Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه ایرانداک ذینفعان خود را به خوبی شناسایی کرده است، گفت: یکی از ذینفعان "دولت" است و باید به سازمان‌های دولتی خدمت یا محصولاتی ارائه شود که بهتر بتوانند کار خود را انجام دهند؛ همکاری معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم با ایرانداک نیز از همین جنس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش ایسنا، مسعود برومند در مراسم رونمایی از سامانه "پایگاه اطلاعات دا (دانش ایران: مشارکت ایرانیان در دانش جهان) و" پایگاه اطلاعات اصطلاح‌نامه‌های ایرانداک" با ۲۱۰ هزار اصطلاح که امروز در ایرانداک برگزار شد، با بیان اینکه لذت می‌برم سازمان‌هایی ذیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری داشته باشیم که هر بار محصول، خدمات و فناوری جدیدی ارائه می‌دهند، خاطرنشان کرد: چنین چیزی در صورتی امکان‌پذیر است که سازمان‌ها ذی‌نفعان خود را شناسایی کرده و گستردگی آنها را بدانند. 

وی با بیان اینکه سازمان‌ها باید بدانند می‌خواهند خدمات خود را به چه کسانی ارائه دهند، گفت: به عنوان مثال یک سازمان ممکن است خدماتی به یک فرد علمی ارائه کند که می‌خواهد بررسی و انتشار علمی انجام دهد و باید ابزار آن را در اختیار داشته باشد. این در حالی است که ممکن است ذینفع یک سازمان مدیران باشند که از اطلاعات در حوزه‌های علمی و فناورانه استفاده کنند. 

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم با تاکید بر اینکه ذینفعان ایرانداک گستردگی زیادی دارند و این سازمان از این نظر با سایر سازمان‌های تحت نظر وزارت علوم متفاوت است، اظهار کرد: بنابراین می‌توان انتظار داشت که ایرانداک سامانه‌های جدیدی طراحی کند؛ این اتفاق نیازمند نگاه و نگرش راهبردی است که همه این‌ها در ایرانداک وجود دارد. 

وی افزود: این موضوع همچنین نیازمند حضور نیروهایی است که قابلیت، توانمندی و انگیزه انجام کار را داشته باشند که همکاران ما در ایرانداک چنین هستند. 

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری یادآور شد: ساده نیست که تمامی پایگاه‌ها و مقالات را با توجه به به‌هم‌ریختگی عناوین و اسامی آنها بررسی و به گونه‌ای گردآوری کرد و در دسترس قرار داد که همه بتوانند از آنها استفاده کنند. 

برومند تاکید کرد: اعتقادم بر این است که هر سازمانی که ذیل بودجه عمومی دولت فعالیت می‌کند این اختیار را دارد و از آن انتظار می‌رود که ذینفعان آن را شناسایی و بر اساس نیاز آنها خدمات و محصولات طراحی کند؛ از طرفی یکی از ذینفعان ما "دولت" است و باید محصول یا خدمتی به سازمان‌های دولتی ارائه بدهیم که به موجب آن دولت بتواند کارش را بهتر انجام دهد؛ در فضای جدید همکاری‌های بین معاونت پژوهش‌وفناوری وزارت علوم و ایرانداک چنین همکاری‌هایی وجود دارد. 

وی در پایان اضافه کرد: امروز افتخار می‌کنم که اعلام کنم ایرانداک تامین و ارائه اطلاعات و آمار پژوهش‌ها و فناوری‌های کشور را به عهده دارد و این اطلاعات را همواره به‌روز نگه خواهد داشت. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ایرانداک رونمايي مسعود برومند وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۵۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ مصوبه مهم مجلس برای فناوری‌های برتر مورد نیاز دفاعی و امنیتی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روز گذشته نمایندگان در صحن علنی مجلس، کلیات طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی(سپند) وزارت دفاع را تصویب رساندند. در جلسه امروز (دوشنبه ۳ اردیبهشت ماه) نیز جزئیات این طرح که شامل ۷ ماده بوده است، مورد بررسی قرار گرفت.

برخورداری سپند از امتیاز صنایع دفاعی و شرکت‌های دانش‌بنیان

آنگونه که مهر روایت کرده، نمایندگان مجلس، در جریان بررسی گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره جزئیات طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی (طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) وزارت دفاع، موادی از این طرح را به تصویب رساندند.

ماده ۱- به منظور دستیابی به فناوری‌های برتر مورد نیاز دفاعی و امنیتی حال و آینده با تاکید بر نوآوری و پشتیبانی از توسعه آنها و در راستای غافلگیری فناورانه دشمن و پیشگیری از غافلگیری فناورانه کشور با تاکید بر مدیریت و دستیابی به فناوری‌های بدیل، نوظهور، شالوده شکن، پر مخاطره و برترساز در حوزه تهدیدات نوین و همچنین طراحی، ساخت، تولید، تأمین و پشتیبانی محصولات حوزه پدافند نوین، سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که در این قانون به اختصار سپند نامیده می‌شود، با هدف تداوم و تثبیت راه دانشمند شهید فخری زاده تشکیل می‌گردد.

ماده ۲- سپند دارای شخصیت حقوقی مستقل و با ماهیت مؤسسه دولتی و دارای استقلال مالی، معاملاتی و اداری بوده و در چهارچوب مقررات نیروهای مسلح و اساسنامه مصوب بدون الزام به رعایت قانون محاسبات عمومی کشور اداره می‌شود.

ماده ۳- نوآوری‌ها و فناوری‌ها و طرح‌های منتخب توسط ستاد کل نیروهای مسلح تعیین و از طریق وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به سپند ابلاغ می‌شود.

ماده ۴- سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) می‌تواند برای اجرای مأموریت‌های خود با تصویب ستاد کل نیروهای مسلح نسبت به ایجاد پژوهشکده و شرکت‌های تخصصی تابعه اقدام کند.

ماده ۵- سپند مشمول کلیه امتیازات، ترجیحات، تخفیفات و اولویت‌های قانونی که در مورد صنایع دفاعی و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی و شرکت‌های دانش بنیان در قوانین و مقررات پیش بینی شده و یا می‌شود، خواهد بود.

ماده ۶- سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) از منابع انسانی و امکانات واگذار شده از وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و اعتبارات مصوب سالانه برابر برنامه‌ها و مأموریت‌های مصوب برخوردار می‌شود.

ماده ۷- سپند بر اساس این قانون و نیز اساسنامه مصوب فرماندهی معظم کل قوا اداره می‌شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898193

دیگر خبرها

  • مشارکت فعال کانون‌های مساجد در رویداد ملی جوانی جمعیت
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • هوش مصنوعی چه نقشی در مدیریت شهر دارد؟
  • ۷ مصوبه مهم مجلس برای فناوری‌های برتر مورد نیاز دفاعی و امنیتی
  • تشکیل سازمان «سپند» در جهت دستیابی به فناوری های برتر دفاعی
  • تشکیل سازمان «سپند» در جهت دستیابی به فناوری های برتر دفاعی
  • تلویزیون‌های جدید TCL چه مشخصاتی دارند؟
  • پنجره واحد خدمات هوشمند وزارت علوم جزء ۵ کشور برتر جهان
  • ابلاغ اولویت‌های پژوهش و فناوری چهار سال آینده شورای عالی عتف
  • رئیس دانشگاه علم و صنعت تغییر کرد/حکم سرپرستی برای یونسیان