Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صندوق کارآفرینی امید، در مراسم تفاهمنامه توسعه حمل و نقل شهری و کاهش آلودگی هوا که امروز (دوشنبه ٢٤ تیرماه) بین صندوق کارآفرینی امید و معاونت حمل و نقل شهرداری تهران برگزار شد، اصغر نوراله زاده، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید اظهار داشت: صندوق کارآفرینی امید در مقابل سپرده گذاری ۵٠۵ میلیارد تومانی شهرداری تهران مبلغ ١٢۵٠ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه برای توسعه حمل ونقل پرداخت می نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوراله زاده گفت: این بزرگترین قرارداد صندوق برای کمک به سرمایه گذاران است و هدف ما از امضای این تفاهم نامه رونق تولید داخل و حمایت از خودروسازان و قطعه سازان داخلی است تا چرخ کارخانه ها به حرکت درآید.

وی افزود: انعقاد این تفاهم نامه اثر بسیار زیادی بر کل زنجیره ارزش حمل و نقل و اشتغالزایی این زنجیره دارد.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید نوسازی، بهسازی و جایگزینی ناوگان اتوبوسرانی، مینی بوس رانی و تاکسیرانی، جایگزینی موتورسیکلت های انژکتوری و برقی، جایگزینی و توسعه انواع خودروهای پاک در ناوگان حمل و نقل همگانی، خرید دوچرخه و ترویج دوچرخه سواری، نصب تجهیزات کاهنده آلایندگی بر روی ناوگان حمل و نقل همگانی، تأمین تجهیزات پایش و کنترل آلودگی هوا را از جمله مواردی خواند که در قالب این تفاهم نامه مورد توجه و حمایت قرار می گیرند.

نوراله زاده اظهار امیدواری کرد همکاری دو مجموعه صندوق کارآفرینی امید و شهرداری تهران منجر به افزایش رضایت مردم و بهبود وضعیت حمل و نقل عمومی و ایجاد فرصت های کسب و کار در این حوزه گردد.

در ادامه این مراسم، محسن پورسیدآقایی معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه در شرایطی قرار داریم که شرکت‌های بخش خصوصی به دلیل تورم و بهره‌های بانکی بالا توان اخذ وام را ندارند افزود: اما این صندوق که به صورت قرض الحسنه تسهیلاتی را ارائه می‌کند به عنوان یک کلید برای حل مشکلات شرکت‌های بخش خصوصی است.

پورسیدآقایی با اشاره به انعقاد این تفاهم نامه اظهار داشت: ١٢۵٠ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه توسط صندوق کارآفرینی امید به کسانی که در بخش حمل و نقل عمومی سرمایه گذاری کنند پرداخت می شود.

وی توضیح داد: شهرداری تهران ۵٠۵ میلیارد تومان از محل اجرای طرح ترافیک در صندوق کارآفرینی امید سرمایه گذاری کرده و صندوق نیز ٧۴۵ میلیارد تومان به این مبلغ اضافه می کند.

وی بیان کرد: در سه ماهه ابتدای امسال ٢۴ میلیارد تومان از منابع حاصل از اجرای طرح ترافیک به صندوق کارآفرینی امید واریز شده و منابع جدید نیز به تبع آن واریز می شود.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهر داری تهران خاطرنشان کرد: اگر این عزمی که شکل گرفته ادامه یابد حتی در شرایط سخت مالی امروز که ناشی از تحریم‌های ظالمانه دشمنان است گام‌های مؤثری می‌توانیم برداریم و حتی تا سه سال آینده شاهد دور کردن هیولای آلودگی از سر مردم تهران باشیم.

پورسیدآقایی با اشاره به اینکه نگاه ما برای انعقاد این تفاهم‌نامه در جهت رفع آلودگی بوده است ولی آثار اقتصادی به همراه دارد گفت: اگر چرخ صنعت تولید موتورهای برقی راه‌اندازی شود علاوه بر استفاده مردم از هوای پاک کارگران زیادی مشغول فعالیت می‌شوند و این موضوع مسئله‌ای به غیر از رونق تولید نیست.

کد خبر 4667563

منبع: مهر

کلیدواژه: حمل و نقل عمومی تسهیلات بانکی صندوق کارآفرینی امید ناوگان حمل و نقل عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۶۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۲۹۸۷۰ درخواست مردم خراسان جنوبی در سامانه سامد

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری خراسان‌جنوبی از ثبت ۱۲۹ هزار و ۸۷۰ درخواست مربوط به سفرهای رئیس‌جمهور به خراسان‌جنوبی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، عباس ملکی، امروز _یکشنبه سوم اردیبهشت _در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سفرهای استانی رئیس‌جمهور به استان خراسان‌جنوبی در مجموع تعداد ۱۲۹ هزار و ۸۷۰ درخواست در سامانه سامد ثبت و جهت رسیدگی و اقدام به دستگاه‌های اجرایی استان ارجاع شد.

