Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-23@14:33:59 GMT

شیعی: عدم حضور تماشاگر به خاطر بانوان نبود

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۱۶۷۷۲

شیعی: عدم حضور تماشاگر به خاطر بانوان نبود

محمود شیعی می گوید خطری فوتبال ایران برای تعلیق تهدید نمی کند و سایت AFC هم نام ایران را به بخش رنکینگ بازگردانده است.

به گزارش "ورزش سه"، محمود شیعی مدیرعامل باشگاه پیکان پس از تساوی یک بر یک تیم ملی ایران و امید در دیداری تدارکاتی در مورد حضورش برای تماشای این مسابقه گفت: هفت بازیکن از تیم پیکان در دو تیم حضور دارند و طبیعی است که انگیزه‌ام برای تماشای بازی از نزدیک بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم ملی در مراحل اولیه اردو است و امیدوارم ویلموتس انتخاب‌هایی را که در پیش گرفته، ادامه دهد تا در آینده شاهد تیمی قوی باشیم.

 

سوال بعدی از شیعی در مورد خروج نام ایران از رنکینگ کنفدراسیون فوتبال آسیا بود و اینکه گفته می شود در صورت عدم روشن شدن تکلیف حضور بانوان در استادیوم ها، مسابقات ایران به میزبانی کشور ثالث برگزار می شود. عوض هیئت رئیسه فدراسیون در این رابطه گفت: فدراسیون فوتبال این خبر را تکذیب کرد و جدول رده‌بندی AFC هم به رویه سابق بازگشت.
شیعی درباره اینکه گفته می‌شود برگزاری این مسابقه بدون حضور تماشاگران به دلیل اخطار فیفا به حضور بانوان در ورزشگاه‌های کشور بوده است، خاطرنشان کرد: اطلاعی از این بابت ندارم، اما فکر نمی‌کنم اینگونه باشد. برگزاری بازی پشت درهای بسته به خاطر درخواست سرمربیان دو تیم بوده است.

 

شیعی در مورد اینکه سازمان تیم‌های ملی رئیس ندارد و امضای میرغفاری در این سازمان غیرقانونی است، گفت: من در جریان این موضوع نیستم، اما باید جلوی کار غیرقانونی گرفته شود. هیچ‌کس منکر کار قانونی نیست و این مسئله باید حل شود. مشکل فقط اینجا نیست بلکه یکی از دلایل تعویق مسابقات لیگ برتر، وضعیت سازمان لیگ است و کمیته استیناف باید هر چه زودتر شرایط این کمیته را تعیین کند.
وی درباره اینکه گفته می‌شود فدراسیون از بانک مرکزی درخواست 10 میلیون دلار برای پرداخت به ویلموتس داده است، اظهار داشت: من از این موضوع اطلاعی ندارم.

محمود شیعی (مدیرعامل) ای اف سی پیکان

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: ای اف سی پیکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۶۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین شاعر شیعی کشمیر

نسخه خطی نفیسی از دیوان «جویا تبریزی» در کتابخانه خدابخش هندوستان نگهداری می‌شود. او را بزرگترین شاعر شیعی کشمیر می‌دانند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نسخه خطی نفیسی از سروده‌های «جویا تبریزی» در کتابخانه خدابخش هند نگهداری می‌شود. میرزا داراب‌بیگ، متخلص به جویا، از شاعران شیعی سده یازدهم و آغاز سده دوازدهم در هند بود. پدرش، ملاسامری، شاعر بود و سامری تخلص می‌کرد. اجداد جویا در اصل ایرانی بودند و از آنجا به کشمیر مهاجرت کرده بودند. او در کشمیر به دنیا آمد. برخی منابع، اصل وی را تبریزی دانسته‌اند و کلیاتش نیز با همین عنوان به چاپ رسیده است. برادر او، کامران‌بیگ، نیز شاعر بود و «گویا» تخلص می‌کرد، ولی به اندازه جویا شهرت نیافت.

از زندگی جویا اطلاع چندانی در دست نیست. بنابر آنچه در باره او نوشته‌اند، وی معاصر اورنگ‌زیب عالمگیر بود و استادان او در شعر ملاعلی‌رضا تجلی، محمد سعید اشرف مازندرانی و میر معزفطرت بودند. او در سخن‌پردازی از صائب تبریزی پیروی می‌کرد و به‌نوشته واله‌ داغستانی در کشمیر با کلیم و صائب ملاقات کرده بود.

آرزو, وی را برجسته‌ترین شاعر کشمیر دانسته و گفته است که تمام شاعران کشمیر پس از او, یا از شاگردانش بوده‌اند یا از تربیت‌شدگان وی بودند. جویا در اشعار خود حاکمان کشمیر را مدح کرده است، به‌ویژه نواب ابراهیم‌خان، که مانند جویا شیعه‌مذهب و از حامیان بزرگ او بود و در تربیت شعری‌اش تاثیر مهمی داشت.

قدیمی‌ترین قرآن جهان کجاست؟

اهمیت جویا در غزلسرایی اوست. از ویژگی‌های شعری او مضامین بدیع و کاربرد ترکیبات استعاری و مجازی و متناقض‌نما (پارادوکس)، کاربرد فراوان امثال و اصطلاحات، به‌کاربردن صنعت مراعات‌ نظیر و تمثیل و ارسال‌المثل، و مهارت در ساختن مادّه‌ تاریخ است. نثر او مرصع و متکلفانه است. جویا اشعاری در استقبال از غزلیات حافظ سروده و اشعاری را نیز از کلیم و صائب و طالب تضمین کرده است. او قصایدی در نعت امامان معصوم دارد. وی در سال 1706م/ 1118ق در کشمیر درگذشت.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • حضور بانوان در ورزشگاه یادگار امام تبریز، تا اطلاع ثانوی ممنوع
  • آلومینیوم-پرسپولیس در جام حذفی بدون تماشاگر!
  • بزرگترین شاعر شیعی کشمیر
  • تراکتور به خاطر طرفدارانش جریمه شد
  • انتقاد تند و تیز به شوخی‌های سریال نون خ ۵
  • به‌کارگیری ۲ واژه در نطق گذشته‌ام اشتباه بود/ از کسانی که رنجیده‌خاطر شدند عذرخواهی می‌کنم
  • به‌کارگیری ۲ واژه در نطق گذشته‌ام اشتباه بود/ از کسانی که رنجیده خاطر شدند عذرخواهی می‌کنم
  • احضار یک استقلالی به کمیته اخلاق به خاطر پرسپولیس
  • آغاز به کار «النی» با بسکتبال بانوان در مسابقات دیویژن B آسیا
  • کسب اولین سهمیه قایق دونفره در تاریخ قایقرانی ایران