستان وجود دارد.

خوان پایه گفت: چهار هزار میلیارد ریال در حوزه طرح‌های راهسازی شهرستان گچساران از ۲ سال قبل تاکنون سرمایه گذاری شده است.

وی عنوان کرد: ساخت تونل دیل، چهارخطه بابامیدان گچساران به بهبهان، بیمارستان کوی کارکنان و تکمیل طرح‌های تأمین آب از جمله برای توسعه گچساران در سال جاری است.

معاون برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: توسعه هر منطقه مستلزم ایجاد هماهنگی بین بخش‌های مختلف از جمله صنعت، کشاورزی و گردشگری است.

مهران یوسفی با بیان اینکه تاکنون کارهای زیر بنایی مناسبی در گچساران اجرا شده ابراز کرد: ضرورت تهیه طرح آمایش سرزمینی این شهرستان دو چندان می‌شود.

وی بیان کرد: در سطح کلان باید برنامه ریزی های منطقه‌ای، آمایش سرزمین و طرح‌های کالبدی مورد توجه قرار گیرد.

یوسفی مهمترین خصوصیات آمایش سرزمین را جامع‌نگری، دوراندیشی، کل‌گرایی، کیفیت‌گرایی و سازماندهی فضاها عنوان کرد و گفت: برنامه ریزی توسعه پایدار نیز ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی، زیست محیطی، سیاسی و مدیریتی را شامل می‌شود که در تمام محورهای برنامه ریزی آمایش سرزمین باید مورد توجه قرار گیرد.

۲۰۸۲/‏۱۶۶۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گچساران آبیاری نوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۳۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه علیه سن مادر در ۲۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان همدان

به گزارش جام جم آنلاین همدان، رحمان ایرانپور از مبارزه علیه سن غلات از ابتدای سال بدون وقفه خبر داد و اظهار کرد: حدودا ۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی از ابتدای سال تاکنون مورد رصد و پایش قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه سن غلات از مهمترين آفات گندم و جو است افزود: اين آفت با تغذيه از گندم و جو در مراحل مختلف رويشی موجب كاهش عملكرد به عبارتی خسارت كمی و از بين بردن خاصيت نانوايی و خسارت كيفی می‌شود.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان يادآور شد: سن‌های مادر پس از ترک محل‌های زمستان گذرانی به طرف مزارع سبز غلات پرواز کرده و  از شیره ساقه و برگ های جوان و سبز گندم تغذیه می‌کنند از این رو، خسارت در این مرحله کم و به جمعیت و تراکم حشره بستگی دارد اما چنانچه تعداد حشره در حد نرم مبارزه باشد مبارزه شیمیایی ضرورت پیدا می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه تاکنون ۲۸ هزار و ۳۱۵ هکتار مبارزه با سن مادر در شهرستان همدان انجام شده است اضافه کرد: مبارزه علیه علف‌های هرز نیز در سطح ۱۴ هزار و ۴۰۰ هکتار در مزارع غلات صورت گرفته است.

ایرانپور در ادامه خاطرنشان کرد: طبق پیش‌بینی‌ها در سال زراعی ۱۴۰۲_ ۱۴۰۳  حدود ۴۳ هزار هکتار از اراضی زیر پوشش مبارزه با سن غلات قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه علف‌های هرز رقیب گیاهان زراعی در جذب آب و عناصر غذایی به شمار می‌روند گفت: تاثیر علف‌های هرز در کاهش عملکرد محصولات زراعی قابل توجه است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان در پایان اقدام به موقع بهره‌برداران در این حوزه را موثر دانست و بیان کرد: اقدام مناسب، این مانع بزرگ تولید را کنترل می‌کند از همین رو آگاهی کشاورزان در شناسایی عوامل موثر در کاهش عملکرد محصول و مبارزه جهت کنترل عوامل خسارت‌زا، در حفظ کیفی و کمی محصول تاثیر بسزایی دارد.

دیگر خبرها

  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • مبارزه علیه سن مادر در ۲۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان همدان
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد