Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا محمد برون دوشنبه در نشست شورای اشتغال شهرستان خرمشهر با محور گردشگری اظهار داشت: برای اجرای طرح‌های گردشگری آبی در شادگان، خرمشهر و آبادان به دنبال جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی هستیم.

وی از مهمترین طرح‌های گردشگری آبی در استان خوزستان به طرح گردشگری در دست پیگیری و اجرا در مال آقا در مساحت ۱۵ هکتار اشاره کرد و گفت: طرح گردشگری آبی بزرگی در لالی در دست پیگیری و اجراست که روند اجرای آن از سوی سازمان آب و برق خوزستان با مشکل مواجه شده اما موانع ایجاد شده به زودی مرتفع می‌شود و پیش بینی می شود این طرح تا پایان شهریور ماه امسال به بهره برداری برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور استاندار خوزستان صنعت گردشگری را مؤلفه ای بسیار مهم در دنیا برشمرد و گفت: طرح‌های گردشگری با وجود منابع آب، چشم اندازهای طبیعی و آثار باستانی در استان خوزستان زمینه حضور گردشگران را فراهم می کنند که باید با وجود زیر ساخت های لازم در این استان توسعه یابند.

وی در ادامه با بیان اینکه در کشورهای دیگر برای اجرای طرح‌های گردشگری روزانه مجوز صادر می شود گفت: این درحالی است که در کشور ما این پرسه به بیش از ۲ سال به طول می‌انجامد و این امر یکی از موانع توسعه طرح‌های گردشگری و اشتغالزایی است.

مشاور گردشگری استاندار خوزستان حمایت از سرمایه گذاران را راهکار توسعه اشتغال و کار آفرینی در استان خوزستان دانست و گفت: تسریع در صدور مجوز برای اجرای طرح های گردشگری زمینه جذب سرمایه گذار خارجی و داخلی را فراهم می کند که باید مورد توجه قرار گیرد.

برون در ادامه به انعقاد تفاهم نامه بین وزارت نیرو و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در زمینه سرمایه گذاری در طرح‌های گردشگری در حاشیه رودخانه‌ها، سدها و تالاب‌ها اشاره کرد و بیان داشت: خوزستان با وجود رودخانه ها، دریاچه های پشت سدها و تالاب ها زیر ساخت و ظرفیت لازم برای اجرای این طرح ها را دارد.

مشاور استاندار خوستان گفت: دعوت از سرمایه گذار بخش خصوصی خصوصاً سرمایه گذاران خارجی از کشورهای حاشیه خلیج فارس نقش مهمی در توسعه طرح‌های گردشگری در استان خوزستان داشته و در رونق اقتصادی این استان نقش بسزایی دارد.

وی اهمچنین با بیان اینکه بیش از ۲۶ دستگاه اجرایی و بانک‌ها عضو کمیسیون گردشگری استان خوزستان می باشند گفت: به منظور هماهنگی بیشتر بین این دستگاه ها کمیته ویژه ای باید تشکیل شود تا مسائل و مشکلات سرمایه گذاران در بخش گردشگری را مرتفع کنند.

به گزارش ایرنا گردشگری آبی از جمله ظرفیت هایی است که در شهرهای آبادان و خرمشهر مورد غفلت قرار گرفته و کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

ایجاد زیرساخت‌های گردشگری دریایی از جمله احداث هتل دریایی، اسکله‌های تفریحی، شناورهای گردشگری مناسب، رستوران‌های دریایی، تورهای دریایی در شهرهای آبادان و خرمشهر در جذب گردشگران آبی موثر بوده و این امر نیاز به مشارکت بخش خصوصی و برنامه ریزی منسجم دارد.
سواحل اروندرود، کارون و بهمنشیر در این ۲ شهرستان، ظرفیت بالقوه ای است که با بهره گیری از آنها می توان شاهد رونق گردشگری و توسعه اشتغالزایی پایدار در این مناطق بود.

۷۱۰۰/۶۰۶۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سرمایه گذاری خارجی گردشگری خرمشهر سرمایه گذاری داخلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۷۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت رودخانه‌های خلخال برای توسعه گردشگری

ودودمحمدی گفت: عبور سه رودخانه از داخل شهر خلخال ظرفیت مناسبی را برای ایجاد امکانات گردشگری آبی در مرکز این شهر فراهم کرده و باید از این ظرفیت به نحو مناسبی استفاده شود.

شهردار خلخال افزود: برای ساماندهی، دیوارکشی و کف سازی رودخانه هیروچای و یکی از سه رودخانه عبوری از این شهر بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه خواهد شد.

او از آغاز ساماندهی هیروچای از رودخانه‌های عبوری از مرکز شهر خلخال با تخصیص ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار خبر داد و گفت: این پروژه به طول ۶۵۰ متر و عرض ۲۴ متر از مسیر رودخانه هیروچایی دردست اجراست و علاوه بر لایروبی، دیوارکشی و کف سازی رودخانه، با ایجاد پیاده‌ راه زمینه تردد راحت عابرین پیاده در طول مسیر ۲ سمت رودخانه امکان‌پذیر خواهد شد.

شهردار خلخال با بیان اینکه اعتبارات درآمد محلی شهرداری خلخال جوابگوی طرح‌های عمرانی این شهر نیست، خواستار مساعدت فرماندار و مسئولان ذیربط استانی برای تامین اعتبار مورد نیاز این طرح شد.

محمدی گفت: هیچ کدام از قول‌های داده شده از سوی مسئولان استانی و کشوری به شهرستان خلخال برای تامین اعتبارات ساماندهی رودخانه‌های داخل شهر به خصوص از محل اعتبارات مدیریت بحران استان تا به امروز عملی نشده است.

شهردار خلخال اضافه کرد: در حال حاضر رودخانه‌های هیروچای ، قیز باخان و نورعلی چای از مرکز شهر خلخال عبور می کند که ساماندهی این رودخانه‌ها اعتبارات کلانی نیاز دارد.

محمدی کاهش آسیب رودخانه‌ها در مواقع بارندگی‌های شدید و سیل ، در کنار استفاده از ظرفیت رودخانه‌ها جهت توسعه صنعت گردشگری را از اهداف اجرای طرح ساماندهی رودخانه‌های این شهر اعلام کرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • بیماران اروندی در منطقه آنژیوگرافی می شوند
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخشهای گردشگری و کشاورزی
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخهشای گردشگری و کشاورزی
  • آذربایجان‌غربی ۱۸۰۳ اثر ثبت شده ملی دارد
  • اختصاص ۶۰ میلیارد تومان به توسعه گردشگری شادگان
  • ظرفیت‌های اقتصادی استان بوشهر معرفی می‌شود
  • معاون گردشگری وزارت میراث وارد خوزستان شد
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار
  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • استفاده از ظرفیت رودخانه‌های خلخال برای توسعه گردشگری