وی با بیان اینکه عمده درخواست‌ها در سفرهای استانی، درخواست کمک مالی و تسهیلات بوده است، تصریح کرد: در راستای رسیدگی به این درخواست‌ها مبلغ ۳۱ میلیارد تومان کمک بلاعوض و بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه (۱۵ میلیون تومانی با بازپرداخت ۶۰ ماهه) پس از بررسی و استحقاق‌سنجی به متقاضیان واجد شرایط پرداخت شد.

مدیرکل بازرسی استانداری خراسان‌جنوبی به تفکیک درخواست‌ها در سفرهای رئیس‌جمهور پرداخت و گفت: در سفر اول رئیس‌جمهور (شهریور ۱۴۰۰) در مجموع چهار هزار و ۷۲۰ درخواست ثبت شد.

وی با بیان اینکه برای پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه در راستای پاسخگویی به این درخواست‌ها مبلغ ۵۴ میلیارد ریال به استان تخصیص پیدا کرد، اظهار داشت: در این سفر تعداد هزار و ۲۳۹ متقاضی به بانک‌های عامل و صندوق کارآفرینی امید استان معرفی شده است و به تعداد ۶۳۵ نفر هم تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت شد.

ملکی ادامه داد: در جریان این سفر دو هزار و ۳۲۵ متقاضی مساعدت مالی نیز به نهادهای حمایتی معرفی شدند که پس از بررسی و استحقاق‌سنجی مبلغ ۱۰ میلیارد ریال کمک بلاعوض به ۴۳۶ نفر از آنها پرداخت شد.

وی درخصوص درخواست‌های واصله در سفر دور دوم رئیس‌جمهور (آذر ماه ۱۴۰۱) هم گفت: مجموع درخواست‌های واصله در این سفر ۱۰۴ هزار و ۶۳۴ مورد بوده است.

مدیرکل بازرسی استانداری خراسان‌جنوبی خاطرنشان کرد: برای تعداد ۱۸ هزار و ۴۶۶ متقاضی دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه در موضوعات هفت‌گانه، مبلغ هزار و ۴۴۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به استان (۹ هزار و ۶۰۰ نفر طی سه مرحله) تخصیص پیدا کرد.

وی ادامه داد: متقاضیان بر اساس اولویت تعیین شده به بانک‌های عامل استان معرفی شدند و قریب به ۹ هزار نفر نیز تاکنون موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند.

ملکی با اشاره به اینکه در سفر دوم تعداد ۴۰ هزار و ۷۵۱ متقاضی دریافت مساعدت مالی به نهادهای حمایتی معرفی شدند، گفت: پس از بررسی و استحقاق‌سنجی لازم، مبلغ ۳۰۰ میلیارد ریال کمک بلاعوض به تعداد ۱۸ هزار و ۷۱۲ نفر پرداخت شد.

وی با اشاره به وضعیت درخواست‌های مردمی در سفر یک روزه و کاری رئیس‌جمهور (شهریورماه ۱۴۰۲) اظهار داشت: مجموع درخواست‌های واصله در این سفر ۲۰ هزار و ۵۱۶ مورد بوده است.

مدیرکل بازرسی استانداری خراسان‌جنوبی تصریح کرد: برای تعداد شش هزار و ۱۷۲ متقاضی دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه در موضوعات هفت‌گانه، در مرحله نخست مبلغ ۵۲۵ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به استان (سه هزار و ۵۰۰ نفر در پنج اسفندماه ۱۴۰۲) تخصیص پیدا کرد که پس از بررسی، متقاضیان بر اساس اولویت تعیین شده به بانک ملی استان معرفی شده‌اند که در حال دریافت تسهیلات هستند.

وی تأکید کرد: تعداد شش هزار و ۸۰۳ درخواست مساعدت مالی هم در این سفر ثبت شده که جهت بررسی به کمیته امداد امام خمینی (ره) ارجاع شده است.

کد خبر 746881

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی 
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان است
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی
  • اختصاص ۱۳۲ صندوق سیار برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • جزئیات و شرایط پرداخت وام ازدواج در سال ١۴٠٣
  • پرداخت ۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه طی سفر‌های رئیس جمهور به خراسان جنوبی
  • ثبت حدود ۱۳۰ هزار درخواست مردم خراسان جنوبی در سامانه سامد
  • ثبت ۱۲۹ هزار و ۸۷۰ درخواست مردم خراسان جنوبی در سامانه سامد
  • ثبت ۱۲۹۸۷۰ درخواست مردم خراسان جنوبی در سامانه سامد